Pa nije budala, rat u Siriji i dalje traje.
Tayyip ovu čitavu situaciju odlično hendla za interese spoljne politike Turske za sada.
Da se razumijemo unaprijed, njegov fan nisam. Štaviše.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa nije budala, rat u Siriji i dalje traje.
Ma buba raja masovno. Radi Igman itekako i raja iz Konjica trazi stele da se zaposle dole.legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:12Ne bi reko, Igman i Ginex su bas giganti i raja ima dobre plate.
Ja se nadam da neće uskoro. Što se bude duže čekao, nada da će Ukrajinci nešto i noćas uraditi je veća
Nemoj tako. Nije fazon ne ismijavati bilo šta što je u BiH.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:19Ma buba raja masovno. Radi Igman itekako i raja iz Konjica trazi stele da se zaposle dole.legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:12Ne bi reko, Igman i Ginex su bas giganti i raja ima dobre plate.
Šta god da bude sutra uživamo uz izvještaje s berze
-OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:19Ma buba raja masovno. Radi Igman itekako i raja iz Konjica trazi stele da se zaposle dole.legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:12Ne bi reko, Igman i Ginex su bas giganti i raja ima dobre plate.
Hendla on moj… Turci su od cijelog NATOa najtisi, realno da ih nije neko prije 50 godina ubacio u savez, bilo bi sad “Amerika kriva za Ukrajinu”.
A šta je dobra Plata ? 1000 maraka sa toplim obrokom ?legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:12Ne bi reko, Igman i Ginex su bas giganti i raja ima dobre plate.
Pizde će biti ako puste da Ukrajina padne. Evropa se sada u Ukrajini braniKajzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:26Hendla on moj… Turci su od cijelog NATOa najtisi, realno da ih nije nekoko prije 50 ubacio u savez, bilo bi sad “Amerika kriva za Ukrajinu”.
Minut nakon pada Ukrajine ti ce optuziti komplet zapad da nisu nista poduzeli bla bla, a zapravo su u svemu oni najvece pizde.
Ne kakite, Turska je direktno i na vrijeme naoružala Ukrainu. Zapad i Ameri čitavo vrijeme rade protiv brkice i turske ekonomije a fola saveznici. Brkica je mudar nije upao i euforiju ko EUKajzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:26Hendla on moj… Turci su od cijelog NATOa najtisi, realno da ih nije neko prije 50 godina ubacio u savez, bilo bi sad “Amerika kriva za Ukrajinu”.
Minut nakon pada Ukrajine ti ce optuziti komplet zapad da nisu nista poduzeli bla bla, a zapravo su u svemu oni najvece pizde.
Ako Bjelorusija krene zasto sta sprijecava neke druge zemlje da se ukljuce ili NATO?
Jer ne zele pokrenuti ww3