odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Dobar je model. Da su jednobojne bile bi top. Ovo sarenilo ih kvari i cini djetinjastim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Prave beta patike 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Pa komentiram sa svog mjesta

Ne vrijeđam njegov stil nego mi je neshvatljiva razlika između stvari koje bi netko skupo platio na ovoj temi i stvari koje su meni okej

Patike su odlicne i realno vrijede i više ako imaš luksuza da platiš.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ima ljudi koji za parfeme i satove daju dobar novac. U odnosu na to su patike svakako bolji izbor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tu se slažem, ne bi me iznenadilo da pojedini imaju parfem za wc. Daje aromu sranju.
Remember, remember the 5th of November.
jednostavno ceif i mogućnost da ih kupim radim da covjek nesto bez problema iskesira a i uzeo sam ih jeftino kolika im je realna cijena jer su zbog restocka pale sa cijenom a i jer je ovo klasika model kao gazelle npr
a i kombinacija boja je takva da ih covjek moze kombinirati uz sve od jeansa do kargo pantalona i kosulja ,duksa jakni furam dosta Jordan stvari pa mi se uklapa sa svim sto imam jednostavno svako ima svoj cejf
Ma nisam ja kritikovao tebe osobno,nego sam komentirao to sve općenito:DRobust je napisao/la: ↑21 feb 2022, 20:46jednostavno ceif i mogućnost da ih kupim radim da covjek nesto bez problema iskesira a i uzeo sam ih jeftino kolika im je realna cijena jer su zbog restocka pale sa cijenom a i jer je ovo klasika model kao gazelle npr
a i kombinacija boja je takva da ih covjek moze kombinirati uz sve od jeansa do kargo pantalona i kosulja ,duksa jakni furam dosta Jordan stvari pa mi se uklapa sa svim sto imam jednostavno svako ima svoj cejf
Npr meni je ta kombinacija boja nesto sto tim patikama daje jeftinost,kontas.
Moj ukus i tvoj su razliciti pa samim tim ja to ne mogu razumijet.
I ja nosim skupe patike ali ih ti vjv ne bi nikad uzeo kao ja tvoje

Samo sam htio komentirat te kontraste
moze neki site sa dostavom prema BiH za nike jbt nigdje da nadjem nike air max 90 bijele
na asosu nasao al nema broja 45,5
isto koda su prekinuli sa proizvodnjom tih nestalo cipova 

https://www.jeordiesmen.com/
Jel ko narucivao ovdje sta, vidim ima dobrih majica sa kragnom po 25 maraka. Ja narucio jednu pa vidjeti jel icemu
Jel ko narucivao ovdje sta, vidim ima dobrih majica sa kragnom po 25 maraka. Ja narucio jednu pa vidjeti jel icemu
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Vidio sam i ja ovo. Hajd javi kakav je kvalitet da li će biti obična turska krpa ili nešto ozbiljnije.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:44https://www.jeordiesmen.com/
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Moze, jucer sam narucio pa se nadam da ce doci ubrzo, ne znam odakle salju.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 mar 2022, 08:48Vidio sam i ja ovo. Hajd javi kakav je kvalitet da li će biti obična turska krpa ili nešto ozbiljnije.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:44https://www.jeordiesmen.com/
Imam tu prodavnicu u svom gradu.enobarca je napisao/la: ↑02 mar 2022, 08:49Moze, jucer sam narucio pa se nadam da ce doci ubrzo, ne znam odakle salju.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 mar 2022, 08:48Vidio sam i ja ovo. Hajd javi kakav je kvalitet da li će biti obična turska krpa ili nešto ozbiljnije.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:44https://www.jeordiesmen.com/
Cijene su visoke ali je kvalitet odličan,barem ono sto sam ima prilike uzimati.
Super, valjda takva bude i majica, ja jednu narucio za pocetak pa ako bude dobra naruciti jos, 25 maraka je super cijena. A pregledati i ostalu ponudu, vidim da imaju svasta.
Kvalitet im je uglavnom dobar, samo sto sam ja tu cesto za polo majice morao uzeti broj veci od onog sto inace nosim. Znaju nekad na ljeto isto biti akcije majica, ali tesko da ce ikad biti jeftinije od 25 KM.
Pise da moze zamjena, ako i ne bude moglo pokloniti nekome pa sebi za broj vecu, srecom nisu neke velike pare

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dumao sam i dumao kojeg Seiko-a, na kraju uzmem ovaj Tissot.Robust je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:36
ovaj Tissot je milja i sto automatik a quartz je 600 glava sat po izradi je boli glava i vrijedi svake marke jer sat sa ovakvim stilom i kvalitetom izrade nema nigdje uzeti
a seiko diver modeli su uvijek klasa bili ja imam obicnu seiko peticu deset godina kao golf 2 nista mu![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
https://ibb.co/7jJ5k2v
Kaze radni kolega godinu dana ih trazi po bosni, nema nigdje. Da ne mozes ti nabaviti i za Bosnu poslati, znam da si pisao da svasta mozes nabaviti

Ili ostali na temi, ako ko zna gdje ima, inace na piku kaze da ima al ne vjeruje da su original pa ne bi narucio
Ima na zalandu.enobarca je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:29https://ibb.co/7jJ5k2v
Kaze radni kolega godinu dana ih trazi po bosni, nema nigdje. Da ne mozes ti nabaviti i za Bosnu poslati, znam da si pisao da svasta mozes nabaviti
Ili ostali na temi, ako ko zna gdje ima, inace na piku kaze da ima al ne vjeruje da su original pa ne bi narucio
https://www.zalando.at/nike-sportswear- ... 2-a12.html
dobar sat do bolaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 mar 2022, 15:15Dumao sam i dumao kojeg Seiko-a, na kraju uzmem ovaj Tissot.Robust je napisao/la: ↑14 jan 2022, 17:36
ovaj Tissot je milja i sto automatik a quartz je 600 glava sat po izradi je boli glava i vrijedi svake marke jer sat sa ovakvim stilom i kvalitetom izrade nema nigdje uzeti
a seiko diver modeli su uvijek klasa bili ja imam obicnu seiko peticu deset godina kao golf 2 nista mu![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.