FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

hrk
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la hrk » 06 feb 2011, 13:19

pile87 je napisao/la:
hrk je napisao/la: toliko je dobar bio da su ga i iz skotke i belgije otjerali a za reprezentaciju da ne spominjem da je valjo osto bi u njoj :lol:
Ma ja sta ce Beslija mozes mislit igrao samo ligu prvaka kad je bio u belgiji inace skoro svaki nas igrac ima nastupa u ligi prvaka sitnica...i bio najskuplji igrac u ekipi u skotskoj i trebali su ga otjerat zasluzio je...sta ce on...recimo avdic imao je 5 puta bolju karijeru i vise zaradio redovno LP i igrao u boljim klubovima
pa sto se onda vratio u zelju mozda zato sto nije htjeo da zaradi para :lol: :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 06 feb 2011, 13:26

inace i vrlo slicne su karijere imali jedan reprezentativac ,skotska ,belgija a drugom vrhunac karijere prelazak u borac gdje sjedi na klupi :lol: :lol:
Nije bas sve tako crno-bijelo! Igrao je Mikic desetak godina u Srbiji i Turskoj (Diyarbakir)...Dosta dugo je bio u Sartidu iz Smedereva i igrao vise evropskih utakmica za taj klub,tako da ne stoji ova opaska da mu je najveci uspjeh u karijeri sjedenje na klupi Borca. On u stvari i nije rezerva kod nas nego prvotimac,ali ja sam ga zbog godina "postavio" na klupu,dajuci prednost ovim pojacanjima,ali Mikicevih 30-40 minuta po utakmici su za nas dragocjene.
Je li Beslija igrao za onaj klub kojega je FK Sarajevo izbacivalo iz Evrope prije par godina? Ako jeste,ne bih se ja onda tako razbacivao nekom njegovom ogromnom karijerom,mozda je Mikic cak i bolji igrac od njega!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 feb 2011, 13:27

hrk je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
hrk je napisao/la: toliko je dobar bio da su ga i iz skotke i belgije otjerali a za reprezentaciju da ne spominjem da je valjo osto bi u njoj :lol:
Ma ja sta ce Beslija mozes mislit igrao samo ligu prvaka kad je bio u belgiji inace skoro svaki nas igrac ima nastupa u ligi prvaka sitnica...i bio najskuplji igrac u ekipi u skotskoj i trebali su ga otjerat zasluzio je...sta ce on...recimo avdic imao je 5 puta bolju karijeru i vise zaradio redovno LP i igrao u boljim klubovima
pa sto se onda vratio u zelju mozda zato sto nije htjeo da zaradi para :lol: :lol:
Vratio se jer voli klub, cak je rekao i da bi besplatno igrao, ali ti to ne mozes shvatiti...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 06 feb 2011, 13:30

EdinTM87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Vratio se jer voli klub, cak je rekao i da bi besplatno igrao, ali ti to ne mozes shvatiti...[/quote]
heheheheheheheh cuj vratio se jer voli klub majko moja al se ismija heheheehhehehehheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: legenda si vratice vam se i dzeko kaze nemoze bez vas toliko vas voli kaze ostavice i pare i sve zeljo je bitniji hehehehehehhheheheh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 feb 2011, 13:32

Kakav si ti levat, bolje nauci citirati post, pa onda pricaj o necemu sto ne znas..

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 feb 2011, 13:59

Ljudi fulili ste temu :mrgreen:

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 06 feb 2011, 14:02

pile87 je napisao/la:
hrk je napisao/la: pile drug ja se virsli ne stidim a bogami klemponje sa jabukom u ustima na proslavi titule sto jede amar ja bi se stidio da sam na vasem mjestu :lol:
Sto bi se ti stidio klemponje kad se iz tvog potpisa da zakljuciti da navijas za slaviju...
ja navijam samo za sarajevo i nizakog drugog...i izvinjavam se navijacima borca sto smo ovdje pisali gluposti vratimo se pile temi bolje je idi ti gledaj besliju a ja cu ibisevica,salihovica i ostale ;)

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 06 feb 2011, 14:07

[quote="Dule 078"]Ovu diskusiju je najbolje okoncati konstatacijom oko koje se svi mozemo sloziti,a to je da Zeljo ima jacu tradiciju a da je Borac sada bolji.
Sta ce biti sledecih godina,vidjecemo,ali ja sam uvjeren u nasu dominaciju. Tu Zelju vidim kao najozbiljnijeg konkurenta,prvenstveno zbog velikog potencijala olicenog u velikom gradu i navijacima,ali bogami i uticaja u savezu koji mu omogucava da postize jedno 30% bolje rezultate nego sto ih ovaj (losi) igracki kadar zasluzuje. Nazalost,ili na srecu,mi smo u tim nefudbalskim stvarima-tanki! Ali zato nam nijedan igrac Zelje,osim mozda Zebe,Beslije i Visce ne bi mogao igrati u prvih 11,a pogotovo nam ne bi mogao biti pojacanje u recimo ovom sastavu

1-Avdukic
2-Stupar
3-Benovic
4-Petric
5-Coric
6-Raspudic
7-Maletic
8-Medjedovic
9-Nikolic
10-Stajic
11-Veljovic

Cak ni na klupi nam ne treba niko iz Zelje jer imamo zvjerke,Mikica,Sakana,Grahovca,Vidakovica,Dujakovica,Damjanovica,Zarica...Al ZATO DA IMATE RECIMO IZ FKSARAJEVO: HARISA HANDZICA s Stajicem u tandemu bili bi sigurno prvaci,s obzirom da gosp.Stojnic najbolje zna kakve kvalitete posjeduje ovaj Handzic.....

