Cuj halalili haha pa jbte kad nismo za kifle imali u evropu smo isli,al ove godine su nas strucnjaci,direktorice,influenseri,baletani ponizili i pljunuli nam u lice.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 jun 2022, 01:42Meni Dudić niti smrdi, niti miriše, veze nemam. Nek mu je s srećom, valjda uspije napraviti dobru priču.
Od tih šuplji kako bi nekom halalili opet godinu-dvije bez Evrope, to su priče za malu djecu. Nakon nekoliko poraza se skida glava, a kamoli kad bi se desila naredna sezona bez Evrope, ne budite smiješni. Uostalom, bruka je ako se opet ostane bez Evrope. Taj plasman se podrazumijeva kad vodiš FKS.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako znas da ce biti preslikano? Pa **** majku vi biste mane nasli ancelotiju da dodje, ko biva mi smo tako veliki i bitni u svijetu fudbala da nam niko ne pase i tezimo nekim velikim trenerskim imenima, a nismo izborili izlazak u evropu u najgoroj mogucoj ligi. Smanjite ocekivanje i dajte malo podrska i pozitive

1946-1987
Dudic je Amater ko i svi treneri koji rade i koji su radili u pl od kraja rata, osim MEHA KODRA..
Uscuplic husref hurtic repuh cala svrakic jesic vasovski sabljic
Amaw sablja tenkista iz vogosce pijani slovenac i jos par budala pit sampras
Rahimic dudic prije toga nivo ispod amatera neznam imal ime
Celik kakanj brotnjo limorad modrica to netreba komentarisat
Fedja je pravi kockar sa mudima ko vo ilije grahovca..
Dole je Imo poso po zelji bosanca nek kapa da se sto manje radi i da nema nikakve odgovornosti
Nije lahko preget i od tog se odrec i uc u UFC kavez gdje se trazi rezultat…
Skidam kapu fedji e sad je pravi ispit il pukovnik il pokojnik
Dole je Imo poso po zelji bosanca nek kapa da se sto manje radi i da nema nikakve odgovornosti
Kakva su bolan imena Hadzibegic i Susic? Sta su to u trenerskoj karijeri uradili?! Garantujem da u evropi nema pet gorih trenera od dvojice navedenih!!! Dudic je od početka trenerske karijere dokazao da ima slifa, jednostavno ima to u sebi, zna igrace napalit, ekipe mu igraju na 100% itd..JavierBosnia je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:13Hadzibegic, Susic i ostali su imena, ali iskreno mislim da za nas ne bi nista vise donijeli od Dudica.
To neko nece razumjeti i mislit ce da sam budala, ali ima i onih sto kontaju sta hocu reci.
Poznaje ligu vrlo dobro, fudbal ovdje, igrace, protivnike, mlad je i primjenjuje neke moderne tehnkke treniranja, analize i sl.
Uz duzno postovanje, Papeta jako volim, ali zar mislite da bi on nesto od toga radio?
Price o stabu koji vodi i kako to ne treba, jednostavno momci zajedno stimaju i rade dobar posao, pa nece valjda da mu Jela sprema ekipu?!
Max Allegri
Prije svega, želio bih izraziti dobrodošlicu Feđi Dudiću i poželiti mu mnogo uspjeha u radu, te da njegov angažman bude na obostrano zadovoljstvo. Nisam stručan po tom pitanju, ali ono šro mi se kod Feđe sviđa jest želja i sklonost ka eksperimentisanju, fluidnost u vođenju utakmice, a najviše što se ne boji pogriješiti i što uči iz tih grešaka.
Većina naših dosadašnjih trenera, bila je jednodimenzionalna i igre su se zasnivale, većinom, na kvalitetu pojedinaca. Čini mi se da je kod Dudića drugačije, odnosno da je igra kolektiva, bez obzira na imena u prvom planu, a to je osnovni preduslov za dobro vođenje ekipe. Uglavnom, vrijeme je najbolji sudija.
Sretno & berićetno.
Većina naših dosadašnjih trenera, bila je jednodimenzionalna i igre su se zasnivale, većinom, na kvalitetu pojedinaca. Čini mi se da je kod Dudića drugačije, odnosno da je igra kolektiva, bez obzira na imena u prvom planu, a to je osnovni preduslov za dobro vođenje ekipe. Uglavnom, vrijeme je najbolji sudija.
Sretno & berićetno.
Za ovakav trenutak u kojem se klub nalazi Dudic je odlican pokusaj Mirvica da se napravi neki zaokret. Nisam njegov fan ali mu zelim puno srece.
Sada ocistiti ekipu od ovih starkelja beskorisnih koliko je god moguce.
Mislim da je ovo za nas trenutno dobar potez i za Fedju takodje odredjeni iskorak da se testira koliko moze pod velikim pritiskom kakav ce kod nas svaki dan imati.
