napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 07:34
pitara je napisao/la: ↑03 jun 2022, 01:05
zagor1987 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:51
Jel moze biti klub uspjesan kad tindirektorica koja sama kaze da nema pojma o fudbalu uzima platu,ili Potura koja sluzi kao manekenka u klubu i jos 303 zene sto su u klubu? Tako se nikad temelji nece napraviti nek prica ko sta hoce
Mislim da se rijetko koji direktor kluba nesto specijalno razumije u fudbal, za to valjda sluzi sportski direktor majka mu stara.
Sta ste se uhvatili direktorice ko da je bitno, ima svoj dio posla koji nema velike veze sa sportskim sektorom, Mirvic je tu svakako, ako hoce da je placa, nek placa, mora li kod nas sve biti neki Aman zaman problem, iskreno mene zaboli **** i za objave po drustvenim mrežama i za marketing i za kur ce palce,
ako ce složit ekipu kako treba i ako ce na terenu to biti dobro, ako cemo mi pobjedjivati i osvajati titule nek Hanu stavi za direktora puca mi kur ac
Eh to i jest problem kume... Otkako je ova garnitura ljudi u klubu, mi smo jos vise grohnuli nego prije. Ovo dovodjenje Dudica je prva skroz dobra stvar jos od oktobra prosle godine.
Ma ja sam uvjeren da nije uopšte problem u ovim ljudima nego u smecu koje su ostavili ovi prosli. Ja kad pogledam sve, povezali sezone sa Goranom, limitiran igrackog kadar, ovi uhljebi tipa Hebib i Krste, od početka je slutili na sezonu za zaborav i takva je i bila. Ne moze sve preko noci da se uradi, a dolazak Dudica je jedna u nizu dobrih stvari sto se tiče igrackog dijela.
Na polusezoni je uradjen po meni fantastičan prijelazni rok, dolazak Suljica, Avramovskog, Mujakica i Catakovica je nesto sto bi mi svi potpisali prije početka istog. To su sve igraci koje vidimo u ekipi iduce godine kao nosioce.
Mozes reci jedino da je vracanje Hadzije potez koji je neka vrsta kocke, ali i to ce vrijeme da pokaze, realno covjek je kod nas dok je bilo para sklopio ekipu koja je dominirala ligom, kad je nestalo para prvog su ga bacili pod autobus.
Sve u svemu mislim da je vise dobrih nego losih poteza uprave sa Mirvicem i da ovo sve ide u finom pravcu za nas