AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

saintpierre
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la saintpierre » 25 apr 2022, 01:25

saintpierre je napisao/la:
24 apr 2022, 15:54
Ja mislim da ako veceras uzmemo Lazio da uzimamo i titulu
Da se citiram... scudetto ide u crveni dio Milana :mrgreen:

Luzerski Inter kiksa u sljedeće dvije tekme

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2022, 01:26

Znači oba stopera, vjerovatno će se obojica hladiti do kraja, a eto nadamo se da to neće biti u istoj utakmici.

Mada nekako važnije je da ovih par igrača što ofanzivno doprinose ekipi budu dostupni u svakom meču do kraja sezone, odbrana će se već nekako zakrpiti.

Ja bih, eto, nekako ako je ikako moguće da od sljedeće utakmice svi budu zdravi do kraja sezone (ne računajući Florenzija i Kjaera), valjda se desi kakvo čudo pa sastavimo sljedeća četiri meča bez sitnih/većih povreda, jer svaki igrač nam je važan jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 apr 2022, 01:27

Calabria večeras 180. meč za Milan. Dijete kluba. Zaccagni veceras nije mogao nista protiv njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 apr 2022, 01:39

slika

Objava katarske elite. Da posao nije završen sa Arapima, ne bi on ovako smjelo objavljivao stvari vezane za klub.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 25 apr 2022, 10:31

Cudno, niko da spomene Girouda.. Covjek je istrčao na svaku loptu prema Strakoshi, letao po terenu od 45. do 65. kao da ima 18godina.. U njegovim godinama igracima je bitan ugovor, a igra manje-vise, njemu je itekako stalo do kluba. Vidjelo se jucer i u igri i na reakciji na izmjeni, a i na kraju meca.. Kapa do poda!

Forza Milan

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 25 apr 2022, 10:33

Strašan karakter. Iako mi je cijelu karijeru tip antipatičan, baš ima onu neku facu čim ga vidiš da ti je mrzak, ima karakter pravog borca.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 apr 2022, 10:55

Jedinstvo37 je napisao/la:
25 apr 2022, 10:31
Cudno, niko da spomene Girouda.. Covjek je istrčao na svaku loptu prema Strakoshi, letao po terenu od 45. do 65. kao da ima 18godina.. U njegovim godinama igracima je bitan ugovor, a igra manje-vise, njemu je itekako stalo do kluba. Vidjelo se jucer i u igri i na reakciji na izmjeni, a i na kraju meca.. Kapa do poda!

Forza Milan
Dobro zapazanje, tacno covjek trci kao mladic. Pravi strasan pritisak, steta samo sto nemamo potentnije desno krilo i tu famoznu 10ku, on bi se nadavao golova u Italiji.

Sinoc u sebi govorim cijelo vrijeme da bih najvise bolio Tonali da dadne gol, kad je na kraju i zabio ja sam skocio ko da mi je Mido moj postigao gol za osvajanje LP. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 apr 2022, 11:08

Koliko bitnih golova je čovjek dao ove sezone, veliki doprinos zaista :clap:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 apr 2022, 11:32

Ako sam dobro upratio, Fiorentina vec prekosutra igra (zaostalu?) utakmicu protiv Udinesea, a onda u nedjelju protiv nas. Sigurno da ce ih to dodatno potrositi/umoriti, nije da imaju adekvatne zamjene sa klupe i da imaju taj luksuz odmaranja igraca jer se bore za izlazak u Evropu.
Vidim da im nece igrati zbog povrede Castrovilli i Toreira, a mozda se i vrati ovaj drugi do nedjelje.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 apr 2022, 12:03

Jest igraju tu zaostalu u srijedu, čini mi se za dva igrača im prijeti suspenzija ako dobiju žuti. Mada, mislim da su u lošijoj formi trenutno, nego što su bili u onom periodu kad su protiv Intera odigrali vrhunsku utakmicu i skoro ih dobili.

Za naše nema alibija, borbeno i jako i ako može bez onih iznenadnih povreda na dan utakmice :damn:

Valjda se Bennaser oporavi, sinoć Kessie kao da nije ni igrao, bar se meni činilo da je tako.