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 feb 2011, 14:09

AHAHHAHAHAHAHAHHA Haris Handzic AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

ne mogu vise izdrzat na ovom forumu

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 06 feb 2011, 14:17

Eheheheheheh a kad ste strijepili u derbijima od njegove ljevice i sad lafo hahahaha...ISTI HANDZIC je bio kapiten vasem malom VISCI toliko!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 feb 2011, 14:24

pardon je napisao/la:Eheheheheheh a kad ste strijepili u derbijima od njegove ljevice i sad lafo hahahaha...ISTI HANDZIC je bio kapiten vasem malom VISCI toliko!!!
Gdje njega nadje od toliko igraca sarajeva, totalni antitalenat, pa znam toliko pitara koji mole Boga da ide daleko iz sarajeva, a znam i handzica licno, isao u skolu samnom, posvetio se alkoholu i udeblj'o k'o svinja...

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 06 feb 2011, 14:29

Fino pricas o skolskom drugu,sto je laz apsolutna nije ni cudo jer si kloc i manijak!!! Valjas totalne gluposti,jer veze o nogometu nemas,osim visiti na forumu....A nabroj mi te prave navijace ili glupane ko ti koji su protiv njega,vjerojatno debili slicni tebi....E moj buraz ...hajd opet malo lazi...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 06 feb 2011, 14:32

pardon je napisao/la:Fino pricas o skolskom drugu,sto je laz apsolutna nije ni cudo jer si kloc i manijak!!! Valjas totalne gluposti,jer veze o nogometu nemas,osim visiti na forumu....A nabroj mi te prave navijace ili glupane ko ti koji su protiv njega,vjerojatno debili slicni tebi....E moj buraz ...hajd opet malo lazi...
Rekao sam istinu. Ti je shvati kako hoces. Boli me ****. Pitari ga vjerovatno ne voli zbog promasaja i zbog ne zalaganja, nije me briga.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 feb 2011, 14:35

$ " се &,? сте на " & & & се " & & $,стварно ' ?," % ' па ' се " & " & ' везе са " ?.' $ " " $ & сврху овог ' поста.
& $ - & " - & - &
ФСРС

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 06 feb 2011, 14:36

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 feb 2011, 15:18

Autor sljedeceg posta koji nebude imao veze sa temom ide na hladjenje.Drzite se teme!!
AMAR OSIM!!!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 06 feb 2011, 16:50

pardon je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Ovu diskusiju je najbolje okoncati konstatacijom oko koje se svi mozemo sloziti,a to je da Zeljo ima jacu tradiciju a da je Borac sada bolji.
Sta ce biti sledecih godina,vidjecemo,ali ja sam uvjeren u nasu dominaciju. Tu Zelju vidim kao najozbiljnijeg konkurenta,prvenstveno zbog velikog potencijala olicenog u velikom gradu i navijacima,ali bogami i uticaja u savezu koji mu omogucava da postize jedno 30% bolje rezultate nego sto ih ovaj (losi) igracki kadar zasluzuje. Nazalost,ili na srecu,mi smo u tim nefudbalskim stvarima-tanki! Ali zato nam nijedan igrac Zelje,osim mozda Zebe,Beslije i Visce ne bi mogao igrati u prvih 11,a pogotovo nam ne bi mogao biti pojacanje u recimo ovom sastavu

1-Avdukic
2-Stupar
3-Benovic
4-Petric
5-Coric
6-Raspudic
7-Maletic
8-Medjedovic
9-Nikolic
10-Stajic
11-Veljovic

Cak ni na klupi nam ne treba niko iz Zelje jer imamo zvjerke,Mikica,Sakana,Grahovca,Vidakovica,Dujakovica,Damjanovica,Zarica...Al ZATO DA IMATE RECIMO IZ FKSARAJEVO: HARISA HANDZICA s Stajicem u tandemu bili bi sigurno prvaci,s obzirom da gosp.Stojnic najbolje zna kakve kvalitete posjeduje ovaj Handzic.....
Mislim da vam je ekipa nesto slabija nego jesenas, a sad opet to ne mora puno da znaci, iako po meni odlazak Vuleta je nenadoknadiv. Iskreno po meni, taj momak je ako ne najbolji igrac koji je igrao u nasoj ligi onda je sigurno jedan od boljih u zadnjih 10 godina, i mislim da realno vrijedi daleko vise do tih para za koje ej otisao i da je definitivno za veceg kluba nego li je Cracovia. ja mu zelim svu srecu , i da iz Cracovie predje u neki jaci evropski klub, i da ga ponovo vidimo u dresu repke. pozz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Borac!
Kontakt:

Post Postao/la Borac! » 07 feb 2011, 18:01

" пораз

Borac!
Kontakt:

Post Postao/la Borac! » 07 feb 2011, 18:14

хахаха, $ су ' &.....& се " са " $ је $ састав & " у " " ?, & " " $ оне " " " ?, а $ ? је то $ за Европе, то су & $ '.....

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 17:27

Borac! je napisao/la:хахаха, $ су ' &.....& се " са " $ је $ састав & " у " " ?, & " " $ оне " " " ?, а $ ? је то $ за Европе, то су & $ '.....
Molio bih malo bolje obrazloženje! Na kraju krajeva nisam ja ništa bitniji od bilo kog drugog forumaša,ali za ovakve konstatacije koje na neki način mogu imati i edukativni karakter,a pored toga mogu imati i trostruku svrsishodnu ulogu u svom moralnom smislu,treba da postoje i argumenti.Jer jednostavno u suprotnom dolazi do logičkih grešaka u zaključku koje mogu imati nesagledive posledice po prosječnog poznavaoca fudbalskih prilika u Bosni i Hercegovini. ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.