FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
tako nam i treba vezano sa sinocnju utakmicu
taman da si mogao igrati u fullu svih 90 minuta ne bi dao gol i ne bi pobjedio
zasto
zato sto ste supci, zato sto nije dovoljno zapeti samo jednom, na jednoj utakmici jer si neposten i nece ti se dati i nece te nagraditi
do finala kupa varas sam sebe, zayebavas se u 90% utakmica, pokazujes sve kontra od onog sto bi igrac kluba trebao da radi zapravo sto mu je u opisu posla
jel moguce da se spremno odigrati samo 45 min
pa sta ga trenirate Bog vas u sumu okrenuo uredu da je to 45 min engleskog ritma al hej nasa liga
pretjeraste za Dala ohanite malo realno
vec vidim ako kojim slucajem ode Hebib da ce mali biti dezurni krivac za sve takvi smo
ne smatram da je igrac za Sarajeva ali vise doprinosi i od Ahme i od Bagarica i od Hebiba
uglavnom pusiona smo
i uz sam prikaz na terenu i sa potezima ljudi vezanih za klub van terena dali smo i dajemo mnogo ideja za sprdanciju a uz to ogroman gubitak ce biti ovo ne osvajanje trofeja
tezak vakat nas ceka i pesimistican sam do bola
valjda se sta preokrene
svaka cast za hz i ostale dobra pr3dstava na tribinama
taman da si mogao igrati u fullu svih 90 minuta ne bi dao gol i ne bi pobjedio
zasto
zato sto ste supci, zato sto nije dovoljno zapeti samo jednom, na jednoj utakmici jer si neposten i nece ti se dati i nece te nagraditi
do finala kupa varas sam sebe, zayebavas se u 90% utakmica, pokazujes sve kontra od onog sto bi igrac kluba trebao da radi zapravo sto mu je u opisu posla
jel moguce da se spremno odigrati samo 45 min
pa sta ga trenirate Bog vas u sumu okrenuo uredu da je to 45 min engleskog ritma al hej nasa liga
pretjeraste za Dala ohanite malo realno
vec vidim ako kojim slucajem ode Hebib da ce mali biti dezurni krivac za sve takvi smo
ne smatram da je igrac za Sarajeva ali vise doprinosi i od Ahme i od Bagarica i od Hebiba
uglavnom pusiona smo
i uz sam prikaz na terenu i sa potezima ljudi vezanih za klub van terena dali smo i dajemo mnogo ideja za sprdanciju a uz to ogroman gubitak ce biti ovo ne osvajanje trofeja
tezak vakat nas ceka i pesimistican sam do bola
valjda se sta preokrene
svaka cast za hz i ostale dobra pr3dstava na tribinama
- LutakSutko
- Kontakt:
ono je javljakeli je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:52evo kakvi ljudi pisu ovdje, ono ceka nas neuspjeh da bi nekome pokazo da nije bio u pravu... stvarno za povratit... klasican tip osobe popljuj unaprijed pa kasnije ona prica ee jesam vam reko, a u slucaju da taj i taj trener se pokazu onda se usute i ne postoje ili pocnu dizati u visine i trenera i sd-aLutakSutko je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:23supernapoleon72 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 09:01Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao
j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka
ako spahu ne daj boze dovedu i onda napravi uspjeh, javno cu se izvinuti
nadam se da ima pameti u upravi i da znaju sa kakvim s.m.e.c.e.m imaju posla
ne dovodite ga samo cete imati problema sa njim
Zadnja izmjena: LutakSutko, dana/u 20 maj 2022, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Generation74
U ovom vaktu i zemanu spletkarenja i licemjerstva, kada niko ne valja i vid’ mu glave, nerijerko se desava da su bas ti o kojima se lose govori, suprotnost svega sto im se tovari na obraz. Ne bih unaprijed nikog osudio, treba svakom dati sansu i ispostovati ga. Glupo se insan osjeca kasnije kad krene uspjeh…
Očigledno se ne ide na nekog skupljeg trenera jer su svi svjesni da se ovdje skida glava vrlo brzo i nema potrebe isplaćivat ogromne pare pri raskidu kad odlučiš otjerat trenera da bi smirio navijače.
Nama je s bilo kojim trenerom i ovakvim Zrinjskim, suđenjem-savezom-Borcem i situacijom u kojoj jesmo dogodine plafon Evropa, izuzev slučaja nekih neviđenih ozbiljnijih ulaganja, u koje čisto sumnjam. Treba na vrijeme prilagodit očekivanja.
