FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
72
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 211

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 27 maj 2022, 11:44

Maroon99 je napisao/la:
27 maj 2022, 11:13
FCUM je napisao/la:
27 maj 2022, 10:41
Maroon99 je napisao/la:
27 maj 2022, 10:34
Ne daj boze da nam dudic dodje
Trener za male klubove za autsajdere dizu ga u nebesa zbog evrope proslog ljeta a iskreno nisu ni na sta licili sve puka sreca
Bolja opcija je i vule i kruno. Kodro je ubjedljivo najbolja opcija bolje njemu dati 20 000 za platu nego dovoditi neke zvijezde u tim sa platom 20 30 hiljada
sad ni Dudic ne valja hahahahah.
Nikad nisam rekao da valja
Kazem svoje misljenje, kosevo ne trpi losu igru
Ja se samo sjetim njihovih valjanja po terenu cim imaju bod ili ne daj boze 3 protiv nas
U finalu kupa raspad sistema trener juniora bez pro licence te pritisne da za 45 minuta jednom predjes centar
Kosevo ce trpit sve za rezultat. Covjek je za tri godine od drugoligasa napravio ekipu koja igra Evropu dvije godine zaredom i osvojio je taj kup. Jos je Velez jedna od ekipa koje su sudije najvise kharale u zadnje dvije sezone, znaci nije tipa Maksimovica kojem su titulu umotali u masnicu i ostavili.ispod.jelke. Jos ima jedan ozbiljan evropski skalp protiv AEKa.
Puno, puno se mi qrcimo za ekipu koja nije uspjela bit u top3 u najjadnijoj evropskoj ligi. Eto probali smo s ovim profinjenim strucnjacima, modernim trenerima, nekim taktickim inovatorima... Daj nam nekog da ih natjera da krv pisaju i da daju 150% od sebe, nek manjak kvaliteta nadoknade znojem i krvlju. Naravno, Kodro bi mi i dalje bio prvi izbor jer je level iznad. Ako ne moze on, objerucke bih prihvatio Dudica, pa i Vuleta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 maj 2022, 11:55

ne bi bilo lose malog ajdina hasica probati zavrsiti... ako bi se pokazao mogla bi se i neka cifra uzet vec za godinu od njega, mada msm da on nece htjeti u bosnu al eto vrijedi probat... ima kvalitet i mlad je dosta
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 27 maj 2022, 12:13

NisamInSajder je napisao/la:
11 maj 2022, 22:50
Samo Krunoslav Rendulić!
Davno rečeno.

Renudlić ili Kodro i uspjeh ćeš imati 90%.

A dok god se slušaju kvazi navijači i mahala nikad neće biti uspjeh, tačnije imat ćeš rezultate kao ovu polusezonu 15tak osvojenih bodova protiv klubova iz začelja i to je to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 27 maj 2022, 12:16

napoleon72 je napisao/la:
27 maj 2022, 11:44
Maroon99 je napisao/la:
27 maj 2022, 11:13
FCUM je napisao/la:
27 maj 2022, 10:41

sad ni Dudic ne valja hahahahah.
Nikad nisam rekao da valja
Kazem svoje misljenje, kosevo ne trpi losu igru
Ja se samo sjetim njihovih valjanja po terenu cim imaju bod ili ne daj boze 3 protiv nas
U finalu kupa raspad sistema trener juniora bez pro licence te pritisne da za 45 minuta jednom predjes centar
Kosevo ce trpit sve za rezultat. Covjek je za tri godine od drugoligasa napravio ekipu koja igra Evropu dvije godine zaredom i osvojio je taj kup. Jos je Velez jedna od ekipa koje su sudije najvise kharale u zadnje dvije sezone, znaci nije tipa Maksimovica kojem su titulu umotali u masnicu i ostavili.ispod.jelke. Jos ima jedan ozbiljan evropski skalp protiv AEKa.
Puno, puno se mi qrcimo za ekipu koja nije uspjela bit u top3 u najjadnijoj evropskoj ligi. Eto probali smo s ovim profinjenim strucnjacima, modernim trenerima, nekim taktickim inovatorima... Daj nam nekog da ih natjera da krv pisaju i da daju 150% od sebe, nek manjak kvaliteta nadoknade znojem i krvlju. Naravno, Kodro bi mi i dalje bio prvi izbor jer je level iznad. Ako ne moze on, objerucke bih prihvatio Dudica, pa i Vuleta.
Nisam nikad psovao trenerima, igracima mozda par puta ali stvarno se trudim da to ne radim ali da moj klub izadje na kosevo i vodi 1 0 i pocne da se valja po terenu bilo bi me stid i sramota zaje.bi rezultat i sve
Hoce li kosevo opravdati izvodjenje u21 igraca 2 minute nakon pocetka utakmice
Jel to ono sto ce vratiti publiku na stadion
Svaka mu cast na svemu sto je postigao ali mislim da nije trener za nas
Do smrti odani!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 maj 2022, 12:31

