AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 17 maj 2022, 16:16

Izgleda da će Mapei biti pun Milanovih navijača. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 17 maj 2022, 16:23

71.6 - This goal saw Theo Hernández run 71.6 metres with the ball before scoring; the longest a player has travelled with the ball before scoring in the Serie A since Opta started collecting this kind of data (2014/15). Relentless.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 maj 2022, 18:29

meepo je napisao/la:
17 maj 2022, 15:43
AjsKjub je napisao/la:
17 maj 2022, 14:51
Sami brojevi u ligi znaju prevariti. Zbog toga je i talijanska repka fasovala. Oslanjajuci se na mediokritete poput Berardija i Ćire su sad ovdje gdje jesu, tačnije nigdje.
Za Ciru i Berardija se donekle slazem, ali ne treba zaboraviti da je reprezentacija Italije prije godinu dana uzela EURO. Sto se tice WC kostali su ih promasaji Jorginha i nista drugo. Liga ce rasti narednih par godina i kroz max 4-5 godina gledat cemo italijanske klubove u samoj zavrsnici LP.
Optimistično :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 17 maj 2022, 21:37

meepo je napisao/la:
17 maj 2022, 15:43
AjsKjub je napisao/la:
17 maj 2022, 14:51
Sami brojevi u ligi znaju prevariti. Zbog toga je i talijanska repka fasovala. Oslanjajuci se na mediokritete poput Berardija i Ćire su sad ovdje gdje jesu, tačnije nigdje.
Za Ciru i Berardija se donekle slazem, ali ne treba zaboraviti da je reprezentacija Italije prije godinu dana uzela EURO. Sto se tice WC kostali su ih promasaji Jorginha i nista drugo. Liga ce rasti narednih par godina i kroz max 4-5 godina gledat cemo italijanske klubove u samoj zavrsnici LP.
Ovo znaci da bih ja kao navijac Milana i kao neko ko prati Serie A trebao navijati za to da talijanski klubovi, a to znaci Juventus i Inter, igraju u zavrsnici LP?? Ako nece igrat Milan, nek ne igraju ni ova dva, pa nek je Serie A najgora na svijetu, bas me briga, samo da Djubrentus i Shinter ne gledam kako dizu pokale :nene:

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 maj 2022, 07:48

Nece oni dizati nista, navikli su da samo gledaju pokale. Pogotovo Juventus, e jesu ih se oni nagledali u finalima😂😂😂
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 maj 2022, 07:51

Slomiše se dižući ih, nema šta. Na to će morati još dugo vremena pričekati. A da prođu grupnu fazu, eventulno četvrtinu finala ili polufinale je sasvim ok. Teško da bilo ko od italijanskih ekipa može napraviti podvig i osvojiti Lp, mislim ne bih ni tu imao ništa protiv, jaka konkurencija u ligi je sasvim poželjna.

Najbolji primjer je koliko je Inter pao nakon ispadanja od Liverpoola, fizički pogotovo što je itekako ostavilo traga na igrama u seriji A.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 maj 2022, 17:41

Ruicosta je napisao/la:
17 maj 2022, 21:37
Ovo znaci da bih ja kao navijac Milana i kao neko ko prati Serie A trebao navijati za to da talijanski klubovi, a to znaci Juventus i Inter, igraju u zavrsnici LP?? Ako nece igrat Milan, nek ne igraju ni ova dva, pa nek je Serie A najgora na svijetu, bas me briga, samo da Djubrentus i Shinter ne gledam kako dizu pokale :nene:
Ne znaci da bi trebao navijati za Juventus ili Inter vec da ce se italijanski klubovi pitati za par godina vise u LP.
muha milanez je napisao/la:
18 maj 2022, 07:51
Najbolji primjer je koliko je Inter pao nakon ispadanja od Liverpoola, fizički pogotovo što je itekako ostavilo traga na igrama u seriji A.
Ma inter nema dostojne zamjene za vezni red. Znaci Hakan, Barella i Brozovic, ako se neko od njih povrijedi ili izostane iz nekog x razloga inter je u raspadu. Cak po meni Brozovic je mnogo bitniji igrac od Barelle i Hakana jer drzi vezni red. Na klupi Vecino , Galigardini i matori Vidal.

Milan mozda trenutno nema igraca kao sto je Brozovic , ali ima koliko toliko tu neku sirinu u sredini za razliku od intera gdje su igraci s klupe znatno losiji u odnosu na one koje ima Milan.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 maj 2022, 17:59

📰 #CorSport: #ACMilan will renew the agreement with Puma, the current deal is €13M and will increase to €20M per year + €2M in bonuses that will be activated with certain conditions.