I da, ogromna podrška za gospodina Frederica Massaru :ljepota: :ljepota:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 apr 2022, 13:17

Da, sad sam zrakn'o na TM i pise da Amrabat i 0driozola imaju po 4 kartona (pored povrijedjenog Castrovillia). Amrabat je ove sezone odlican na sredini terena im, prava radilica i dobro bi bilo da fasuje zuti u srijedu, a zasto ne i 0driozola :D

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 apr 2022, 13:50

:mrgreen:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 apr 2022, 21:00

Koliko li ce se igraca povezivati sa nama svakog dana :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2022, 21:29

Elliott and InvestCorp may reach agreement on Milan this week. If nothing unforeseen happens, both parties should sign a contract on April 29.
[Carlo Festa]

Sad naletih, prenosi Milan Eye, ne znam koliko je pouzdan ovaj Festa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 apr 2022, 21:35

Festa je samo kopirao i podjelio vijest sa pouzdanijih medija. Vjerujem da je dogovor gotov. Radi se o 1.1B eura, a ne dolara. Što znači da će Elliot profitirati za skoro 400M.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 apr 2022, 21:37

Eh valja na Dzumu u petak :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 apr 2022, 22:01

Beduin je napisao/la:
25 apr 2022, 13:17
Da, sad sam zrakn'o na TM i pise da Amrabat i 0driozola imaju po 4 kartona (pored povrijedjenog Castrovillia). Amrabat je ove sezone odlican na sredini terena im, prava radilica i dobro bi bilo da fasuje zuti u srijedu, a zasto ne i 0driozola :D
Prva utakmica protiv njih mi jos odzvanja u glavi, ljudi igrali protiv nas bez komplet odbrane i dobili nas, svi im bili out, doduse tad je bio Dusan koji je ubio u pojam Romangolija :)

Al kontam da pobjeda od sinoc daje neku novu dimenziju nasim igracima plus pune tribine plus ako se u petak ozvanici prodaja kluba pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

Ako bude trebalo kupice je arapi :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 apr 2022, 00:21

ronaldo99 je napisao/la:
25 apr 2022, 22:01
Beduin je napisao/la:
25 apr 2022, 13:17
Prva utakmica protiv njih mi jos odzvanja u glavi, ljudi igrali protiv nas bez komplet odbrane i dobili nas, svi im bili out, doduse tad je bio Dusan koji je ubio u pojam Romangolija :)

Al kontam da pobjeda od sinoc daje neku novu dimenziju nasim igracima plus pune tribine plus ako se u petak ozvanici prodaja kluba pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

Ako bude trebalo kupice je arapi :)
A ni tada nismo zaslužili da izgubimo, ozbiljno smo se nafulali bez obzira što smo dali čini mi se tri gola.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 apr 2022, 00:27

Koju si ti utakmicu gledao, kad Romagnoli nije uopšte ni igrao? :mrgreen:

Mi smo likovali što su im se povrijedila oba startna stopera, a na kraju i nama pred utakmicu otpadoše Tomori i Calabria + Romagnoli koji je ostao na klupi, ali očigledno je i on bio nespreman iz nekog razloga čim je Gabbia igrao umjesto njega.

Eh da, bio je čak i Maignan povrijeđen, toga se ne možeš ne sjetiti s obzirom kako smo glupo primili prvi gol. Kad se uzme sve u obzir, gore smo bili mi najebali sa izostancima nego oni.
Mike i Tomori najgori izostanci, ubili su nas na brzinu pored Kera i Gabbie i visoko postavljenu odbranu. Garantujem da bi bar dva gola manje primili da je igrao Tomori.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 apr 2022, 00:31

Tatarusanu je sam kriv za dva gola u prvom meču. Milan je imao toliko šansi da je moglo završiti 4-5 a ne 4-3.

Meč za vikend će biti skroz druga priča. Sumnjam da će odbrane toliko griješiti.

Sreća pa sa Sassuolom igraju zadnji meč, ako taj meč bude odlučivao o skudetu onda se ide all in, bez kalkulacija, pa šta bude. A ako bude riješeno sve prije toga meča onda će ekipa ležerno ući u taj meč, vjerovatno sa pregršt izmjena u prvih 11.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 1 gost.