Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 10 maj 2022, 23:21

Mamba21 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:19
A ovi tzv. navijači zrinskog se ofiraju, koliko ih boli što je Velež, Velež. Džaba vam 100 titula, dominacija, kad vam to ne vrijedi ni 5% naspram Veleža i njegovoj historiji
Bravo majstore :salut:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 10 maj 2022, 23:22

Ne toliko loš derbi na Koševu uz ok posjetu i navijanje s obje strane. Gosti su se po ko zna koji put ove sezone ovako izvukli u gostima, mi smo ranije trebali riješiti tekmu. Nadam se da će se kod nas svi presabrati i uz nekog s klupe osvojiti Kup i izaći u Evropu.

Sudija Musić se toliko bio usr'o u pojedinim trenucima da nije znao gdje se nalazi, ali ipak kad se sve sagleda nije napravio neku grešku i fino je hendlao tekmu. Što sam s istoka uspio vidjeti, mahači su odradili isto dobar posao. Peljto je na zagrijavanju toliko pričao s Musićem i djeluje da je većina savjeta pomogla. Nema šanse da bi on bio tu da je bitniji derbi, mada se opet pokazalo da navijači Sarajeva slabije sude derbije (uz njega Kaljanac koji je imao burnu tekmu i u Mo). Pritisak je na njima i lako se pogubiti.

Totalno glupe bakljade od strane HZ i bezvezna prekidanja tekmi. S.druge strane, dosadili su i Bogu i narodu s kontrom na "šta se ono tamo čuje", zvuči previše dječije i monotono. Smor.
YEBEM TE lištico!

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 10 maj 2022, 23:23

Vjerovatno kakvim raketama planiraju rušit, jer mu nisu od rođenja na kilometar prisli :pinokio:

Makedonac opravdano podnjeo ostavku, nasi nisu ni za termina uzas
A papcima sa istoka što su zvizdali i urlali tokom minute sutnje se posebno najebem zenskog dijela familije

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 maj 2022, 23:23

Sta je problem ovdje kod Edisa

I sta znaci ovo iza Edisa-SPONZOR
Jel to mjesto za reklamu

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 maj 2022, 23:24

tutankamon1905 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:13
Koliko se bod slavi u Vrapcicima :rol: :tokralju: nemas sta dalje pricat
predobar derbi, vise ljudi na stajanju nego na proslavi titule, 78' minuta repertoara o nama, dokaz da samo mi privlacimo interes na tom stadionu :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 10 maj 2022, 23:25

svrakino1921 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:23

Sta je problem ovdje kod Edisa

I sta znaci ovo iza Edisa-SPONZOR
Jel to mjesto za reklamu
Pozdrav sa Svrakino druze moj
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 10 maj 2022, 23:25

Sav olos foruma se skupio da moralise sedmerostrukom.

Velik si HSK Zrinjski Mostar.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 10 maj 2022, 23:26

Antipolitika3 je napisao/la:
10 maj 2022, 22:37
Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.
Dobra utakmica, nema šta. Ove godine smo definitivno grad gdje se igra najbolji fudbal. Ostaje još samo da se to potvrdi u kupu ali dade ovaj smećar od trenera otkaz u Sarajevu a molio sam Boga da ostane dok ne prodje kup :mrgreen:

Haskić je tu do kraja sljedeće sezone barem, stopera je smijesno i komentarisati više, od Maneva ga tražimo.

Suđenje je bilo ok, za crveni nisam ni ja siguran, 50-50 hajmo reći

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 maj 2022, 23:26

10 maj 2022, 23:25
Sav olos foruma se skupio da moralise sedmerostrukom.

