AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda da će Mapei biti pun Milanovih navijača. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
71.6 - This goal saw Theo Hernández run 71.6 metres with the ball before scoring; the longest a player has travelled with the ball before scoring in the Serie A since Opta started collecting this kind of data (2014/15). Relentless.
Optimističnomeepo je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:43Za Ciru i Berardija se donekle slazem, ali ne treba zaboraviti da je reprezentacija Italije prije godinu dana uzela EURO. Sto se tice WC kostali su ih promasaji Jorginha i nista drugo. Liga ce rasti narednih par godina i kroz max 4-5 godina gledat cemo italijanske klubove u samoj zavrsnici LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo znaci da bih ja kao navijac Milana i kao neko ko prati Serie A trebao navijati za to da talijanski klubovi, a to znaci Juventus i Inter, igraju u zavrsnici LP?? Ako nece igrat Milan, nek ne igraju ni ova dva, pa nek je Serie A najgora na svijetu, bas me briga, samo da Djubrentus i Shinter ne gledam kako dizu pokalemeepo je napisao/la: ↑17 maj 2022, 15:43Za Ciru i Berardija se donekle slazem, ali ne treba zaboraviti da je reprezentacija Italije prije godinu dana uzela EURO. Sto se tice WC kostali su ih promasaji Jorginha i nista drugo. Liga ce rasti narednih par godina i kroz max 4-5 godina gledat cemo italijanske klubove u samoj zavrsnici LP.
Nece oni dizati nista, navikli su da samo gledaju pokale. Pogotovo Juventus, e jesu ih se oni nagledali u finalima

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Slomiše se dižući ih, nema šta. Na to će morati još dugo vremena pričekati. A da prođu grupnu fazu, eventulno četvrtinu finala ili polufinale je sasvim ok. Teško da bilo ko od italijanskih ekipa može napraviti podvig i osvojiti Lp, mislim ne bih ni tu imao ništa protiv, jaka konkurencija u ligi je sasvim poželjna.
Najbolji primjer je koliko je Inter pao nakon ispadanja od Liverpoola, fizički pogotovo što je itekako ostavilo traga na igrama u seriji A.
Najbolji primjer je koliko je Inter pao nakon ispadanja od Liverpoola, fizički pogotovo što je itekako ostavilo traga na igrama u seriji A.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne znaci da bi trebao navijati za Juventus ili Inter vec da ce se italijanski klubovi pitati za par godina vise u LP.Ruicosta je napisao/la: ↑17 maj 2022, 21:37Ovo znaci da bih ja kao navijac Milana i kao neko ko prati Serie A trebao navijati za to da talijanski klubovi, a to znaci Juventus i Inter, igraju u zavrsnici LP?? Ako nece igrat Milan, nek ne igraju ni ova dva, pa nek je Serie A najgora na svijetu, bas me briga, samo da Djubrentus i Shinter ne gledam kako dizu pokale![]()
Ma inter nema dostojne zamjene za vezni red. Znaci Hakan, Barella i Brozovic, ako se neko od njih povrijedi ili izostane iz nekog x razloga inter je u raspadu. Cak po meni Brozovic je mnogo bitniji igrac od Barelle i Hakana jer drzi vezni red. Na klupi Vecino , Galigardini i matori Vidal.muha milanez je napisao/la: ↑18 maj 2022, 07:51Najbolji primjer je koliko je Inter pao nakon ispadanja od Liverpoola, fizički pogotovo što je itekako ostavilo traga na igrama u seriji A.
Milan mozda trenutno nema igraca kao sto je Brozovic , ali ima koliko toliko tu neku sirinu u sredini za razliku od intera gdje su igraci s klupe znatno losiji u odnosu na one koje ima Milan.
Opet fino povecanje, ali ovo mora i moze jos vise kad se uzme koliko drugi klubovi uzimaju za sponzorske ugovore za dresove
Nešto malo više od yebenog Marseja i 10ak miliona p/a manje od Borusije. City daaaleko prednjači. Mora bolje, pogotovo gledajući da i Viole imaju više od naših.
