FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
" ? $ за " су ? ", ", ?, ", ?, "... је " $ " " " ? $ ове сезоне $ је " & " " снова са $, ? ($ " " је " " " - стварно $ $ " " су ? у ' ? &), ?, ", ?, " " са $ " ". ? " $ ? " $ & су ту $ ' " ? " за % ? у остварењу ? ", ? ".
-
- Kontakt:
Zanimljiva konstatacijaBorac! je napisao/la:" ? $ за " су ? ", ", ?, ", ?, "... је " $ " " " ? $ ове сезоне $ је " & " " снова са $, ? ($ " " је " " " - стварно $ $ " " су ? у ' ? &), ?, ", ?, " " са $ " ". ? " $ ? " $ & су ту $ ' " ? " за % ? у остварењу ? ", ? ".

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Cini mi se da se pojavi reklama na DIGI da ce biti vasa tekma direktno prenosena sa ovim rumunima sto igrate a to se uglavnom i prenosi na internet preko ovih rumunskih linkova
-
- Kontakt:
Borac je dobio za Trivunovića i Puzigaću 350 000 evra?
Hoće li biti kakvih značajnih ulaganja u pojačanja,prije svega na poziciji štopera?
Hoće li biti kakvih značajnih ulaganja u pojačanja,prije svega na poziciji štopera?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Borac nece dovoditi stopera,jer imaju dovoljno kvalitetnih igraca na toj poziciji,ne toliko kvalitetnih kao Vule,ali sasvim solidnih,da iznesu teret proljetnog dijela.Trazi se jos jedno pojacanje u veznom redu,i mislim da ce se time zavrsiti prelazni rok.Medjutim nista jos nije sigurno,mozda se i dovede neki perspektivan stoper,ako uleti prilika,ko zna.Uglavnom,ekipa ce svoje pokazati na gostovanju u Sirokom,ako to dobro odrade,buducnost je svijetla.
Što li mi se obrisa post u kojem iznosim konstataciju da Borac nije dovoljno dobar ni da pobjedi austrijskog trećeligaša/četvrtoligaša/petoligaša. Provokacije sijevaju na svim temama, ali ovdje ne možeš ni reći da je Borac nekvalitetan. Divna zaštita za "goste" iz Banja Luke

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Universitatea Craiova -FK Borac Banja Luka,live
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
? " $ $ " " " за нас, & $ на ? ', а " на " " то је то.
1-o vodi Borac, na ubacaj veljovica stajic glvom zabija go
Borac igra jako lijepo, dosta bolji od univerzitatee, dosta sansi i brza pas igra Borca
Go je bio jako lijep
Go je bio jako lijep
Gotovo! Pobjeda Borca 1-0, Borac odigrao jako dobru utakmicu i stvorio dosta sansi. Jako dobro to izgleda
Hvala kralju, al rezultat mene lično uopšte ne zanima. Važna je igra a ona je bila fantastična danas, momci su odlično kondiciono spremni, igra kratkih pasova je izluđivala Rumune. Veljović i Međedović se pokazali vrlo dobro, Veljo dijeli lopte kao na tacni a gradi se za 10mirzza je napisao/la:cestitam na dobrom rezultatu.
& ¥ &!!!
А % се " ", не ' % $ је он то % ' је ?... Прво, " 32 $, на ? је ", " $ " $ & ?, & не " " ¥ $ % " ?.
? $ " ' / ? $ су ? " & је ? ", ? & $ су & ? $, а % на % " " ' % " ''"'', $ " / % ? " & $ странца...
А % се " ", не ' % $ је он то % ' је ?... Прво, " 32 $, на ? је ", " $ " $ & ?, & не " " ¥ $ % " ?.
? $ " ' / ? $ су ? " & је ? ", ? & $ су & ? $, а % на % " " ' % " ''"'', $ " / % ? " & $ странца...
? у срцу, & у '!!!
Ono sto sam danas gledao stoperi su vam najslabije pozicije ,posebno su bili izgubljeni u 1 pol.
Ma da, inače onaj protivnik je iz Kiseljakasantos je napisao/la:Ono sto sam danas gledao stoperi su vam najslabije pozicije ,posebno su bili izgubljeni u 1 pol.

Ko sve gleda fudbal...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Čestitke banjalučanima iako se radilo o samo prijateljskoj utakmici.
Ako nije kome problem malo detaljnije napisati o igri januarskih akvizicija Veljovića i Medjedovića...
Ako nije kome problem malo detaljnije napisati o igri januarskih akvizicija Veljovića i Medjedovića...

