izgleda ovo ide po protokolu, sluzbeno kako zasluzis, vjerovatno nama nakon sutrasnje takmice ide zvanicno
nisam uspio pronaci za Japan ovu vrstu objave ako je bila
Nije bila za Japan,samo da Fiba ne promijeni pravila iznenada,pa ako izgubimo da ispadnemo
Isto mislim, prve dvije idu a nama kurko za uvce.legenda reala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 12:54Normalno da ce promjeniti, kao da bi se ovoliko otezalo sa odlukom
Nije tacno da prve dvije idu dalje. Zvanično je FIBA objavila da iz svake grupe 3 prolaze dalje.bhsport je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:45Isto mislim, prve dvije idu a nama kurko za uvce.legenda reala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 12:54Normalno da ce promjeniti, kao da bi se ovoliko otezalo sa odlukom
Prije 30-ak godina Benjamin Spahović bez dana radnog staža ne bi udario pješaka sa Poršeom , dijete od 16 godina ne bi nastradaloGhuraba je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:09Prije 30-ak godina smo bili u klasicnoj komunistickoj drzavi, vjera se javno nije ni ispoljavala, a znanje o istoj bilo smijesno, pa opet nad nama genocid pocinise. Tad je ista ta Evropa nazdravljala s Mladicem dok nas je klao i ubijao, a Bosnjak ce i dalje ostati beskicmenjak i nastojat ce da odbaci sve svoje u namjeri da se dodvori licemjernoj Evropi i da bude sto veci u ocima komsija i susjeda. Neces biti drag nikome od njih sve dok se muslimanom budes zvao, pa makar nista od islama ne imao pri sebi.
Toliko i od mene na datu temu. Sretno djevojkama sutra!![]()