Znači, ostaje sablja

To se zove licemjerstvo. Ja sam za Dudica govorio da je kloc sto i sad tvrdim i ako ga je moj tim doveo,dok mostarcima je zakletva bio a sad je Zizovicev dvojnik. Lalatovic je odlican al ga nikad nisam vezivao za nas klub,nek malo procitaju njegove izjave u vezi Seselja i te ideologije i neko to priziva svasta.Sky9 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 00:05dudlaga je onaj vješti seljačić što se zna snaći i nešto skopčati, a žižaga je moron s mozgom na 33 obrtaja...fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:59Ne moze Ziza okrenut papuca Dudicu, tjesi se maloOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:45Realno Zizovic je bolji trener od Dudića
Ja sam Dudića samo branio jer je bio nas. Ekipa se svake utakmice valja od 30te minute, vadi U21 igrače u petoj minuti
A nama dolazi Lalatovic
Povedi nas Nenade![]()
Zagore ti se moras pomirit s tim da u BIH postoje 3 naroda koji imaju svoje heroje u BiH ali i preko Drine i preko Save,tako da ne znam zasto ocekujes da nekome iz susjednih zemalja ti isti ljudi nisu heroji...zagor1987 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 01:08To se zove licemjerstvo. Ja sam za Dudica govorio da je kloc sto i sad tvrdim i ako ga je moj tim doveo,dok mostarcima je zakletva bio a sad je Zizovicev dvojnik. Lalatovic je odlican al ga nikad nisam vezivao za nas klub,nek malo procitaju njegove izjave u vezi Seselja i te ideologije i neko to priziva svasta.
Napisem post pa izbrisem nema svrhe da ti objasnjavam ako do sad nisi skontao poentu. Samo cu ti reci heroje koje mi slavimo su slobodni ljudi,dok ti drugi Seseljove ideologije umru u Hagu i budu osudjeni za silovanje,ubijanje uglavnom dozivotno al eto to je tebi isto. Nasi heroji mogu biti u njihovim ocima kakvi hoce,dok su njihovi u ocima svijeta tako fini da trunu u Hagurishovski je napisao/la: ↑02 jun 2022, 01:32Zagore ti se moras pomirit s tim da u BIH postoje 3 naroda koji imaju svoje heroje u BiH ali i preko Drine i preko Save,tako da ne znam zasto ocekujes da nekome iz susjednih zemalja ti isti ljudi nisu heroji...zagor1987 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 01:08To se zove licemjerstvo. Ja sam za Dudica govorio da je kloc sto i sad tvrdim i ako ga je moj tim doveo,dok mostarcima je zakletva bio a sad je Zizovicev dvojnik. Lalatovic je odlican al ga nikad nisam vezivao za nas klub,nek malo procitaju njegove izjave u vezi Seselja i te ideologije i neko to priziva svasta.
Ako bi sad zasli od igraca do igraca u svim nasim reprezentacijama,nasao bi puno onih koji se dive tim istim kao i Lalatović,ali to ne osporava cinjenicu da je Lala ok covjek i dobar trener u okviru bivse Juge... a svi mi volimo svoje,iako su u tuđim očima najgori...
Razumio sam ja odmah poentu,nego ti samo kažem da to što su njihovi heroji osuđeni,oni su u njihovim ocima i dalje heroji,a nasi heroji su za njih zločinci...zagor1987 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 01:08Napisem post pa izbrisem nema svrhe da ti objasnjavam ako do sad nisi skontao poentu. Samo cu ti reci heroje koje mi slavimo su slobodni ljudi,dok ti drugi Seseljove ideologije umru u Hagu i budu osudjeni za silovanje,ubijanje uglavnom dozivotno al eto to je tebi isto. Nasi heroji mogu biti u njihovim ocima kakvi hoce,dok su njihovi u ocima svijeta tako fini da trunu u Hagu
Cekaj prvo su na redu 3de slova u gradu pa onda idemo
Jel Medenica
Velezu nije ni potrebno 6-7 novih igraca vec 2 kapitalca i jos 2 koji ce biti dobre zamjene i budzet je bio i vise nego dovoljan da se to ostvari.Victor je napisao/la: ↑02 jun 2022, 11:14Na stranu to ko je veci klub, da li je Fedji draze sarajevo kao grad itd..