Nama je s bilo kojim trenerom i ovakvim Zrinjskim, suđenjem-savezom-Borcem i situacijom u kojoj jesmo dogodine plafon Evropa, izuzev slučaja nekih neviđenih ozbiljnijih ulaganja, u koje čisto sumnjam. Treba na vrijeme prilagodit očekivanja.
Samo naprijed Saraj'vo!
Hajde dobro, ja nikoga necu tjerati ni spletkariti nesto, ja bih volio da on u sarajevu postane najbolji menadzer u regionu. Ali strah me da ne bude obrnuto. Vidjet cemo.Generation74 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:56U ovom vaktu i zemanu spletkarenja i licemjerstva, kada niko ne valja i vid’ mu glave, nerijerko se desava da su bas ti o kojima se lose govori, suprotnost svega sto im se tovari na obraz. Ne bih unaprijed nikog osudio, treba svakom dati sansu i ispostovati ga. Glupo se insan osjeca kasnije kad krene uspjeh…
-
- Kontakt:
Par puta sam pogledao tu situaciju 3 na 1 bilo
I Ahmet je lošu kretnju imao otišao je na drugu stativu i onda jedan igrac veleza isprati njeg i Hebiba koji je dolazio na povratnu. Recimo da je Ahmet otisao na prvu Hebib bi sam ostao, eh sad pitanje bil Mujakic to vidio ili bi opet isto u golmana opalio. Baš velika šansa koja se trebala rutinski zavrsiti golom
Da je pidro igrao on bi znao rijesiti ove situacije. Niho se jest borio ali ovo nisu prirodne pozicije za njega
Ako Darku ne produže ugovor, to bi bila katastrofa ravna onom da Hebu još godinu gledamospezial je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:39Darko Lazic je nas najbolji igrac i uvjerljivo najveci profesionalac u ekipi! (Doduse to nije tesko jer je mozda i jedini). Decko koji vodi racuna, trenira individualno, oporavlja se kako treba, ne hoda okolo i ne pije i ne zdere ko ostali seljacici. Da zauzima mjesto dva stranca treba ga ostavit!mnon46 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:05Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
I da, trebo je pucat penal i on, nista gore od babinog sina ne bi opucao. I po cemu oremus puca penal ispred bagarica. Ili kad su vec radjene izmjene maksuz za penale zasto catakovic nije usao? Koliko god ih je profulao, ja bih i krsti dao da puca. Kapiten je, iskusan je, igrao je velike meceve, pa i ako fuli zna se nositi s tim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naravno da nas je sve strah, jer smo se toliko puta opekli da dovođenje novog trenera predstavlja neku vrstu fobije. Ne znam, meni samo prođe kroz glavu vrijeme u kojem je Vule igrao kod nas i u kakvom vremenu je bio kapiten. A da sad smatram da je Guardiola, to ne sigurno.spezial je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:57Hajde dobro, ja nikoga necu tjerati ni spletkariti nesto, ja bih volio da on u sarajevu postane najbolji menadzer u regionu. Ali strah me da ne bude obrnuto. Vidjet cemo.Generation74 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:56U ovom vaktu i zemanu spletkarenja i licemjerstva, kada niko ne valja i vid’ mu glave, nerijerko se desava da su bas ti o kojima se lose govori, suprotnost svega sto im se tovari na obraz. Ne bih unaprijed nikog osudio, treba svakom dati sansu i ispostovati ga. Glupo se insan osjeca kasnije kad krene uspjeh…
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Zato na početku sezone odmah jasno kažeš da će se podržati trener bez obzira na rezultat, da imaš dugoročni plan i da ćeš ga po tome ocijeniti.Tele33 je napisao/la: ↑20 maj 2022, 11:57Očigledno se ne ide na nekog skupljeg trenera jer su svi svjesni da se ovdje skida glava vrlo brzo i nema potrebe isplaćivat ogromne pare pri raskidu kad odlučiš otjerat trenera da bi smirio navijače.
Ali problem je jer nemamo taj plan i štoi prvi put kad navijači počnu tjerati trenera Ismir će ga otjerati jer sluša šta navijači kažu. Tako je i sa Sablićem bilo, nakon jedne tekme ga grli i daje mu podršku, za mjesec dana da mu nogu u guzicu.
Ova sezona je iskorištena da direktorica nauči nešto o fudbalu, da ovi novi uposlenici/uposlenice nauče isto svoj posao, tj. da ih forumaš Javier nauči jer je lik profesor za idiote koji rade u klubu. Eh, sad kad su naučili, sad kreće uspon ka bošnjačkom Dinamu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kakve veze ima temperament i srcanost na terenu i na funkciji SD?
Pa ovdje i treba neko ko je spreman i ne libi se jabati mile ma'ke ko god zasluzi.