Opet, niko u italiji osim Juveta ne zarađuje bog zna nešto od ovih ugovora. Nazio recimo ima samo 1 milion godišnje i tjt. Par njih i do danas nema glavnog sponzora
Opet, niko u italiji osim Juveta ne zarađuje bog zna nešto od ovih ugovora. Nazio recimo ima samo 1 milion godišnje i tjt. Par njih i do danas nema glavnog sponzora
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bayern i man utd msm da najvise zaradjuju od dresova 90 mil po sezoni, i onda kad pogledas nas, sirotinja teskaAjsKjub je napisao/la: ↑18 maj 2022, 18:33Nešto malo više od yebenog Marseja i 10ak miliona p/a manje od Borusije. City daaaleko prednjači. Mora bolje, pogotovo gledajući da i Viole imaju više od naših.
Ma koliko je klub bio srozan u periodu 2014-2020 čudi me da i Torino nema jači sponzorski ugovor nego mi. Ali polako, kao što kaže @Ronaldo opet je ovo osjetno povećanje, idemo korak po korak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hauge out za 15 miliona (plus 15% od naredne prodaje)
Renato Sanchez in za 18 miliona

Origi i Sanchez prakticno rijeseni , a skoro nista potroseno
Renato Sanchez in za 18 miliona
Origi i Sanchez prakticno rijeseni , a skoro nista potroseno
- muha milanez
- Kontakt:
Šta reći, fantastičan posao kao i većina dosadašnjih poteza dvojca Maldini/Massara. Nekako mi je draže što ovako izvlače pojačanja, skoro sa minimalnim sredstvima. Šta bi bilo da imaju te silne milione! Maignan, Kalulu, Tonali, Leao.. kakvi potezi, koliko dobro odrađeni poslovi. 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
A Sanchez nesto oficijalnije ili jos uvijek nagadjanje?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
18K Milan fans will be present at Mapei Stadium for the Sassuolo-Milan game on Sunday
Stadium capacity is 24K
Tonali has been named Serie A Player of the Month for May
Stadium capacity is 24K
Tonali has been named Serie A Player of the Month for May
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Ma isto kao i Botman, posao blizu realizacije ali nije službeno još uvijek. Biće aBd i to 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Vala koliko pričaju o njima, ima da se pojave na lječničkim pregledima odmah nakon zadnjeg kola, kao onomad Maignan inače ću smatrati da nema ništa od tih priča. 
Malo mi je žao što će se razbiti veza Kalulu-Tomori, pitanje je da li nam je ovo uopšte bilo potrebno.
Malo mi je žao što će se razbiti veza Kalulu-Tomori, pitanje je da li nam je ovo uopšte bilo potrebno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro je da se kvalitet na kvalitet veže, biće prilike da igraju svi defanzivci. Tri fronta plus tu su i neizbježne povrde. Ukoliko bude kako se govori onda Tomori-Botman-Kalulu-Kjaer, dok su Gabbia i Romangloni skoro pa otpisani. Nije loše uopšte, Bekovi Calabria/Florenci/Theo i još jedan kao zamjena Theu fali da se ta zadnja linija utegne maksimalno.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovo sam neki dan pisao, nakon ovakvih partija njih dvojice i plus cinjenica da su mladi i da samo mogu napredovati, nama ne treba niko novi, jer ova dvojica su zakljucali odbranu ima 10-ak kola, a i cinjenica da smo u nizu od 15 tekmi bez poraza u ligi govori dovoljno u njihovu koristrope11 je napisao/la: ↑19 maj 2022, 14:32Vala koliko pričaju o njima, ima da se pojave na lječničkim pregledima odmah nakon zadnjeg kola, kao onomad Maignan inače ću smatrati da nema ništa od tih priča.
Steta bi bilo Kalulua sad klupirati, decko je doveden za 500k a sad mu je vrijednost 25mil, a ako osvojimo titule ode on i na 40mil suguran sam
Ma sljedeće sezone ćeš opet odigrati 45-50 utakmica minimalno, tako da će biti prostora za sve, treba ojačati svaku poziciju. Ne možeš igrati na tri fronta sa 2-3 stopera nikako, kao što kaže drug @muha biće povreda, suspenzija, umora, padova u formi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.