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
$ ? & ? су прву $ у ? " у & ? $ $ & " " & ? 1:0. ? $ & на ' " је $ " у 59. " сусрета.
& ¥ " снага, прву ? на " ? су " $ $ " то у 16. ", $ је $ на ? " ? ", " " $ ? ', ? $ ? $ $ ? $ Стеве ? " ? опасност $ свог ?. 16 " " тренутно $ " & ? " је стопостотну % за " &. ", ? & се % $ " $, " га " ", ? ? са ?-? " ? Ступар, " се ' ? ? $. ' " " ? за "црвено-?" – " ¥ по ? ", " $ $ ?, ? % $ ? " " ? $ у ?-аут.
5 " " $ на $ нова ? ? за ' – $ & се ? $ свог ?, па је $ ? $ ", ? његов % " са $ стране " $. $ ? у ' $ " у 43. ", $ & $ % са ? стране, ? " ? & ?.
Прву ? у $ ?, у & је & % у " саставу (у " $ првог " & ? &, ", " " $), " је " " " " то & & (49. "), ", & гужве $ " ?, " $ ?. 4 " " " " праве % $ ", а & његовог $ у ? је " $, ? његов % ? " " " ? & ?.
" $ $ " је, " се ", $ " $ у ' $. $ " је $ % по $ ", " ? % $ ? ", а на ' ' " је $ ", ", са " ', ? погађа '. $ " ? & % ", ? за $ " је ? & & &, ? - " по $ ? " ?. - у $ $ % за & – $ $ $ пас са $, ? ' ? ", па % $ у неповрат.
У 76. " $ ? ? су " $ $ &, ? $ " " $ $ '. ", " % $ " ? ? " " $ ", ? ? $ ? " $ ?.
$ & сусрета " % по $ ? " на $ " на $ " " то у $ $. Прво је у 91. ", & $ " на врху %, & ? & " $, ? ' ? " ?, $ " $ " " у ? " -, ? ? " " његов %, & $ је на & ? " " ? $ $ $ $ " " ?.
$ " у ? & " 13. &, а ? - " " ".
ПРВО ?: $, Ступар, ", ", ", $, Граховац, ", $, ?, ".
$ ?: $ ($ 77. "), Ступар ($ 83. $), ", ", " ($ 87. "), $ ($ 77. ". $), & ($ 45. Граховац), $ ($ 59. -), ", ", $.
& ¥ " снага, прву ? на " ? су " $ $ " то у 16. ", $ је $ на ? " ? ", " " $ ? ', ? $ ? $ $ ? $ Стеве ? " ? опасност $ свог ?. 16 " " тренутно $ " & ? " је стопостотну % за " &. ", ? & се % $ " $, " га " ", ? ? са ?-? " ? Ступар, " се ' ? ? $. ' " " ? за "црвено-?" – " ¥ по ? ", " $ $ ?, ? % $ ? " " ? $ у ?-аут.
5 " " $ на $ нова ? ? за ' – $ & се ? $ свог ?, па је $ ? $ ", ? његов % " са $ стране " $. $ ? у ' $ " у 43. ", $ & $ % са ? стране, ? " ? & ?.
Прву ? у $ ?, у & је & % у " саставу (у " $ првог " & ? &, ", " " $), " је " " " " то & & (49. "), ", & гужве $ " ?, " $ ?. 4 " " " " праве % $ ", а & његовог $ у ? је " $, ? његов % ? " " " ? & ?.
" $ $ " је, " се ", $ " $ у ' $. $ " је $ % по $ ", " ? % $ ? ", а на ' ' " је $ ", ", са " ', ? погађа '. $ " ? & % ", ? за $ " је ? & & &, ? - " по $ ? " ?. - у $ $ % за & – $ $ $ пас са $, ? ' ? ", па % $ у неповрат.
У 76. " $ ? ? су " $ $ &, ? $ " " $ $ '. ", " % $ " ? ? " " $ ", ? ? $ ? " $ ?.
$ & сусрета " % по $ ? " на $ " на $ " " то у $ $. Прво је у 91. ", & $ " на врху %, & ? & " $, ? ' ? " ?, $ " $ " " у ? " -, ? ? " " његов %, & $ је на & ? " " ? $ $ $ $ " " ?.
$ " у ? & " 13. &, а ? - " " ".
ПРВО ?: $, Ступар, ", ", ", $, Граховац, ", $, ?, ".
$ ?: $ ($ 77. "), Ступар ($ 83. $), ", ", " ($ 87. "), $ ($ 77. ". $), & ($ 45. Граховац), $ ($ 59. -), ", ", $.
Ja sam zadovoljan novajlijama Veljo jak ko Međed, daje odlične lopte u prostor, asistirao za gol, dobro se gradi, brzina mu nije jača strana... Medo mađioničar, uf kako ih je par puta poslao po Ćevape, umnogome dao doprinos odličnoj pas igri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.