Da se citiram... scudetto ide u crveni dio Milanasaintpierre je napisao/la: ↑24 apr 2022, 15:54Ja mislim da ako veceras uzmemo Lazio da uzimamo i titulu

Luzerski Inter kiksa u sljedeće dvije tekme
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da se citiram... scudetto ide u crveni dio Milanasaintpierre je napisao/la: ↑24 apr 2022, 15:54Ja mislim da ako veceras uzmemo Lazio da uzimamo i titulu
Dobro zapazanje, tacno covjek trci kao mladic. Pravi strasan pritisak, steta samo sto nemamo potentnije desno krilo i tu famoznu 10ku, on bi se nadavao golova u Italiji.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 10:31Cudno, niko da spomene Girouda.. Covjek je istrčao na svaku loptu prema Strakoshi, letao po terenu od 45. do 65. kao da ima 18godina.. U njegovim godinama igracima je bitan ugovor, a igra manje-vise, njemu je itekako stalo do kluba. Vidjelo se jucer i u igri i na reakciji na izmjeni, a i na kraju meca.. Kapa do poda!
Forza Milan
Prva utakmica protiv njih mi jos odzvanja u glavi, ljudi igrali protiv nas bez komplet odbrane i dobili nas, svi im bili out, doduse tad je bio Dusan koji je ubio u pojam Romangolija
A ni tada nismo zaslužili da izgubimo, ozbiljno smo se nafulali bez obzira što smo dali čini mi se tri gola.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:01Prva utakmica protiv njih mi jos odzvanja u glavi, ljudi igrali protiv nas bez komplet odbrane i dobili nas, svi im bili out, doduse tad je bio Dusan koji je ubio u pojam Romangolija
Al kontam da pobjeda od sinoc daje neku novu dimenziju nasim igracima plus pune tribine plus ako se u petak ozvanici prodaja kluba pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
Ako bude trebalo kupice je arapi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.