[quote="Dule 078"]Ovu diskusiju je najbolje okoncati konstatacijom oko koje se svi mozemo sloziti,a to je da Zeljo ima jacu tradiciju a da je Borac sada bolji.
Sta ce biti sledecih godina,vidjecemo,ali ja sam uvjeren u nasu dominaciju. Tu Zelju vidim kao najozbiljnijeg konkurenta,prvenstveno zbog velikog potencijala olicenog u velikom gradu i navijacima,ali bogami i uticaja u savezu koji mu omogucava da postize jedno 30% bolje rezultate nego sto ih ovaj (losi) igracki kadar zasluzuje. Nazalost,ili na srecu,mi smo u tim nefudbalskim stvarima-tanki! Ali zato nam nijedan igrac Zelje,osim mozda Zebe,Beslije i Visce ne bi mogao igrati u prvih 11,a pogotovo nam ne bi mogao biti pojacanje u recimo ovom sastavu
1-Avdukic
2-Stupar
3-Benovic
4-Petric
5-Coric
6-Raspudic
7-Maletic
8-Medjedovic
9-Nikolic
10-Stajic
11-Veljovic
Cak ni na klupi nam ne treba niko iz Zelje jer imamo zvjerke,Mikica,Sakana,Grahovca,Vidakovica,Dujakovica,Damjanovica,Zarica...Al ZATO DA IMATE RECIMO IZ FKSARAJEVO: HARISA HANDZICA s Stajicem u tandemu bili bi sigurno prvaci,s obzirom da gosp.Stojnic najbolje zna kakve kvalitete posjeduje ovaj Handzic.....