Bravo majstore

Bravo majstore
predobar derbi, vise ljudi na stajanju nego na proslavi titule, 78' minuta repertoara o nama, dokaz da samo mi privlacimo interes na tom stadionututankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Koliko se bod slavi u Vrapcicima![]()
nemas sta dalje pricat
Pozdrav sa Svrakino druze mojsvrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:23
Sta je problem ovdje kod Edisa
I sta znaci ovo iza Edisa-SPONZOR
Jel to mjesto za reklamu
Dobra utakmica, nema šta. Ove godine smo definitivno grad gdje se igra najbolji fudbal. Ostaje još samo da se to potvrdi u kupu ali dade ovaj smećar od trenera otkaz u Sarajevu a molio sam Boga da ostane dok ne prodje kupAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:37Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.
Plasticni klub.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:25Sav olos foruma se skupio da moralise sedmerostrukom.
Velik si HSK Zrinjski Mostar.
Pa kad dolazi Evropska ekipa onda je u škutoriji praznik i normalno dođe ih 5000 da gleda Velež.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:24predobar derbi, vise ljudi na stajanju nego na proslavi titule, 78' minuta repertoara o nama, dokaz da samo mi privlacimo interes na tom stadionututankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:13Koliko se bod slavi u Vrapcicima![]()
nemas sta dalje pricat
![]()
Ubjedljivo najgori sudija, ni fizički, ni psihički nije dorastao da sudi. Vidi se da ga je Peljto savjetovao za neke stvari, Želji za svaki treći faul davao karton, a Sarajevo, jedan karton i to Ahmetoviću za onu rekaciju i 17 napravljeni prekršaja.Yankees je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:22Ne toliko loš derbi na Koševu uz ok posjetu i navijanje s obje strane. Gosti su se po ko zna koji put ove sezone ovako izvukli u gostima, mi smo ranije trebali riješiti tekmu. Nadam se da će se kod nas svi presabrati i uz nekog s klupe osvojiti Kup i izaći u Evropu.
Sudija Musić se toliko bio usr'o u pojedinim trenucima da nije znao gdje se nalazi, ali ipak kad se sve sagleda nije napravio neku grešku i fino je hendlao tekmu. Što sam s istoka uspio vidjeti, mahači su odradili isto dobar posao. Peljto je na zagrijavanju toliko pričao s Musićem i djeluje da je većina savjeta pomogla. Nema šanse da bi on bio tu da je bitniji derbi, mada se opet pokazalo da navijači Sarajeva slabije sude derbije (uz njega Kaljanac koji je imao burnu tekmu i u Mo). Pritisak je na njima i lako se pogubiti.
Totalno glupe bakljade od strane HZ i bezvezna prekidanja tekmi. S.druge strane, dosadili su i Bogu i narodu s kontrom na "šta se ono tamo čuje", zvuči previše dječije i monotono. Smor.
Ne znam čemu takav ton, ne postoji derbi da je Peljto nekoga oštetio. Bila su 2 ofsajd situacije na vašu štetu ali tu se on ne pita. Nadam se trojci Peljto-Ibrišimbegović-Beljo u finalu Kupa.
Pozdrav jer pratis nogometMostarskiSin je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:26Dobra utakmica, nema šta. Ove godine smo definitivno grad gdje se igra najbolji fudbal. Ostaje još samo da se to potvrdi u kupu ali dade ovaj smećar od trenera otkaz u Sarajevu a molio sam Boga da ostane dok ne prodje kupAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:37Uh kakav derbi,ne znam za komsije ali ja sam ponosan sto Mostar ima ovakvu utakmicu gdje je sve fer i korektno proslo a kvalitet nogometa nikad bolji od taktickog nadmudrivanja dvojice najboljih trenera u ligi pa do trke i zelje,svaka cast za obe ekipe.
Utakmica pokazala da Zrinjski nema sto traziti u europi sa sporim igracima kao Barisic i Savic ,ok za nasu ligu vise nego i dobri ali tromi cim dodje malo brza i okomitija ekipa takodjer minus nedostatak napadaca jer Bilbija u tim utakmicama nece moci sam mada nedostajali su Hadzic,Kamenar,Juranovic ,Bojo pa i Ticinovic sigurno igraci koji mogu nesto ruke dati u europi radi iskustva i kvalitete samo je pitanje tko ce biti zdrav od njih ali pojacanja su neophodna ako se misli nesto uraditi.
Komsije ako izadju u europu pod hitno im treba golman,napadac ako Haskic ostane ok i stoper umijesto Zvonica ili Isica.
Tocno se u danasnjoj utakmici vidilo tko moze pratiti visi rang nogometa a tko ne. Neki se zale na sudiju ali po meni ok sudjenje samo nisam vidio sa suprotne strane jel Barisic bio posljednji igrac kod gol sanse za Velez.![]()
Haskić je tu do kraja sljedeće sezone barem, stopera je smijesno i komentarisati više, od Maneva ga tražimo.
Suđenje je bilo ok, za crveni nisam ni ja siguran, 50-50 hajmo reći
Sve je bilo čudno i neobično osim Mate Bulića i prvog navijanja na stadionu odmah o VeležuYU1892 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:35Odavno nije igran nepredvidljiviji gradski derbi, utakmica puna cudnih desavanja,gresaka,zicera,glupih poteza ali i na ceste momente odlicnog nogometa. Puno bolje to djeluje kada se igra kud i kamo rasterecenije. I Fedja i Sergej ponovo pokazali zasto su trenutno nasi najbolji treneri. Bas puno skripi u zadnjoj liniji Veleza, tu ce trebati traziti kvalitetna pojacanja na ljeto. Sudjenje izrazito dobro, prva situacija vjerovatno nije bila za izravni crveni jer je jos jedan defanzivac zrinjskog bio barem u liniji ako ne i blizi golmanu nego ovaj sto je napravio prekrsaj. Osim onog jednog koskanja standardnog debila Jakovljevica, sasvim korektna utakmica. Glupe standardne politicke note ultrasa i bacanje baklji Red Armya totalno nepotrebne ali eto.
Ah pa ja bez toga nistaBalorda je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:38Sve je bilo čudno i neobično osim Mate Bulića i prvog navijanja na stadionu odmah o VeležuYU1892 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 23:35Odavno nije igran nepredvidljiviji gradski derbi, utakmica puna cudnih desavanja,gresaka,zicera,glupih poteza ali i na ceste momente odlicnog nogometa. Puno bolje to djeluje kada se igra kud i kamo rasterecenije. I Fedja i Sergej ponovo pokazali zasto su trenutno nasi najbolji treneri. Bas puno skripi u zadnjoj liniji Veleza, tu ce trebati traziti kvalitetna pojacanja na ljeto. Sudjenje izrazito dobro, prva situacija vjerovatno nije bila za izravni crveni jer je jos jedan defanzivac zrinjskog bio barem u liniji ako ne i blizi golmanu nego ovaj sto je napravio prekrsaj. Osim onog jednog koskanja standardnog debila Jakovljevica, sasvim korektna utakmica. Glupe standardne politicke note ultrasa i bacanje baklji Red Armya totalno nepotrebne ali eto.![]()
Više Veleža spominjali od Red Armya![]()
![]()