NK Zvijezda Gradačac

Deni19
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Deni19 » 16 feb 2022, 17:12

zomir je napisao/la:
16 feb 2022, 16:39
Deni19 je napisao/la:
16 feb 2022, 00:05
Kad vec pokrecete akciju, hajmo u susret 100 godina kluba uzeti svako po kantu betona i emulzije i ofarbati na glavnoj tribini ona mjesta gdje je emulzija napukla, kao npr dole na oba ulaza ili ondje na krajevima tribine gdje je zelena boja izblijedila. Ofarbati zeleni pod u prvom redu i zelene stepenice u crvenu boju, zatim da uprava pokrene akciju kupovine stolica, da zamijenimo zelene za crvenobijele stolice. U akciju ukljuciti navijace, simpatizere, bivse uprave, igrace i trenere. Potom traziti podrsku grada i uefe po 50 hiljada km da se zavrsi vip loza, prostor za novinare i komentatore i ako je moguce eventualno malo modernizuju podtribinski prostori. Okreciti, uraditi neku rigips dekoraciju po zidovima, polijepiti slike igraca zvijezde, uraditi onaj epoksidni pod, kroz sredinu neku tanku tepih stazu sa iscrtanim grbom Zvijezde na sredini, promijeniti vrata, sanirati onu vlagu, narocito na onom zavrsnom dijelu gdje igraci izlaze, urediti press sobu savremenim stolovima i stolicama, isto tako na zidu umjesto one velike slike Zvijezde moguce je u zidu napraviti svijetleci grb itd... Mozda sam nerealan, ako jesam volio bi da me neko uputi kako se to zaista krece, ali ja mislim da ta investicija sve ukupno izadje do 100 hiljada.
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu 😁
Jel se placaju kirije za prostore dole? Nek sredstva preusmjere u sredjivanje ostalih prostorija koje se mogu izdat i imat koristi od njih, a onda pare od svih preusmjerit u infrastrukturu kompletnog stadiona. Nek se sta planski radi, prakinzi kad su preuzimali stadion puna usta bila kako je lose odrzavano, kako ovo, kako ono, a sad stanje jos gore. Nit wc-ovi rade, nit se tribine bog zna ciste, nit se okolo stadiona povrsina odrzaje, takav kompleks imamo, a isto svinjac.

Znam ja da je opstina otplatila dug tribine, a zasto se tolko godina vise nista dole ne ulaze, a moze se uz malo para sredit da bude stadion bombica
Upravu si za parkinge, nevjerovatno je da ljudi ne mogu sredit one wc-ove barem, udjes dole ono golub ti sleti na glavu.. ispod tribine na ulazu oni plocnici trava iz njih niče, onaj mrak kao da ulazis u neki podrum a ne na stadion, ne bi bilo lose to osvijetliti.
Sto se tice prostora za iznajmljivanje mislim da klub nema nista od toga, jer je stadion gradski dat klubu na koristenje, tako da tu klub nema nikakve zarade. Doslo vrijeme da se mi kao navijaci trebamo organizovati i okreciti podtribinski prostor u crveno, ofarbati tribinu samo na nekim ostecenim mjestima nema potrebe cijelu, na napuknutim mjestima navuci emulziju, pocupati travu, ofarbati ogradu u crveno-bijelu.. mislim da mi to mozemo uraditi, to ne zahtijeva neke pare samo dobru volju.

