Upravu si za parkinge, nevjerovatno je da ljudi ne mogu sredit one wc-ove barem, udjes dole ono golub ti sleti na glavu.. ispod tribine na ulazu oni plocnici trava iz njih niče, onaj mrak kao da ulazis u neki podrum a ne na stadion, ne bi bilo lose to osvijetliti.zomir je napisao/la: ↑16 feb 2022, 16:39Jel se placaju kirije za prostore dole? Nek sredstva preusmjere u sredjivanje ostalih prostorija koje se mogu izdat i imat koristi od njih, a onda pare od svih preusmjerit u infrastrukturu kompletnog stadiona. Nek se sta planski radi, prakinzi kad su preuzimali stadion puna usta bila kako je lose odrzavano, kako ovo, kako ono, a sad stanje jos gore. Nit wc-ovi rade, nit se tribine bog zna ciste, nit se okolo stadiona povrsina odrzaje, takav kompleks imamo, a isto svinjac.Deni19 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 00:05Kad vec pokrecete akciju, hajmo u susret 100 godina kluba uzeti svako po kantu betona i emulzije i ofarbati na glavnoj tribini ona mjesta gdje je emulzija napukla, kao npr dole na oba ulaza ili ondje na krajevima tribine gdje je zelena boja izblijedila. Ofarbati zeleni pod u prvom redu i zelene stepenice u crvenu boju, zatim da uprava pokrene akciju kupovine stolica, da zamijenimo zelene za crvenobijele stolice. U akciju ukljuciti navijace, simpatizere, bivse uprave, igrace i trenere. Potom traziti podrsku grada i uefe po 50 hiljada km da se zavrsi vip loza, prostor za novinare i komentatore i ako je moguce eventualno malo modernizuju podtribinski prostori. Okreciti, uraditi neku rigips dekoraciju po zidovima, polijepiti slike igraca zvijezde, uraditi onaj epoksidni pod, kroz sredinu neku tanku tepih stazu sa iscrtanim grbom Zvijezde na sredini, promijeniti vrata, sanirati onu vlagu, narocito na onom zavrsnom dijelu gdje igraci izlaze, urediti press sobu savremenim stolovima i stolicama, isto tako na zidu umjesto one velike slike Zvijezde moguce je u zidu napraviti svijetleci grb itd... Mozda sam nerealan, ako jesam volio bi da me neko uputi kako se to zaista krece, ali ja mislim da ta investicija sve ukupno izadje do 100 hiljada.
Jos ako se ispuni Fadilovo obecanje za krov, imali bi jednu odlicnu evropsku tribinu![]()
Znam ja da je opstina otplatila dug tribine, a zasto se tolko godina vise nista dole ne ulaze, a moze se uz malo para sredit da bude stadion bombica
Sto se tice prostora za iznajmljivanje mislim da klub nema nista od toga, jer je stadion gradski dat klubu na koristenje, tako da tu klub nema nikakve zarade. Doslo vrijeme da se mi kao navijaci trebamo organizovati i okreciti podtribinski prostor u crveno, ofarbati tribinu samo na nekim ostecenim mjestima nema potrebe cijelu, na napuknutim mjestima navuci emulziju, pocupati travu, ofarbati ogradu u crveno-bijelu.. mislim da mi to mozemo uraditi, to ne zahtijeva neke pare samo dobru volju.