Opet fino povecanje, ali ovo mora i moze jos vise kad se uzme koliko drugi klubovi uzimaju za sponzorske ugovore za dresove

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 maj 2022, 18:33

Nešto malo više od yebenog Marseja i 10ak miliona p/a manje od Borusije. City daaaleko prednjači. Mora bolje, pogotovo gledajući da i Viole imaju više od naših.
Opet, niko u italiji osim Juveta ne zarađuje bog zna nešto od ovih ugovora. Nazio recimo ima samo 1 milion godišnje i tjt. Par njih i do danas nema glavnog sponzora
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 maj 2022, 18:54

AjsKjub je napisao/la:
18 maj 2022, 18:33
Nešto malo više od yebenog Marseja i 10ak miliona p/a manje od Borusije. City daaaleko prednjači. Mora bolje, pogotovo gledajući da i Viole imaju više od naših.
Opet, niko u italiji osim Juveta ne zarađuje bog zna nešto od ovih ugovora. Nazio recimo ima samo 1 milion godišnje i tjt. Par njih i do danas nema glavnog sponzora
Bayern i man utd msm da najvise zaradjuju od dresova 90 mil po sezoni, i onda kad pogledas nas, sirotinja teska

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2022, 20:23

Ma koliko je klub bio srozan u periodu 2014-2020 čudi me da i Torino nema jači sponzorski ugovor nego mi. Ali polako, kao što kaže @Ronaldo opet je ovo osjetno povećanje, idemo korak po korak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 maj 2022, 09:42

Hauge out za 15 miliona (plus 15% od naredne prodaje)
Renato Sanchez in za 18 miliona

:bow:

Origi i Sanchez prakticno rijeseni , a skoro nista potroseno :salut:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 maj 2022, 10:01

Šta reći, fantastičan posao kao i većina dosadašnjih poteza dvojca Maldini/Massara. Nekako mi je draže što ovako izvlače pojačanja, skoro sa minimalnim sredstvima. Šta bi bilo da imaju te silne milione! Maignan, Kalulu, Tonali, Leao.. kakvi potezi, koliko dobro odrađeni poslovi. :bow:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 maj 2022, 11:55

A Sanchez nesto oficijalnije ili jos uvijek nagadjanje?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 maj 2022, 12:10

18K Milan fans will be present at Mapei Stadium for the Sassuolo-Milan game on Sunday

Stadium capacity is 24K
:clap: :clap:

Tonali has been named Serie A Player of the Month for May
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 maj 2022, 12:10

Ma isto kao i Botman, posao blizu realizacije ali nije službeno još uvijek. Biće aBd i to :salut:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2022, 14:32

Vala koliko pričaju o njima, ima da se pojave na lječničkim pregledima odmah nakon zadnjeg kola, kao onomad Maignan inače ću smatrati da nema ništa od tih priča. :zzz:

Malo mi je žao što će se razbiti veza Kalulu-Tomori, pitanje je da li nam je ovo uopšte bilo potrebno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 maj 2022, 14:42

Dobro je da se kvalitet na kvalitet veže, biće prilike da igraju svi defanzivci. Tri fronta plus tu su i neizbježne povrde. Ukoliko bude kako se govori onda Tomori-Botman-Kalulu-Kjaer, dok su Gabbia i Romangloni skoro pa otpisani. Nije loše uopšte, Bekovi Calabria/Florenci/Theo i još jedan kao zamjena Theu fali da se ta zadnja linija utegne maksimalno.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 maj 2022, 15:38

rope11 je napisao/la:
19 maj 2022, 14:32
Vala koliko pričaju o njima, ima da se pojave na lječničkim pregledima odmah nakon zadnjeg kola, kao onomad Maignan inače ću smatrati da nema ništa od tih priča. :zzz:

Malo mi je žao što će se razbiti veza Kalulu-Tomori, pitanje je da li nam je ovo uopšte bilo potrebno.
Ovo sam neki dan pisao, nakon ovakvih partija njih dvojice i plus cinjenica da su mladi i da samo mogu napredovati, nama ne treba niko novi, jer ova dvojica su zakljucali odbranu ima 10-ak kola, a i cinjenica da smo u nizu od 15 tekmi bez poraza u ligi govori dovoljno u njihovu korist

Steta bi bilo Kalulua sad klupirati, decko je doveden za 500k a sad mu je vrijednost 25mil, a ako osvojimo titule ode on i na 40mil suguran sam

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2022, 15:48

Ma sljedeće sezone ćeš opet odigrati 45-50 utakmica minimalno, tako da će biti prostora za sve, treba ojačati svaku poziciju. Ne možeš igrati na tri fronta sa 2-3 stopera nikako, kao što kaže drug @muha biće povreda, suspenzija, umora, padova u formi...

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.