Najveći problem ovog kluba su navijači, dok se to jasno i javno ne kaže, ovdje hajra neće biti. Klub je taoca navijačke grupe, ko god dođe za trenera otići će zbog istih. FK Sarajevo, koliko god ga volio je postao mahalski klub gdje mahala vedri i oblači. Jedino rješenje je da se spriječi svaki uticaj navijača na klub i zaposlenike, ovo je privatna firma i tako treba i da se vodi. Bujrum brate, ako ti je stalo do kluba, učlani se, dođi i podrži klub.

Onaj izlijev primitivizma na forumu i stadionu poslije utakmice kupa je slika i prilika stanja oko kluba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 maj 2022, 12:33

Kad se desilo u istoj sezoni da ostanemo bez evrope mi i kone? :o

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 27 maj 2022, 12:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:
27 maj 2022, 12:33
Kad se desilo u istoj sezoni da ostanemo bez evrope mi i kone? :o
Zadnji put kad nismo igrali europu (2016) se isto desilo.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 27 maj 2022, 12:39

keli je napisao/la:
27 maj 2022, 11:55
ne bi bilo lose malog ajdina hasica probati zavrsiti... ako bi se pokazao mogla bi se i neka cifra uzet vec za godinu od njega, mada msm da on nece htjeti u bosnu al eto vrijedi probat... ima kvalitet i mlad je dosta
s turcima je imao ugovor od 2.4 miliona eura za 4.5 godine
ne bi bilo lose ali nerealno je i jos je zeljovac

Miron
Kontakt:

Post Postao/la Miron » 27 maj 2022, 12:49

.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 27 maj 2022, 12:50

FRANK RIBERY je napisao/la:
27 maj 2022, 12:31
Najveći problem ovog kluba su navijači, dok se to jasno i javno ne kaže, ovdje hajra neće biti. Klub je taoca navijačke grupe, ko god dođe za trenera otići će zbog istih. FK Sarajevo, koliko god ga volio je postao mahalski klub gdje mahala vedri i oblači. Jedino rješenje je da se spriječi svaki uticaj navijača na klub i zaposlenike, ovo je privatna firma i tako treba i da se vodi. Bujrum brate, ako ti je stalo do kluba, učlani se, dođi i podrži klub.

Onaj izlijev primitivizma na forumu i stadionu poslije utakmice kupa je slika i prilika stanja oko kluba.
Ako su problem ovih 2-3000 bolesnika koji dodu na svaku tekmu onda nas treba ugasiti. Ne racunam ovih 5000 “navijaca” koji se uclane onako.

A problem je onda do predsjednika i uprave koji dozvoljavaju da se mahala upetlja.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 maj 2022, 12:56

Sjeverna tribina je ok, zapadna još više. Na istoku imaš 15-20 ljudi koji su rak rana tribine i kluba. Uvijek su na istim mjestima, uvijek imaju negativne komentare, frustracije i na njih se zakači još 15-20 i tako sa generacije na generaciju.

Istok zatvoriti, tu neka bude tribina za omladinski pogon i djecu. Sjever za navijanje, zapad za uživanje. Karte 5 i 10 KM i ići na kompletan rebrending. Dosta je više bolesnika. Zna se gdje je bolesnim ljudima mjesto. Ako se ne možeš kontrolirati, nije ti mjesto na stadionu. Sve ima kodeks ponašanja. Klub je taoc 50- 100 ljudi zbog kojih možda ne dolazi normalnih 1000.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 maj 2022, 13:08

BegovicRamiz je napisao/la:
27 maj 2022, 12:39
keli je napisao/la:
27 maj 2022, 11:55
s turcima je imao ugovor od 2.4 miliona eura za 4.5 godine
ne bi bilo lose ali nerealno je i jos je zeljovac
Zeljovac koliko i mi haha

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 27 maj 2022, 13:09

Zeko87 je napisao/la:
27 maj 2022, 12:56
Sjeverna tribina je ok, zapadna još više. Na istoku imaš 15-20 ljudi koji su rak rana tribine i kluba. Uvijek su na istim mjestima, uvijek imaju negativne komentare, frustracije i na njih se zakači još 15-20 i tako sa generacije na generaciju.