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 16 feb 2022, 17:35

Deni19 je napisao/la:
16 feb 2022, 17:12
zomir je napisao/la:
16 feb 2022, 16:39
Deni19 je napisao/la:
16 feb 2022, 00:05
Kad vec pokrecete akciju, hajmo u susret 100 godina kluba uzeti svako po kantu betona i emulzije i ofarbati na glavnoj tribini ona mjesta gdje je emulzija napukla, kao npr dole na oba ulaza ili ondje na krajevima tribine gdje je zelena boja izblijedila. Ofarbati zeleni pod u prvom redu i zelene stepenice u crvenu boju, zatim da uprava pokrene akciju kupovine stolica, da zamijenimo zelene za crvenobijele stolice. U akciju ukljuciti navijace, simpatizere, bivse uprave, igrace i trenere. Potom traziti podrsku grada i uefe po 50 hiljada km da se zavrsi vip loza, prostor za novinare i komentatore i ako je moguce eventualno malo modernizuju podtribinski prostori. Okreciti, uraditi neku rigips dekoraciju po zidovima, polijepiti slike igraca zvijezde, uraditi onaj epoksidni pod, kroz sredinu neku tanku tepih stazu sa iscrtanim grbom Zvijezde na sredini, promijeniti vrata, sanirati onu vlagu, narocito na onom zavrsnom dijelu gdje igraci izlaze, urediti press sobu savremenim stolovima i stolicama, isto tako na zidu umjesto one velike slike Zvijezde moguce je u zidu napraviti svijetleci grb itd... Mozda sam nerealan, ako jesam volio bi da me neko uputi kako se to zaista krece, ali ja mislim da ta investicija sve ukupno izadje do 100 hiljada.
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu 😁
Jel se placaju kirije za prostore dole? Nek sredstva preusmjere u sredjivanje ostalih prostorija koje se mogu izdat i imat koristi od njih, a onda pare od svih preusmjerit u infrastrukturu kompletnog stadiona. Nek se sta planski radi, prakinzi kad su preuzimali stadion puna usta bila kako je lose odrzavano, kako ovo, kako ono, a sad stanje jos gore. Nit wc-ovi rade, nit se tribine bog zna ciste, nit se okolo stadiona povrsina odrzaje, takav kompleks imamo, a isto svinjac.

Znam ja da je opstina otplatila dug tribine, a zasto se tolko godina vise nista dole ne ulaze, a moze se uz malo para sredit da bude stadion bombica
Upravu si za parkinge, nevjerovatno je da ljudi ne mogu sredit one wc-ove barem, udjes dole ono golub ti sleti na glavu.. ispod tribine na ulazu oni plocnici trava iz njih niče, onaj mrak kao da ulazis u neki podrum a ne na stadion, ne bi bilo lose to osvijetliti.
Sto se tice prostora za iznajmljivanje mislim da klub nema nista od toga, jer je stadion gradski dat klubu na koristenje, tako da tu klub nema nikakve zarade. Doslo vrijeme da se mi kao navijaci trebamo organizovati i okreciti podtribinski prostor u crveno, ofarbati tribinu samo na nekim ostecenim mjestima nema potrebe cijelu, na napuknutim mjestima navuci emulziju, pocupati travu, ofarbati ogradu u crveno-bijelu.. mislim da mi to mozemo uraditi, to ne zahtijeva neke pare samo dobru volju.
Nema klub, al imaju parkinzi oni su trenutni "vlasnici" stadiona

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 16 feb 2022, 18:17

Ovde konstantno po piski, a ne znate da je protiv njega i Muhameda Divljanovica dignuta optužnica u TK Tužilaštvu sto su bili predsjednici ONK preko kojeg se financirala Zvijezda, i time spriječili gasenje današnje Zvijezde. Kad se njegovo ime uzima usta pogotovo neki lešinari trebaju da ustanu. Igrače sve sto je dovodio je u dogovoru sa upravom, to sto u upravu imaš 5 - 6 nesposobnih likova nije njegov problem, on je davao svaki puta kad fali a bio sam s njim milion puta je falilo. Prema tome eto piske nema pa opet se dugovi gomilaju! Barem dok je on bio znao je ugovoriti utakmice da pogledate premijer ligaške sada igrate sa niželigašima.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 feb 2022, 18:26

Jest eto.. svi su krivi, samo ti nisi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 17 feb 2022, 01:38

Samo vi nastavite sa nebulozama ovdje, kad ovi momci sto su ostali dignu ruke a blizu su tome ide gašenje! Vidjet ćemo hoćeš li ti Terzicu preuzeti klub i Ala takve jajare. Kad treba pomoći čistiti snjijeg nigdje vas nema , a kamoli nešto drugo!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 feb 2022, 07:35

E moj Piskicu, bar jedno je sigurno, a to je da se necu busati u prsa s tim sto sam klubu obezbijedio 5 tuzbi od 'svojih' igraca/zvijezda koje si na kraju, izmarskao i otjerao iz kluba, nepopravljivo ukaljao ugled kluba i bog zna sta jos. Doveo igraca koji je nastupio u 2 utakmice, pa te tuzi za pare. Doveo dvojicu kojima je bog zna koliko hiljada plata, ne dolaze na treninge, a jedan vecinu utakmica s klupe ulazio, zabio 2 gola i logicno - tuzio nas.