Da bi bio uspjesan na toj poziciji trebas jednostavno imati konekcije,a ko ih moze bolje imati od igraca i karijere kakvu je on imao bilo u menadzerskim vodama bilo medju igracima.
Sta je trebalo da vodi Sevilju da bi bio nama preporuka?
Prgav,impulsivan,neda se zajebavati. Mangup. Nama u klubu treba takvih,eto Ibrakovic nije mesetar. A necemo vidjeti zadugo jos Benka i slicnih ako budemo imali pudlice na odgovornim pozicijama.
Jel Ibrahimovic prznica? Vrijedi li on u bilo kojem smislu?
Zaboravljate da smo u to vrijeme imali gazdu na daljinski.
Ovaj koliko god za vas bio hajvan i neznalica,Ismir nije dosao do miliona jer je glup. Pustite covjeka da trosi svoje pare kako zeli. U protivnom skupimo se i da mi kupimo klub,e tad bi tek bili napredni,ma nema..
Dajte vremenu da odradi svoje i kaze nam gdje smo.
Ne kenj.ajte unaprijed. To ne vodi nigdje.
10x veci budzet,slusali smo to do sad svaku sezonu,kako da ne..
Daj samo vizionara na klupu,karakterno poput Vahe.
Struka mora biti pomno izabrana.
Ne mislim da je Vule kapacitet za nas.
Pa ovdje i treba neko ko je spreman i ne libi se jabati mile ma'ke ko god zasluzi.
Da bi bio uspjesan na toj poziciji trebas jednostavno imati konekcije,a ko ih moze bolje imati od igraca i karijere kakvu je on imao bilo u menadzerskim vodama bilo medju igracima.
Sta je trebalo da vodi Sevilju da bi bio nama preporuka?
Prgav,impulsivan,neda se zajebavati. Mangup. Nama u klubu treba takvih,eto Ibrakovic nije mesetar. A necemo vidjeti zadugo jos Benka i slicnih ako budemo imali pudlice na odgovornim pozicijama.
Jel Ibrahimovic prznica? Vrijedi li on u bilo kojem smislu?
Zaboravljate da smo u to vrijeme imali gazdu na daljinski.
Ovaj koliko god za vas bio hajvan i neznalica,Ismir nije dosao do miliona jer je glup. Pustite covjeka da trosi svoje pare kako zeli. U protivnom skupimo se i da mi kupimo klub,e tad bi tek bili napredni,ma nema..
Dajte vremenu da odradi svoje i kaze nam gdje smo.
Ne kenj.ajte unaprijed. To ne vodi nigdje.
10x veci budzet,slusali smo to do sad svaku sezonu,kako da ne..
Daj samo vizionara na klupu,karakterno poput Vahe.
Struka mora biti pomno izabrana.
Ne mislim da je Vule kapacitet za nas.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Treba Kadusica vratiti ako se proda Sabanovic
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ne mere Spaha, nije rjecit, losa mu komunikacija. Treba vidjet sa Gorcinom Dizdarom da dodje, nek donese dedine knjige i da ubija igrace komunikacijom i vokabularom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znaci dolazi nam trener koji evo ne radi vec dvije godine i SD koji nikad nije radio taj posao.

Treneri zamjene mogu koristiti u tri prekida tijekom susreta kako bi se što manje remetio ritam igre, a zamjene se naravno mogu dodatno raditi i tijekom poluvremena. Svaki nacionalni savez ima mogućnost sam odlučiti o broju dopuštenih izmjena s tim da broj prekida igre tijekom kojih se one mogu obaviti ostane ograničen.
Samo Sarajevo

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako se mogu učiti sve ove furde, pustit ćemo da uči i novi trener i SD. FK Pripravnik! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda se varam za Spahica i mozda grijesim jer je lik mangup,probisvjet,voli zagalamit,pobit se al to zelim nasim vanago od igraca,kod jih nikad nece proc normalna osoba tipa Sablic,Vinko ili Vasovski,njima treba klosar koji ce im majke hebat na svako korak,njima treba publika koja ce im psovat sve zivo jer ljudima je preca sisa i trebe od zivota,pa kad kasni plata ljudi nece u bus da udju na pripreme da idu dokle ide taj bezobrazluk
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Emir Kurtić, čovjek kojeg je ovdje većina hvalila i koji je bio savjetnik kluba za marketing i komercijalni dio napustio je klub. Mislim da to samo dovoljno govori o stanju u klubu, i ono malo što valja ode iz kluba jer vidi da ovaj način rada ne vodi nigdje. Sljedećeg će Škoru otjerati svojim potezima?