Dobro si rekao BILI ZRELI, a sad je masina se podmazala, vidis u Vice straha u ocima, samo nezz jel da ne primite tricu u sred BL ili da povuce se tuzba pred CASom??VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:16Koliko se sjecam vi ste ono bili zreli za 3 komada ali niste mogli primiti toliko.znas ono uletanje i tonekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:58Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31
Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecu
Cvijanovica svi Mogli zovu.polako ga privikavamo na civilizaciju bice on dobar
Premijer liga BiH - aktuelno
- 
				nekoIzMostara
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All-Time First Yugoslav League table	
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
						6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sta su oni njemu radili i kako su ga zadovoljili to mozemo samo da nagadjamo jer sve se desavalo iza zatvorenih vrata hotelske sobe u kojoj odsjedaju clanovi uprave veleeza.Predsjednik Vico Zeljkovic zadovoljan i nasmijan napustio je hotel u kojem su ga ugostili ljudi iz FK Velez

- Simpatizer
- Kontakt:
Dobicete po usima i u BL i pred CAS-om, a onda pocinje kmecanje.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:22Dobro si rekao BILI ZRELI, a sad je masina se podmazala, vidis u Vice straha u ocima, samo nezz jel da ne primite tricu u sred BL ili da povuce se tuzba pred CASom??VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:16Koliko se sjecam vi ste ono bili zreli za 3 komada ali niste mogli primiti toliko.znas ono uletanje i tonekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:58
Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.
Cvijanovica svi Mogli zovu.polako ga privikavamo na civilizaciju bice on dobar

A tunel ceka vase igrace, iz njega se ne izlazi neokrznut.

Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 11 feb 2022, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

HAJ FAJV
A onda su došli Šoše i Hasić, išamarali ih obojicu k'o osnovce i poslali uplakane na sovu i rekli: "Savez nek' radi šta hoće, mi ćemo im se svakako naguziti prije ili kasnije, vjerovatno uz espreso u Antaliji jer Vico ni ne pomišlja da pije tursku kahvu!"killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:19@Miljacka
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku
Istina živa!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
						Dobri u dobru
Zli u zlu
- 
				killafrommanilla
- Kontakt:
Jeste, da!Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:31A onda su došli Šoše i Hasić, išamarali ih obojicu k'o osnovce i poslali uplakane na sovu i rekli: "Savez nek' radi šta hoće, mi ćemo im se svakako naguziti prije ili kasnije, vjerovatno uz espreso u Antaliji jer Vico ni ne pomišlja da pije tursku kahvu!"killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:19@Miljacka
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku
Istina živa!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
						A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
#oprostiviconecemovise

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Izvinjavaju se Vici što ih je tuko...

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
						Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Nije pristao da vas kupi, jedino Sejo Brajlovic da uleti sa besplatnim toplim obrokom za sve gladne radnike NK zeljeznicara

Bili su mu skinuli tangice, samo da udje al pametan covjek.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO
						YEBEM TE LISTICO
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
						Dobri u dobru
Zli u zlu
Na kraju doso Avram,Catakovic,Mujakic i Suljic pa sad gledamo kako vas igrac hoce da pobijegne za Sarajevo al to nije strano jer i Mujezinovic je bjezao tako iz vrapcickog gigantaopalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati

Boli Mirvica neka stvar i za Savez i za vase politicke pijune iz uprave covjek veze nema sa tim stvarimakillafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
Al Mirvic koji je rekao kad je dosao i kad su ga upoznali s 4R "ne bih se ja zamjerao Savezu bas odmah, moramo fino s Vicom"
Vico je za Ismira prijatelj bh. fudbala
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati

Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
						- 
				Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hocel ovcina vise potpisatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38
Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?

Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala

Bas mi je zao a bili su se ponadali prosle sezone da cemo se raspasti i da ce mozda uzeti neki Kup al i da smo pred bankrotom opet bi bili ispred njihGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38
Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.