Cak kad bih i to uradio, ne bih pokupio kofere i pobjegao u Odzak pa njima tamo glumio Hasana Salihamidzica. Ja sam navijac i navijac cu bit do kraja zivota, a ti nastavi pokusavat da me guras tamo gdje mi nije mjesto, kao sto nije ni tebi bilo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 17 feb 2022, 07:48

Šta ti znaš kome je gdje mjesto, ljubomora je čudo. Meni gdje je mjesto takvi kao ti ne mogu da udju a kamoli da se pitaju nešto. Drugo trener je sam krojio ko će igrati, a svi igrači su dovedeni u dogovoru sa upravom. Odlaskom mene klub je izgubio u najmanju ruku 10-15.000 km privatnog novca mog plus sve moje sponzore ja sam prodavao reklame po 1000 km dok je sada reklama 400 km o tome govori o sposobnostima imali smo ekipu kojoj je malo falilo da bude bori za prvaka probali smo nismo uspjeli i šta, a Niko ne spominje sto smo plaćali tudje dugove pa ostali igračima dužni dugove izmedju ostalog koje je i tvoj otac napravio zajedno sa lopovima koji su ostavili milionski dug kojeg Niko nije osim nas pomjeriti sa mjesta, a ovdje ti sada javno kažem izostavite me, nemam vremena da se prepirem sa vama niti da vam objašnjavam znaju ljudi u klubu namjere i moje mogućnosti koliko ja mogu a koliko svi vi navijači i simpatizeri možete, ja sam iz ničega pravio
pare. Uostalom bilo je poziva da se vratim u klub da pomognem pomoci hoću ali u klub radi ovakvih gnjida sa foruma nikad vise.
Od roditelja traže za kafu i oni znaju šta je život šta je šta… to samo u Gradaccu ima, gdje će ti sve oprostiti samo uspjeh ne!
Uostalom pitajte kapitena, pitajte igrače kako im je bilo dok sam ja bio i jel sve ispoštovano u dan kad ja obećam, ako nema damo ja i uprava svoj novac ne jednom nego vise puta.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 feb 2022, 09:52

Sretno tebi bilo direktore
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 17 feb 2022, 13:26

SMR187 je napisao/la:
17 feb 2022, 09:52
Treba biti sretno našoj Zvijezdi da ovi momci sačuvaju prvoligaški status i da pronađemo investitora koji će nas povesti prema vrhu, a ne da čekamo političke uhljebe i političare za par hiljada km da molimo!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 feb 2022, 13:46

zvezdas1922 je napisao/la:
17 feb 2022, 13:26
SMR187 je napisao/la:
17 feb 2022, 09:52
Treba biti sretno našoj Zvijezdi da ovi momci sačuvaju prvoligaški status i da pronađemo investitora koji će nas povesti prema vrhu, a ne da čekamo političke uhljebe i političare za par hiljada km da molimo!
Tu se definitivno slazemo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 20 feb 2022, 12:45

Ja se bojim da mi investitora nećemo naći u Bosni, jer svi znaju kako stoje stvari u Zvijezdi, eventualno nekog izvana investitora ali nitkom od njih nije zanimljiva ova liga, imaju na izbor hrpu klubova u bolje uređenijim državama za investiranje, a ne ulaziti u klub gdje se nezna tko pije a tko plaća. Stoga sam mišljenja da nam treba suradnja nekim jakim klubom i da od toga kapa neka lova.

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 20 feb 2022, 14:11

Fk Dizdarusa, 2 liga FBIH pravi primjer kako raditi transparentno. Iako je manji klub i iz druge lige, mozemo se ugledati na njihovu objavu i raditi na istom principu. Kad bi se ovako radilo, vrlo brzo Zvijezda bi postala stabilan klub.

