Kosevo ce trpit sve za rezultat. Covjek je za tri godine od drugoligasa napravio ekipu koja igra Evropu dvije godine zaredom i osvojio je taj kup. Jos je Velez jedna od ekipa koje su sudije najvise kharale u zadnje dvije sezone, znaci nije tipa Maksimovica kojem su titulu umotali u masnicu i ostavili.ispod.jelke. Jos ima jedan ozbiljan evropski skalp protiv AEKa.Maroon99 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 11:13Nikad nisam rekao da valjaFCUM je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:41sad ni Dudic ne valja hahahahah.Maroon99 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:34Ne daj boze da nam dudic dodje
Trener za male klubove za autsajdere dizu ga u nebesa zbog evrope proslog ljeta a iskreno nisu ni na sta licili sve puka sreca
Bolja opcija je i vule i kruno. Kodro je ubjedljivo najbolja opcija bolje njemu dati 20 000 za platu nego dovoditi neke zvijezde u tim sa platom 20 30 hiljada
Kazem svoje misljenje, kosevo ne trpi losu igru
Ja se samo sjetim njihovih valjanja po terenu cim imaju bod ili ne daj boze 3 protiv nas
U finalu kupa raspad sistema trener juniora bez pro licence te pritisne da za 45 minuta jednom predjes centar
Puno, puno se mi qrcimo za ekipu koja nije uspjela bit u top3 u najjadnijoj evropskoj ligi. Eto probali smo s ovim profinjenim strucnjacima, modernim trenerima, nekim taktickim inovatorima... Daj nam nekog da ih natjera da krv pisaju i da daju 150% od sebe, nek manjak kvaliteta nadoknade znojem i krvlju. Naravno, Kodro bi mi i dalje bio prvi izbor jer je level iznad. Ako ne moze on, objerucke bih prihvatio Dudica, pa i Vuleta.