Sada ocistiti ekipu od ovih starkelja beskorisnih koliko je god moguce.
Mislim da je ovo za nas trenutno dobar potez i za Fedju takodje odredjeni iskorak da se testira koliko moze pod velikim pritiskom kakav ce kod nas svaki dan imati.
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja se samo nadam da će danas biti još vijesti osim zvaničnog predstavljanja Feđe.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Više od ozvaničenja Feđe bi me obradovalo da objave da su raskinuli ugovore sa bar trojicom od mnogobrojnog škarta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:25Ja se samo nadam da će danas biti još vijesti osim zvaničnog predstavljanja Feđe.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na to sam i mislioLucas je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:30Više od ozvaničenja Feđe bi me obradovalo da objave da su raskinuli ugovore sa bar trojicom od mnogobrojnog škarta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:25Ja se samo nadam da će danas biti još vijesti osim zvaničnog predstavljanja Feđe.

Igrači će odmah na trening.
nece ni prva pahulja pasti Feđa je bivsi,te slijedi novi remontMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:57Ne potcjenjujem Feđu već procjenjujem nasMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:35Što ga to potcjenjuješMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:18Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS![]()
![]()
Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis.spezial ima pravo da bira anketu prvi pa se dogovorite
![]()
Prepuštam anketu bratu naravno.
ee covjek osvojio kup kako je osvojio, da nije imao bi bezveze sezonu. Uscuplic ga pojeo taktikom i igrom ,zavrsio ispod nas u godini u kojoj smo oborili sve negativne rekorde,u najgoroj ligi na svijetu i mi njeg dovodimo i predstavljaamo kao da je Guardiola licno

al eto daj Boze da to bude na hajr ali moje misljenje je da jedino u ligi vrijedi Jakirovic,ako trazis iskorake dovodis najbolje i to je to.
Mi iz nase lige ne dovodimo najkvalitetnije igrace a kako da ga potrefimo sa strancima
prvog Juna moje misljenje o Fergusonu sa Koseva i dan danas se nista nije promijenilo,neznalica i demagog.Zali Boze Ismira sto im vjeruje,kako su ga premuntali ja jos ne znam
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 01 okt 2022, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
nama ne treba neko ko poznaje nas fudbal kao eto snaso se zna dje treba podmazat zna dje treba biti dobar kako protiv posusja ,leotara i ostalih sela igrati,treba nam covjek za iskoraka da nas izvadi iz ovog sivila, sa perspektivom ,ciljem ,sa iskustvom...JavierBosnia je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:13Hadzibegic, Susic i ostali su imena, ali iskreno mislim da za nas ne bi nista vise donijeli od Dudica.
To neko nece razumjeti i mislit ce da sam budala, ali ima i onih sto kontaju sta hocu reci.
Poznaje ligu vrlo dobro, fudbal ovdje, igrace, protivnike, mlad je i primjenjuje neke moderne tehnkke treniranja, analize i sl.
Uz duzno postovanje, Papeta jako volim, ali zar mislite da bi on nesto od toga radio?
taj isti SD sto poznaje nasu ligu ,poznaje je jer je bio u svakom mogucem talu kad je god imao funkciju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Ni jednu utakmicu nije odradio ti ga vec tjeras. Pocni Zrinjski pratiti i ne dolazi na kosevodonDondon je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:55nece ni prva pahulja pasti Feđa je bivsi,te slijedi novi remontMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:57Ne potcjenjujem Feđu već procjenjujem nas![]()
Prepuštam anketu bratu naravno.
ee covjek osvojio kup kako je osvojio, da nije imao bi bezveze sezonu. Uscuplic ga pojeo taktikom i igrom ,zavrsio ispod nas u godini u kojoj smo oborili sve negativne rekorde,u najgoroj ligi na svijetu i mi njeg dovodimo i predstavljaamo kao da je Guardiola licno![]()
![]()
al eto daj Boze da to bude na hajr ali moje misljenje je da jedino u ligi vrijedi Jakirovic,ako trazis iskorake dovodis najbolje i to je to.