slika

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 22 feb 2022, 14:57

16 feb 2022, 18:17
Ovde konstantno po piski, a ne znate da je protiv njega i Muhameda Divljanovica dignuta optužnica u TK Tužilaštvu sto su bili predsjednici ONK preko kojeg se financirala Zvijezda, i time spriječili gasenje današnje Zvijezde. Kad se njegovo ime uzima usta pogotovo neki lešinari trebaju da ustanu. Igrače sve sto je dovodio je u dogovoru sa upravom, to sto u upravu imaš 5 - 6 nesposobnih likova nije njegov problem, on je davao svaki puta kad fali a bio sam s njim milion puta je falilo. Prema tome eto piske nema pa opet se dugovi gomilaju! Barem dok je on bio znao je ugovoriti utakmice da pogledate premijer ligaške sada igrate sa niželigašima.
17 feb 2022, 07:48
Šta ti znaš kome je gdje mjesto, ljubomora je čudo. Meni gdje je mjesto takvi kao ti ne mogu da udju a kamoli da se pitaju nešto. Drugo trener je sam krojio ko će igrati, a svi igrači su dovedeni u dogovoru sa upravom. Odlaskom mene klub je izgubio u najmanju ruku 10-15.000 km privatnog novca mog plus sve moje sponzore ja sam prodavao reklame po 1000 km dok je sada reklama 400 km o tome govori o sposobnostima imali smo ekipu kojoj je malo falilo da bude bori za prvaka probali smo nismo uspjeli i šta, a Niko ne spominje sto smo plaćali tudje dugove pa ostali igračima dužni dugove izmedju ostalog koje je i tvoj otac napravio zajedno sa lopovima koji su ostavili milionski dug kojeg Niko nije osim nas pomjeriti sa mjesta, a ovdje ti sada javno kažem izostavite me, nemam vremena da se prepirem sa vama niti da vam objašnjavam znaju ljudi u klubu namjere i moje mogućnosti koliko ja mogu a koliko svi vi navijači i simpatizeri možete, ja sam iz ničega pravio
pare. Uostalom bilo je poziva da se vratim u klub da pomognem pomoci hoću ali u klub radi ovakvih gnjida sa foruma nikad vise.
Od roditelja traže za kafu i oni znaju šta je život šta je šta… to samo u Gradaccu ima, gdje će ti sve oprostiti samo uspjeh ne!
Uostalom pitajte kapitena, pitajte igrače kako im je bilo dok sam ja bio i jel sve ispoštovano u dan kad ja obećam, ako nema damo ja i uprava svoj novac ne jednom nego vise puta.
Eto meni sad tek jasno ko je zvezdas1922. Čovjek piso prvo ko neko drugi branio sam sebe ko da ga brani neko drugi a onda odjednom ono on. I šta ti je bolan više pa niko te već dugo nije spomeno a ti se javi ko eto"sve po tebi" Vidiš da smo se zabavili drugim stvarima, ti si otišo i pusti više. Fino je ovo što piše ovaj deni19,ali dijete moje ko će ti dati danas 50 000 maraka, kakva opština kakva uefa, vidiš da nas niko ne benda. Da nam se izvući iz ove hujdurme. Možemo mi onako navijači se skupit,očistit, ofarbat, samo treba ljude pozvat na zvaničnoj stranici, na fb itd i doći će puno ljudi ali to ti je samo zamazivanje jer i dalje ostaju financijski problemi i dugovi.A to ne možeš ni ti ni ja rješiti pa i da se svi navijači iz Gradačca skupe. Ovo što radi Dizdarusa je za svaku pohvalu al teško će to kod nas ići.

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 22 feb 2022, 16:23

[/quote]
Eto meni sad tek jasno ko je zvezdas1922. Čovjek piso prvo ko neko drugi branio sam sebe ko da ga brani neko drugi a onda odjednom ono on. I šta ti je bolan više pa niko te već dugo nije spomeno a ti se javi ko eto"sve po tebi" Vidiš da smo se zabavili drugim stvarima, ti si otišo i pusti više. Fino je ovo što piše ovaj deni19,ali dijete moje ko će ti dati danas 50 000 maraka, kakva opština kakva uefa, vidiš da nas niko ne benda. Da nam se izvući iz ove hujdurme. Možemo mi onako navijači se skupit,očistit, ofarbat, samo treba ljude pozvat na zvaničnoj stranici, na fb itd i doći će puno ljudi ali to ti je samo zamazivanje jer i dalje ostaju financijski problemi i dugovi.A to ne možeš ni ti ni ja rješiti pa i da se svi navijači iz Gradačca skupe. Ovo što radi Dizdarusa je za svaku pohvalu al teško će to kod nas ići.
[/quote]

