izgleda ovo ide po protokolu, sluzbeno kako zasluzis, vjerovatno nama nakon sutrasnje takmice ide zvanicno
nisam uspio pronaci za Japan ovu vrstu objave ako je bila
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Nije bila za Japan,samo da Fiba ne promijeni pravila iznenada,pa ako izgubimo da ispadnemo
Isto mislim, prve dvije idu a nama kurko za uvce.legenda reala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 12:54Normalno da ce promjeniti, kao da bi se ovoliko otezalo sa odlukom
Nije tacno da prve dvije idu dalje. Zvanično je FIBA objavila da iz svake grupe 3 prolaze dalje.bhsport je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:45Isto mislim, prve dvije idu a nama kurko za uvce.legenda reala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 12:54Normalno da ce promjeniti, kao da bi se ovoliko otezalo sa odlukom
Prije 30-ak godina Benjamin Spahović bez dana radnog staža ne bi udario pješaka sa Poršeom , dijete od 16 godina ne bi nastradaloGhuraba je napisao/la: ↑11 feb 2022, 11:09Prije 30-ak godina smo bili u klasicnoj komunistickoj drzavi, vjera se javno nije ni ispoljavala, a znanje o istoj bilo smijesno, pa opet nad nama genocid pocinise. Tad je ista ta Evropa nazdravljala s Mladicem dok nas je klao i ubijao, a Bosnjak ce i dalje ostati beskicmenjak i nastojat ce da odbaci sve svoje u namjeri da se dodvori licemjernoj Evropi i da bude sto veci u ocima komsija i susjeda. Neces biti drag nikome od njih sve dok se muslimanom budes zvao, pa makar nista od islama ne imao pri sebi.
Toliko i od mene na datu temu. Sretno djevojkama sutra!![]()