Cisto sa sportske strane Fedja je izvukao maksimum maksimuma..da se ne lazemo finale je dobijeno naguzove jer vrlo lako se moglo desit da pretrpe katastrofu.
U lgii velez je veci dio sezone bio blize dnu nego vrhu..pa na kraju krajeva i podnio je bio ostavku
Tesko je ocekivati neki uspjeh u Evropi, a igracki kadar veleza je u najmanji ruku summjiv..pogotovo ako se desi svi odlasci o kojima se prica...
Da me ne napadnu velezovci sad, znam da ce bit pojacanja al cisto sumnjam da mozete dovesti 6/7 dobrih od cega bar 2 top igraca koji ce grantirati borbu za vrh..to tesko da moze i Sarajevo sa najvecm budzetom
Sve navedeno je zamaskirano trofejom kupa
Ne znam stvarno sta je trebao...ostati jos pola godine i kad ispadne iz evrope i u ligi ne napravi nista..da onda ode? Samo sto tad ponude sarajeva vise ne bi bilo, pa bi morao ic u sklj ligu ili cekat eventualno razvij situacije u sarajevu ili mozda tuzla cityu posto jedini oni imaju para da ga dovedu (ako izuzemo Zrinski)..
Sve u svemu ne ulazeci u to da li je ispao pakas ili ne, Fedja bi ispao teska budala da nije otisao...
Vidi mozda neko osovoji sa velezom iduce sezone, ne zelim da kazem da ce velez bit losiji, to zavisi od pojacanja..al hocu rec da je fedja ocigledno uradio sta je mogao i to je toZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑02 jun 2022, 11:38Velezu nije ni potrebno 6-7 novih igraca vec 2 kapitalca i jos 2 koji ce biti dobre zamjene i budzet je bio i vise nego dovoljan da se to ostvari.Victor je napisao/la: ↑02 jun 2022, 11:14Na stranu to ko je veci klub, da li je Fedji draze sarajevo kao grad itd..
Cisto sa sportske strane Fedja je izvukao maksimum maksimuma..da se ne lazemo finale je dobijeno naguzove jer vrlo lako se moglo desit da pretrpe katastrofu.
U lgii velez je veci dio sezone bio blize dnu nego vrhu..pa na kraju krajeva i podnio je bio ostavku
Tesko je ocekivati neki uspjeh u Evropi, a igracki kadar veleza je u najmanji ruku summjiv..pogotovo ako se desi svi odlasci o kojima se prica...
Da me ne napadnu velezovci sad, znam da ce bit pojacanja al cisto sumnjam da mozete dovesti 6/7 dobrih od cega bar 2 top igraca koji ce grantirati borbu za vrh..to tesko da moze i Sarajevo sa najvecm budzetom
Sve navedeno je zamaskirano trofejom kupa
Ne znam stvarno sta je trebao...ostati jos pola godine i kad ispadne iz evrope i u ligi ne napravi nista..da onda ode? Samo sto tad ponude sarajeva vise ne bi bilo, pa bi morao ic u sklj ligu ili cekat eventualno razvij situacije u sarajevu ili mozda tuzla cityu posto jedini oni imaju para da ga dovedu (ako izuzemo Zrinski)..
Sve u svemu ne ulazeci u to da li je ispao pakas ili ne, Fedja bi ispao teska budala da nije otisao...
To da se u ligi ne bi napravilo nista je cudna pretpostavka, formirana ekipa koja ce se prosiriti sa pravim pojacanjima je itekako sposobna za vrh tabele. Mozes isto tako reci da je mogao napraviti iskorak pa otici preko grane u ekipu sa 10x vecim ambicijama od bilo kojeg premijerligasa, to sada mozemo samo nagadjati.
Niko ne zamjeri Fedji sto je otisao, njegova zelja njegova odluka sve ok. Nacin na koji je otisao...e to je drugi par cipela.
Naredna sezona ce biti u znaku Tuzla City,sad kad Azmir odrijesi kesu pa dovede top pojačanjaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:10Nadolazeca sezona top 2, ako ode Jakirovic velike su sanse da u prvoj godini osvoji titulu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic, mnon46, Mostarska, rishovski i 24 gosta.