Velik si HSK Zrinjski Mostar.
Plasticni klub.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 10 maj 2022, 23:27

slika

Kakav anti fudbal boze me sacuvaj .. navijanje jedino top bilo, samo su pitice pi.zdohare , usli ste na sjever djabaluka, valjda ste trebali uzvratit, da ne govorim o 1500 karata za jug, tacno je da i vi dobijete toliko, al je cinjenica da je kosevo tri puta vece ..
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 10 maj 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 maj 2022, 23:28

killafrommanilla je napisao/la:
10 maj 2022, 23:24
tutankamon1905 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:13
Koliko se bod slavi u Vrapcicima :rol: :tokralju: nemas sta dalje pricat
predobar derbi, vise ljudi na stajanju nego na proslavi titule, 78' minuta repertoara o nama, dokaz da samo mi privlacimo interes na tom stadionu :)
Pa kad dolazi Evropska ekipa onda je u škutoriji praznik i normalno dođe ih 5000 da gleda Velež.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 10 maj 2022, 23:28

Yankees je napisao/la:
10 maj 2022, 23:22
Ne toliko loš derbi na Koševu uz ok posjetu i navijanje s obje strane. Gosti su se po ko zna koji put ove sezone ovako izvukli u gostima, mi smo ranije trebali riješiti tekmu. Nadam se da će se kod nas svi presabrati i uz nekog s klupe osvojiti Kup i izaći u Evropu.

Sudija Musić se toliko bio usr'o u pojedinim trenucima da nije znao gdje se nalazi, ali ipak kad se sve sagleda nije napravio neku grešku i fino je hendlao tekmu. Što sam s istoka uspio vidjeti, mahači su odradili isto dobar posao. Peljto je na zagrijavanju toliko pričao s Musićem i djeluje da je većina savjeta pomogla. Nema šanse da bi on bio tu da je bitniji derbi, mada se opet pokazalo da navijači Sarajeva slabije sude derbije (uz njega Kaljanac koji je imao burnu tekmu i u Mo). Pritisak je na njima i lako se pogubiti.

Totalno glupe bakljade od strane HZ i bezvezna prekidanja tekmi. S.druge strane, dosadili su i Bogu i narodu s kontrom na "šta se ono tamo čuje", zvuči previše dječije i monotono. Smor.
Ubjedljivo najgori sudija, ni fizički, ni psihički nije dorastao da sudi. Vidi se da ga je Peljto savjetovao za neke stvari, Želji za svaki treći faul davao karton, a Sarajevo, jedan karton i to Ahmetoviću za onu rekaciju i 17 napravljeni prekršaja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 maj 2022, 23:30

Odlican derbi al nisam zadovoljan rezultatom. Trebali smo dobiti u ovakvom razvoju situacije gdje ostajemo s igracem vise pola sata do kraja , no Bogdanovic zakomplicira pa onda ispade da smo se kao vratili i kao dobro je.
Nego me interesuje kako vidite ono rusenje Dzankovica, ima li neko ko poznaje sudijska pravila aktuelna . Jel trebalo biti procjenjeno ono kao zadnji igrac obzirom da je onaj tamo s druge strane trcao i zatvarao?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 10 maj 2022, 23:35

Odavno nije igran nepredvidljiviji gradski derbi, utakmica puna cudnih desavanja,gresaka,zicera,glupih poteza ali i na ceste momente odlicnog nogometa. Puno bolje to djeluje kada se igra kud i kamo rasterecenije. I Fedja i Sergej ponovo pokazali zasto su trenutno nasi najbolji treneri. Bas puno skripi u zadnjoj liniji Veleza, tu ce trebati traziti kvalitetna pojacanja na ljeto. Sudjenje izrazito dobro, prva situacija vjerovatno nije bila za izravni crveni jer je jos jedan defanzivac zrinjskog bio barem u liniji ako ne i blizi golmanu nego ovaj sto je napravio prekrsaj. Osim onog jednog koskanja standardnog debila Jakovljevica, sasvim korektna utakmica. Glupe standardne politicke note ultrasa i bacanje baklji Red Armya totalno nepotrebne ali eto.
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

Yankees
Kontakt:

Post Postao/la Yankees » 10 maj 2022, 23:36

Mamba21 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:28
Yankees je napisao/la:
10 maj 2022, 23:22

Ubjedljivo najgori sudija, ni fizički, ni psihički nije dorastao da sudi. Vidi se da ga je Peljto savjetovao za neke stvari, Želji za svaki treći faul davao karton, a Sarajevo, jedan karton i to Ahmetoviću za onu rekaciju i 17 napravljeni prekršaja.
Ne znam čemu takav ton, ne postoji derbi da je Peljto nekoga oštetio. Bila su 2 ofsajd situacije na vašu štetu ali tu se on ne pita. Nadam se trojci Peljto-Ibrišimbegović-Beljo u finalu Kupa.
YEBEM TE lištico!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 10 maj 2022, 23:37

MostarskiSin je napisao/la:
10 maj 2022, 23:26
10 maj 2022, 22:37
Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.
Dobra utakmica, nema šta. Ove godine smo definitivno grad gdje se igra najbolji fudbal. Ostaje još samo da se to potvrdi u kupu ali dade ovaj smećar od trenera otkaz u Sarajevu a molio sam Boga da ostane dok ne prodje kup :mrgreen:

Haskić je tu do kraja sljedeće sezone barem, stopera je smijesno i komentarisati više, od Maneva ga tražimo.

Suđenje je bilo ok, za crveni nisam ni ja siguran, 50-50 hajmo reći
Pozdrav jer pratis nogomet :mrgreen:
Realno gledao sam i Sarajevo i Velez pod BB i sanse u kupu su 75% na vasoj strani jer je momcad puna energije i momci su spremni ,jedino vas moze zeznuti taj pozitivni sok u pitara sad kad dodje drugo trener jer ima par dana da pripremi utakmicu.Onaj Brandao nije mi jasno zasto vam lik nije glavi igrac kad god ima loptu u nogama nesto napravi,klasan igrac za nasu saban ligu :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 10 maj 2022, 23:38

YU1892 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:35
Odavno nije igran nepredvidljiviji gradski derbi, utakmica puna cudnih desavanja,gresaka,zicera,glupih poteza ali i na ceste momente odlicnog nogometa. Puno bolje to djeluje kada se igra kud i kamo rasterecenije. I Fedja i Sergej ponovo pokazali zasto su trenutno nasi najbolji treneri. Bas puno skripi u zadnjoj liniji Veleza, tu ce trebati traziti kvalitetna pojacanja na ljeto. Sudjenje izrazito dobro, prva situacija vjerovatno nije bila za izravni crveni jer je jos jedan defanzivac zrinjskog bio barem u liniji ako ne i blizi golmanu nego ovaj sto je napravio prekrsaj. Osim onog jednog koskanja standardnog debila Jakovljevica, sasvim korektna utakmica. Glupe standardne politicke note ultrasa i bacanje baklji Red Armya totalno nepotrebne ali eto.
Sve je bilo čudno i neobično osim Mate Bulića i prvog navijanja na stadionu odmah o Veležu :rol:

Više Veleža spominjali od Red Armya :rol: :plac:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2022, 23:38

Velež i Zrinjski skoro po pravilu igraju bolje utakmice u odnosu na Sarajevo i Želju. Na stranu ovo večeras što vi pišete da je bila dobra utakmica, ali generalno mnogo bolje mečeve ponudi mostarski derbi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 10 maj 2022, 23:39

Balorda je napisao/la:
10 maj 2022, 23:38
YU1892 je napisao/la:
10 maj 2022, 23:35
Sve je bilo čudno i neobično osim Mate Bulića i prvog navijanja na stadionu odmah o Veležu :rol:

Više Veleža spominjali od Red Armya :rol: :plac:
Ah pa ja bez toga nista :lol:
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 10 maj 2022, 23:39

Čak je i Politika bio na utakmici :salut:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 21 gost.