Poprilicno sam bio svjestan kad sam ovo pisao,placu je imao i ima koliko sam ti napisao,nisam uobzirio zareze,o ovome su i ptice vec pricu ispricale a da ti ne pricam o misljenju njegovih radnih kolega kojima je ta placa ledeni vrh,bilo ova ili ona ili ta koju ti znas, a mogu prihvatiti slobodno uvjerenje samo o periodu kad je bila ova ili ona plata,ne znam kad je smanjio dali u martu 2020 god kad je pocela corona ili nesto kasnije kad je zavrsila prvebstvena sezona ili ako je prekinuta,sve je to moglo biti do maj iste godine,to sto je posudio ja neznam ali cuo sam price o jednom koji je posudzivo,vjetovatno i ti to znas,ako mislis da je posudba ili oprastanje, smanjenje primanja sa jednog nivoa na drugi onda se varas,to je legalan proces izmedzu dvije strane i fakat na papiru,legalan dokument,ja ti moram iskreno priznati da sam prethodno napisao u sasvim drugom kontekstu,niti jednog trenutka nisam isao da omalovazim igraca dapace mislim da je Zec majstor lopte,vjeruj mi ove brojke koje su prethodno napisane mu ne idu u prilog u odnosu na ucinak ,i da je 50% oprostio ili posudio kako ti kazes ali zaboravio si nepovratno jer ostalo podrazumjeva da neko to opet mora vratiti,ko saznat ce se,ucinak sam radio po transfermaktu nadam se da si to provjerio i to je hajmo se sloziti tacno a ti ces mi ostalo sve izracunati da bi me demantovao,jer si odmah posumnjao u navedene brojke koje su neumoljive pa ako ih friziramo kako nam odgovara,postujem tvoj stav ali u dokumentovanju primanja minimum je platna lista sa neto iznosom,doprinosi nas ne interesuju ali nadam se da znas da su i oni trosak naseg kluba i ne poznaju posudbe niti oprastanja.Poprilicno si siguran kad si ovo napisao,pa smatram da ti uvid u platne liste nece biti problem,ja cu tebi vjerovati jer zelim da me demantujes u necem sto je jedan primjer poprilicne negativanosti za nas klub i nije usamljen,a i zbog igraca kojeg sam iz nehata prozvao,jer stvarno o Zecu mislim kao velemajstoru ove igre.Moram te jos pitati da sam naslovio na NN osobu i sve ostalo 100% napisao,sta bi mi odgovorio.Hulahopka je napisao/la: ↑21 mar 2022, 10:06Vjerovatno se zajebavas, ne vjerujem da ovo ozbiljno pišeš.
Jer sigurno ne znaš koliko ima plaću, koliko je posudio para,nego onako odokativno pišeš Al to upakujes da izgleda da baratas činjenicama. Neko će ti vjerovatno povjerovati,jer kad vidis kako kupuju brasno i ulje,što tebi ne bi vjerovali.
Znas kako u nasem narodu kazu ako se nesto krupno sprema a propaganda je ovih dana bila zestoka neovisno tacna ili ne,a ti narode ne obesbjedis brasno,ulje,secer,sol ili si lud,ili nesto nije uredu s tobom,ili si siromah da ne kazem kokuz jer vrijedzam stanje siromastva koje je bog odredio kao iskusenje u odredzenom domenu svih naroda svijeta,mogu ti pokazati zalihu,drzim je u podrumu a ne u spajizu,jer potrosit cu je nedaj boze prije vatrometa,a ovako mrsko mi ici u podrum,nece niko,lakse u granap dok ima u rafama,ako se budemo rukovodili nasim Fadilom necu morati nikako u podrum,hvala premijeru,volio bih kad bi i ti mene pozvao u goste,i jos bih te zamolio kad komentarises ubuduce opleti po svemu a ne samo dijelove,ne mogu da steknem ukupnu sliku,i dodat cu ja zivim za porodicu,ona je osnovno nacelo,kako nase drustvo propagira,i geslo mi je da se treba imati koliko je bog nafake odredio,tako tvoja opaska sa njimetom mi godi.Lp