Samo treba napraviti dobar projekat i predstaviti ljudima. Mislim da nam je ove sezone od opstine dodijeljen najmanji budzet u zadnjih pet godina. Ako su nam prije 2-3 sezone mogli davati po 300 hiljada a sad skoro duplo manje, onda su nam duzni pomoci barem sa jos 50 hiljada usmjerenih u infrastrukturu. A sto se tice uefe isto tako smatram da to za njih nije neki iznos, pa oni su prije nepunih godinu dana donirali plasticnu travu za stadion kluba iz 2 lige rs.
Mora se nesto pokrenuti po tom pitanju, imamo kompleks od tri terena sa dvije tribine, nije tesko to sve lijepo srediti i modernizovati. Kad bi samo krov dobili, mislim da bi posjeta sa 300 skocila na 500 odma prosjek da bude nebitno s kim igramo. Kad imas sredjen stadion odma ide i bolja posjeta a kroz to i jos sponzora.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 22 feb 2022, 16:57

Treba traziti... Kod nas se sve svelo na pomoc od grada i "mozel - ne moze? ok"
Jedna od najboljih stvari koje je Piska po meni radio je to sto je komunicirao s dosta ljudi, trazio pomoc gdje god je mogao i gdje je mislio da ne moze, ali je opet pokusavao. Tipa onaj ambasador Malezije i sta ti znam vec...
Ali moras imat jasan plan na papiru, ideju i viziju - projekat. Samo to moze namamiti potencijalne investitore. Ne mozes samo ic od vrata do vrata i traziti pare za "nesto" a ni sam ne znas u sta ces ih prije uloziti. To bukvalno znaci da prosis. Ili se oslanjati na donacije od 100-200KM, ulaznice od 5KM. To je ok, al da prezivljavas od danas do sutra.

Dug je Zvijezdin, i uprava treba da se maksimalno posveti tome i samo tome. A za sve ostalo traziti pomoc, tako sto ces ljudima tipa Azmir, Fadil ili peti deseti, predstavit jasan plan sta zelis da uradis i onda rec 'Mozes li ti nama pomoc da to realizujemo'. To je sto se tice infrastrukture. Pokusat na sve moguce nacine ostvarit neki kontakt sa klubovima iz regiona ili cak evrope, uvijek imaju nekog igraca kojeg ti mogu poslati na kaljenje, ili mogu odigrati prijateljsku protiv nas - jos ako je u pitanju neki renomirani klub uvijek ce privuci dosta raje, zaradis na ulaznicama itd. Ali treba pokusavati, cak i tamo gdje ni u snu ne mislis da ces proci. Posalji mailove na 100 adresa, 99 ti nece ni odgovorit, al onaj jedan mozda prodje. Nije samo pokusavanje sto ides do ovih nasih lihvara koji ni svoje radnike ne placaju kako treba, a ocekujes da tebi doniraju novac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 22 feb 2022, 19:59

To za saradnju sa klubovima iz regiona i evrope je super ideja. Slicno rade u Srbiji Fk Graficar koji je druga liga, i Fk Crvena Zvezda. Ne treba se ustrucavati i necega stidjeti kontaktirati neke klubove iz Belgije, Austrije, Slovenije, Madjarske, pa i Turske. A investitori za izgradnju stadiona ce doci samo ako tu vide vlastitu materijalnu dobit, sto je i logicno. Npr. dobro bi bilo ono brdo iza gola, izmedju tribina sravnit, asfaltirat parking i montirat kapiju i ponudit investitoru da nam napravi visociju tribinu manjeg kapaciteta, recimo 6-7 redova, a zauzvrat mu dati podtribinski prostor za poslovne prostore. To je odlicna lokacija za tako nesto. Za staru crvenu tribinu preko puta glavne mozes ponuditi investitoru da napravi novu tribinu i u nju ispod smjesti npr. akademiju, svlacionice, teretanu, kuhinju, i ostalo.. i da od svakog transfera dobije jedan dobar procenat. Ali za to je vec potrebna premijer liga i profesionalni ugovori. Kad bi napravili stadion i igrali pl, forsirali mlade igrace, imali bi i skaute iz cijele evrope, a to znaci i transferi. Transferi znace stabilan klub bez dugova.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 feb 2022, 06:37