Mi iz nase lige ne dovodimo najkvalitetnije igrace a kako da ga potrefimo sa strancima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Fedjin dolazak ce biti uzaludan, ako se klub ne rijesi ostatka koji je ostao od famozne ekipe bacchus boysa 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
to se podrazumjeva
Priča da je Dženo taktički "pojeo" Dudića, pila bi vode da se utakmica igra 45min. Međutim, to nije tako. Gledajući širu sliku, Dudić je zapravo "pojeo" Dženu. Odbranio je vlastiti gol, neutralisao igru Sarajeva u drugom poluvremenu i tukao nas na penale. Dakle, u konačnici, Feđa je taktički puno bolje odradio utakmicu. Da je tome tako, zorno govori i činjenica, a uzevši u obzir uočene nedostatke iz finala kupa, razbio Sarajevo u zadnjoj utakmici. Ako čemo gledati strogo tehnički, Dženo ga nije dobio taktički u prvom poluvremenu, nego ga strategijski prisilio na odbranu. Strategija i taktika, mada izgledaju slično, dva različita pojma i ljudi ih često mješaju, odnosno krivo tumače. Npr. strategija je postavka 4231, a taktika je uloga igrača u toj i takvoj postavci. Ako se kaže, recimo, Đokanoviću da čitavu utakmicu jaše Zajmoviću na leđima, Suljiću da se ubacuje u sredinu i sl. to je taktika. Strategija je npr. da se izađe visoko na njihove stopere, da kradeš vrijeme, da se postavljaš odbrambeno/napadački i sl. Znači, Dženo ga je strateški dobio prvo pol., ali nije imao odgovor na Feđine taktičke poteze, jer očigledno, a što i jest Dženina boljka, ne vodi računa o taktici. U zadnjoj utakmici, Feđa je strategijski odmah odgovorio, a taktički rješavao sve eventualne Dženine pokušaje. Tako da rezultat iz rijl.
Sarajevo definitivno ima najglasnije nezadovoljne navijače na svijetu. Odron je čitati i gledati godinama na koji način se navijači odnose prema ljudima koji bi u normalnim okruženjima bili ispisani zlatnim slovima historije.
Čuj argumenta Dženo ga razvalio taktikom u finalu. Ljudi se skrpili iz federalke, imaju igrače koji kod nas na tribini ne bi sjedili ili im posuđujemo tipa Salčina, uđu u ligu, odigraju odlično evropu, izbace Aeka, osvoje bodova više od nas, dobiju nas 3x ne izgube od nas tri godine i uzmu kup...i ne valja
Nismo mi ni zaslužili bolje trenere od Vasoskog , Džene, Sabljića isl
Čuj argumenta Dženo ga razvalio taktikom u finalu. Ljudi se skrpili iz federalke, imaju igrače koji kod nas na tribini ne bi sjedili ili im posuđujemo tipa Salčina, uđu u ligu, odigraju odlično evropu, izbace Aeka, osvoje bodova više od nas, dobiju nas 3x ne izgube od nas tri godine i uzmu kup...i ne valja

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
bas tako , zato molim ove sto im Dudic ne valja da ne dolaze na KOsevo do daljnjeg.Zeko87 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 09:39Sarajevo definitivno ima najglasnije nezadovoljne navijače na svijetu. Odron je čitati i gledati godinama na koji način se navijači odnose prema ljudima koji bi u normalnim okruženjima bili ispisani zlatnim slovima historije.
- napoleon72
- Kontakt:
A kako je osvojio? Tako sto je nabio Sirokom pet komada u 1/4 finalu i Tuzli pet u 1/2 finalu? I sta, imali lose poluvrijeme protiv nas u finalu, jos usli bez 3-4 standardna igraca. A mrtvi se na kraju broje, i Boga mi, mi ih vise izbrojasmo. Da te podsjetim na rezultate FKS protiv Tuzle, Sirokog, a Boga mi i Veleza ove sezone:donDondon je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:55
nece ni prva pahulja pasti Feđa je bivsi,te slijedi novi remont
ee covjek osvojio kup kako je osvojio, da nije imao bi bezveze sezonu. Uscuplic ga pojeo taktikom i igrom ,zavrsio ispod nas u godini u kojoj smo oborili sve negativne rekorde,u najgoroj ligi na svijetu i mi njeg dovodimo i predstavljaamo kao da je Guardiola licno![]()
![]()
FKS 1:2 Tuzla City
Tuzla City 1:1 FKS
FKS 0:1 Tuzla City
FKS 0:0 Siroki Brijeg
Siroki Brijeg 2:1 FKS
Siroki Brijeg 2:0 FKS (registrovano 3:0)
Velez 1:1 FKS
FKS 0:2 Velez
Velez 0:0 FKS (penali 4:3)
Velez 3:0 FKS
Na terenu je taj Velez osvojio vise bodova od Sarajeva u ovoj sezoni. U Evropi je taj Velez dosao do 3. pretkola dok smo mi ispali u prvom. Kakva je onda nasa sezona ako je ovo njegovo bezveze? Daj postujte malo covjeka, sve ovo je uradio sa yebenim Isicem, Vehabovicem, Zajmovicem, Zvonicem, Salcinom...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa to je realnost, to su treneri, igraci, za ove lige i s ovih prostora. Svako i ole kvalitetan gleda da ide vani. To je naša realnost, treba podrzati ljude a ne niko ne valja i samo negativa i pljuvanje.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 03:22Dudic je Amater ko i svi treneri koji rade i koji su radili u pl od kraja rata, osim MEHA KODRA..