Istok zatvoriti, tu neka bude tribina za omladinski pogon i djecu. Sjever za navijanje, zapad za uživanje. Karte 5 i 10 KM i ići na kompletan rebrending. Dosta je više bolesnika. Zna se gdje je bolesnim ljudima mjesto. Ako se ne možeš kontrolirati, nije ti mjesto na stadionu. Sve ima kodeks ponašanja. Klub je taoc 50- 100 ljudi zbog kojih možda ne dolazi normalnih 1000.
I klupe prebacis na Istok sto bi svakako trebalo bit (i bilo je nekad) i miran….

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2022, 13:10

USKORO POTPUNO NOVI TRAVNJAK NA STADIONU KOŠEVO

Na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ uskoro bi trebao biti postavljen novi travnjak kao rezultat potpisivanja ugovora o učešću u zajedničkoj realizaciji projekta „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“ između NS/FS BiH i FK Sarajevo.

NS/FS BiH je implementator projekta od strane UEFA-e, a radovi predviđeni potpisanim ugovorom odnose se na potpunu rekonstrukciju glavnog terena Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“.

Vrijednost potpune rekonstrukcije sa svim troškovima i obračunatim PDV-om iznosi 2.487.405,03 KM. NS/FS BiH je obezbijedio sredstva u iznosu od 1.938.207,97 KM, a preostali iznos od 549.197,06 KM će obezbijediti FK Sarajevo.

Troškove održavanja terena prvih 6 mjeseci od dana tehničkog prijema snosit će NS/FS BiH, nakon čega će obavezu održavanja terena preuzeti FK Sarajevo.

Upravni odbor FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo povodom početka implementacije projekta koji će, sasvim sigurno, u velikoj mjeri unaprijediti kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini.

Očekuje se da radovi na Olimpijskom stadionu započnu u što skorije vrijeme, a krajnji rok za početak izvođenja radova je 31.12.2022. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 maj 2022, 13:12

Ajdin Hasic realna zelja, nakon njega treba vidjeti sa Dzekom sta on planira.
Bahati, bahati Željkan!
1946

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 maj 2022, 13:13

joker90 je napisao/la:
27 maj 2022, 13:12
Ajdin Hasic realna zelja, nakon njega treba vidjeti sa Dzekom sta on planira.
A zasto nije realna? Nerealniji je bio avramovski pa je stigao

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 27 maj 2022, 13:17

Novi travnjak na Koševu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 27 maj 2022, 13:23

MortemHz je napisao/la:
27 maj 2022, 13:10
USKORO POTPUNO NOVI TRAVNJAK NA STADIONU KOŠEVO

Na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ uskoro bi trebao biti postavljen novi travnjak kao rezultat potpisivanja ugovora o učešću u zajedničkoj realizaciji projekta „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“ između NS/FS BiH i FK Sarajevo.

NS/FS BiH je implementator projekta od strane UEFA-e, a radovi predviđeni potpisanim ugovorom odnose se na potpunu rekonstrukciju glavnog terena Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“.

Vrijednost potpune rekonstrukcije sa svim troškovima i obračunatim PDV-om iznosi 2.487.405,03 KM. NS/FS BiH je obezbijedio sredstva u iznosu od 1.938.207,97 KM, a preostali iznos od 549.197,06 KM će obezbijediti FK Sarajevo.

Troškove održavanja terena prvih 6 mjeseci od dana tehničkog prijema snosit će NS/FS BiH, nakon čega će obavezu održavanja terena preuzeti FK Sarajevo.

Upravni odbor FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo povodom početka implementacije projekta koji će, sasvim sigurno, u velikoj mjeri unaprijediti kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini.

Očekuje se da radovi na Olimpijskom stadionu započnu u što skorije vrijeme, a krajnji rok za početak izvođenja radova je 31.12.2022. godine.
:clap:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2022, 13:24

preostali iznos od 549.197,06 KM će obezbijediti FK Sarajevo.
Veliku cifru i mi dajemo za udio u izgradnji terena.Iskreno se nadam da ce opština ili grad pokriti ovu cifru s obzirom da se mi ne vodimo ko vlasnici,pa mi nema logike ovoliku cifru da izvalimo a sutra npr ti opstina ili ko vec dogovori neki koncert.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 maj 2022, 13:30

miky_hz je napisao/la:
27 maj 2022, 13:24
preostali iznos od 549.197,06 KM će obezbijediti FK Sarajevo.
Veliku cifru i mi dajemo za udio u izgradnji terena.Iskreno se nadam da ce opština ili grad pokriti ovu cifru s obzirom da se mi ne vodimo ko vlasnici,pa mi nema logike ovoliku cifru da izvalimo a sutra npr ti opstina ili ko vec dogovori neki koncert.
Upravo to, jedan jedini koncert bi unistio travnjak . Nadam se da se ne planira vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, N3R3D, pierce, riki46 i 71 gost.