Deni19 je napisao/la:
22 feb 2022, 19:59
To za saradnju sa klubovima iz regiona i evrope je super ideja. Slicno rade u Srbiji Fk Graficar koji je druga liga, i Fk Crvena Zvezda. Ne treba se ustrucavati i necega stidjeti kontaktirati neke klubove iz Belgije, Austrije, Slovenije, Madjarske, pa i Turske. A investitori za izgradnju stadiona ce doci samo ako tu vide vlastitu materijalnu dobit, sto je i logicno. Npr. dobro bi bilo ono brdo iza gola, izmedju tribina sravnit, asfaltirat parking i montirat kapiju i ponudit investitoru da nam napravi visociju tribinu manjeg kapaciteta, recimo 6-7 redova, a zauzvrat mu dati podtribinski prostor za poslovne prostore. To je odlicna lokacija za tako nesto. Za staru crvenu tribinu preko puta glavne mozes ponuditi investitoru da napravi novu tribinu i u nju ispod smjesti npr. akademiju, svlacionice, teretanu, kuhinju, i ostalo.. i da od svakog transfera dobije jedan dobar procenat. Ali za to je vec potrebna premijer liga i profesionalni ugovori. Kad bi napravili stadion i igrali pl, forsirali mlade igrace, imali bi i skaute iz cijele evrope, a to znaci i transferi. Transferi znace stabilan klub bez dugova.
Jasta bolan eno sve trce da naprave stadion u Gradaccu prcvari na sjeveru Bosne. Vidis ti bolan sta se desava u svijetu pa i Bosni, kakav sport kakav stadion nisu ti uredjene osnovne stvari, narod ćami ćeka pola godine pred socijalnom da udari hebenu markicu u knjizicu. Nece ti nikad niko doc i ulozit u bh fudbal dokle god je ovako stanje u drzavi. Ulagat samo u djecu, nebitno fudbal, rukomet ili kosarka nebil se izrodio neki talenat....

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 feb 2022, 08:30

Pa realno jeste tako, ali u tom slucaju ti ni supertalenat nece pomoci. U najboljem slucaju ces ga prodati u PL za desetak hiljada i procenat od sljedece prodaje.

Bez infrastrukture i profi ugovora si nista, samo usputna stanica i za vlastitu djecu, a kamoli strance
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 23 feb 2022, 11:14

Tkanton je napisao/la:
23 feb 2022, 06:37
Deni19 je napisao/la:
22 feb 2022, 19:59
Jasta bolan eno sve trce da naprave stadion u Gradaccu prcvari na sjeveru Bosne. Vidis ti bolan sta se desava u svijetu pa i Bosni, kakav sport kakav stadion nisu ti uredjene osnovne stvari, narod ćami ćeka pola godine pred socijalnom da udari hebenu markicu u knjizicu. Nece ti nikad niko doc i ulozit u bh fudbal dokle god je ovako stanje u drzavi. Ulagat samo u djecu, nebitno fudbal, rukomet ili kosarka nebil se izrodio neki talenat....

A ovo je fudbalska tema i pricamo kako napredovati u tom pogledu, ne zanimaju nas socijalno, markice i ostale hebatanje. Nije ni u Srbiji i Hrvatskoj nesto bolje po tom pitanju pa ljudi grade stadione i ispred nas su 10 godina. Ako budemo cekali da se ostali problemi rijese onda necemo nikad docekati ni fudbal. Ulagat u djecu, a kako cemo prodati tu djecu? Mozemo samo kao sto SMR kaze za 10tak hiljada, to je tragikomedija. Nema pravih transfera bez pravih skauta, a pravi skaut iz evrope, preko kojeg mozes zaraditi neke dobre pare sigurno nece doci da gleda talentovanu djecu po blatnjaku od terena, da sjedi gore u nedovrsenoj vip lozi na nekim stolicama sa vikendice, da kisne ispod onog suncobrana i da bjezi u tunel ako udari malo jaca kisa. Nista bez infrastrukture. Uostalom nisam pisao o mega giga stadionu koji bi nam investitor napravio, nego o jednoj tribini, tj da sredimo ovo sto imamo, pokrijemo, modernizujemo, zavrsimo sve popratne sadrzaje, i da pronadjemo investitora za jos jednu novu tribinu manjeg kapaciteta koja ne vrijedi milionski iznos.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 23 feb 2022, 16:45

Puna nam usta naše djece, rekao bi covjek sa strane ko cita mi smo sredina puna talenata 😁 budite realni zadnjih 10 godina koga smo mi to ko igraca izbacili, dodju do prvog tima i odose po selima igrat zadnji primjer piragic mali, u wagner radit i za bosnu igrat.. Et bas me zanima igrac da je ponikao kod nas od pocetja do prvog tima da je otisao iz zvijezde negdje? Jel postoji taj igrac??? Nego pustit djecu nek se igraju zabave nek nisu na ulici, ko sto kanton kaze u drzavi je haoticno stanje nije nikom ba do fudbala ni ulaganja

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.