HRK Medjugorje - RK Velez Mostar
Zato su ovako nervozni

Kako pričaju o tunelu donje tribine ,ovako neko laik ko ne zna stadion rekli bi da se radi o La Mannche.u
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 11:21Joj likova Bože sačuvaj. Digli se ko da su osvojili nešto. Okej sa finansijskog aspekta jeste uspjeh veliki. Ali rezultatski je to samo jedna obična pobjeda ako ne izbacite AEK. A sumnjam da će se to desiti. Zašto sam švabo i zašto odmah prozivke i uvrede? Ja nikoga nisam uvrijedio. Napišem što mislim i to ti je. Svako ima pravo da se raduje, čemu i kome god hoće. Ja se na vašem mjestu ne bih radovao jer slijedi prizemljenje. Onda će biti igrači lopovi prevaranti, ne trude se dovoljno, ovaj lopata onaj krampa, Dudić ubleha. I tako dalje. Tipično naški što bi se reklo. I nisam nigdje napisao da mrzim Velež, nemam nikakva osjećanja prema njima. Ali im svejedno želim sreću jer ne može neki grčki tim nama iz BiH biti draži od našeg kluba bez obzira iz kojeg je ko grada i za koga navija. Tako bar razumne osobe trebaju misliti. A vi uvrede ostavite za sebe. Ne blatite grad i klub svojim prostačkim navijačkim pristupom. Svako dobro.
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 10:58Care ne zanima me mali klub kao što je Velež najiskrenije. Samo sam realan po pitanju naših klubova. To nije nikakva ljubomora ili zavist, ništa Velež još nije ostvario, ako prođu AEK i Elfsborg moći će se o nekom uspjehu pričati. Ali naravno da je to navijačima klubova na bh.sceni veliki uspjeh jer na bolje nisu ni navikli. Šteta što će se ova euforija raspasti kad AEK uvali tricu u Atini.
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:35Sami ste sebe iznenadili. No, to se neće ponoviti u Grčkoj. Tamo će AEK pokazati ko je i šta je. Velež će se usrati do 30' minute, očekujem opsadu njihovog gola i barem dvije lopte u mreži. Tada ćete svi ovdje pisati kako su vam fudbaleri lopovi, kako se ne trude i šta sve ne. Fino je slaviti ali u mjerama. Nije ni čudo što nam nijedan klub nema zapažen rezultat u Evropi kada se radujemo ovako malim stvarima. 50% posla nije odrađeno, a već se planira doček nakon Grčke zar ne?
Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.
Prodjite mi se ratnih zlocinaca navijaca i k.uraca palaca nabijem ih na k.urac, iskljucivo govorim o igrama ekipe Zrinjskog i majstorijama Nemanje Bilbije, bilo ciji klub da ovakvu dominaciju ima ne bi se od njegovih navijaca moglo opstati na forumu. Ovakvu dominaciju tesko da ce ko ponoviti realno.admirrx je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:34opalaopala je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:33Bravo majstore ! Dal da podržavamo ljude koji veličaju ratne zločince i UZP ? Dokle ideš Bosnjo , zapitaj se . Ko zaboravi , brzo mu se vrati .![]()
Prijatelju,Jakirović je uzeo 100 bodova u 37 kola. Prošle polusezone 27 u 14 utakmica. Računica jasna,da nije Žižović podbacio,bila bi lagana Evropa.
Dzaba ti njemu to pises,jos se ne moze oporavit od klixove ankete kad su Dudicevi ratnici bili prvi favoriti za osvajanje titule
A nikad slabija ni liga nije bila
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, laszlo, Proximic i 25 gostiju.