Predlažem ti kad slikas nešto bar odreži nokte i operi se ,ok. Higijena je bitna,pa tek onda o drugim verglaj..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam da li si upućen ali postoji mogućnost na društvenoj mreži facebook da preuzmeš sliku i da je proslijediš. Momak objavio na grupi za izgubljene stvari u gradu Sarajevu. Ne moraš baš sve sam uslikati da bi mogao podijeliti. Evo naučio si par stvari večeras i ovako svaki dan trebaš nešto novo naučiti. Propao je dan u kojem ništa novo ne naučiš.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
A ti kao imaš mozak?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahaahahahahahaha Bersaga lakse malo popucase HulahopkeBersaga je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:04Ne znam da li si upućen ali postoji mogućnost na društvenoj mreži facebook da preuzmeš sliku i da je proslijediš. Momak objavio na grupi za izgubljene stvari u gradu Sarajevu. Ne moraš baš sve sam uslikati da bi mogao podijeliti. Evo naučio si par stvari večeras i ovako svaki dan trebaš nešto novo naučiti. Propao je dan u kojem ništa novo ne naučiš.

jedan nas bivsi igrac vas mozda pojaca to sam htio javiti al ovo kad sam vidio oplako sam
halalite na upadu
-
- Kontakt:
E cuj on da sta nauci... promasen je ovo slucaj, sugerisao sam mu jos jucer cini mi se da se hvata pravopisa ali vidim nije me poslusao. Kad vec on spomenu higijenu, kako li mu tek tukne iz usta kad ovako zaudara po forumuBersaga je napisao/la: ↑10 jun 2022, 00:04Ne znam da li si upućen ali postoji mogućnost na društvenoj mreži facebook da preuzmeš sliku i da je proslijediš. Momak objavio na grupi za izgubljene stvari u gradu Sarajevu. Ne moraš baš sve sam uslikati da bi mogao podijeliti. Evo naučio si par stvari večeras i ovako svaki dan trebaš nešto novo naučiti. Propao je dan u kojem ništa novo ne naučiš.

Doduse, malo je upuceniji od prosjecnog GRAS-ovca pa zna za forum, za pravopis evo neka procita opet pa onda ako sta uspije nauciti neka se hvata drustvenih mreza

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Pacijenti su ponavljali "svakoga dana u svakom pogledu sve vise naredujemo" a te rijeci su cinile cuda.
Opis nas bolesnika kluba iz Bulevara Ivice Osima 27
Opis nas bolesnika kluba iz Bulevara Ivice Osima 27
-
- Kontakt:
U koliko igramo sa partizanom?
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:

- svrakino1921
- Kontakt:
Situacija sa ulaskom investitora je ko na početku korone izgleda, naredne dvije sedmice su ključne.
Jel moguće da u međuvremenu organi kluba neće održati neki sastanak. Da skontaju eventualno neku alternativu, obavijeste javnost i navijače o situaciji, naprave neki plan i program. Sezona počinje za mjesec dana, raja željna uspjeha, u iščekivanju, a nikakve nove informacije nema, osim ovih sa portala na nivou rekla kazala.
Svi navijači želje zaslužuju barem da im se kaže kakva je situacija i kakvi su planovi.
Jel moguće da u međuvremenu organi kluba neće održati neki sastanak. Da skontaju eventualno neku alternativu, obavijeste javnost i navijače o situaciji, naprave neki plan i program. Sezona počinje za mjesec dana, raja željna uspjeha, u iščekivanju, a nikakve nove informacije nema, osim ovih sa portala na nivou rekla kazala.
Svi navijači želje zaslužuju barem da im se kaže kakva je situacija i kakvi su planovi.
Niko nije duzan da navijacima kojih na proslavu titule dodje 4000 iznosi info, niti bilo ko treba, niti bilo ko, osim 5 ljudi, ima prave info oko investicija.
Zavrsite pricu na tu temu, do daljnjeg.
Zavrsite pricu na tu temu, do daljnjeg.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
slažem se da smo svi nervozni ali ljudi koji su trenutno u klubu su zaslužili barem malo povjerenja ako ništa barem zbog licence koju su izborili.Samsa je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:56Ti nam možes napisati da li dolazi i ako dolazi je li uskoro.Šutite kao zaliveni i dajete prostor za mahalanje.A svi smo nervozni punoDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Šta ono reče kad dolazi amerikanac ili ne dolazi?
Dobijanje licence je bila nemoguća misija i možda i teža stvar od aktivnost koji se rade sa budućim investitorom. I ako se desi najgora opcija da ne dođe (a neće se desiti) investitor naš klub sigurno neće propasti i nastaviti će sa radom jer smo u puno boljoj situaciji engo što smo bili u junu prošle godine
Zaboravljate da smo licencu dobili zahvaljuci vladi federacije, koja je poreskoj sugerisala da ne pravi probleme klubovima oko licenciranja koji imaju poreski dug. Bio je tekst u avazu o tome. Vjerovatno ima jos klubova koji su zaduzeni, pa nisu htjeli da komplikuju. Samo to da razrijesimo, nista se tu oni nisu izborili.DobojskiManijak je napisao/la: ↑10 jun 2022, 08:31slažem se da smo svi nervozni ali ljudi koji su trenutno u klubu su zaslužili barem malo povjerenja ako ništa barem zbog licence koju su izborili.Samsa je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:56Ti nam možes napisati da li dolazi i ako dolazi je li uskoro.Šutite kao zaliveni i dajete prostor za mahalanje.A svi smo nervozni punoDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Šta ono reče kad dolazi amerikanac ili ne dolazi?
Dobijanje licence je bila nemoguća misija i možda i teža stvar od aktivnost koji se rade sa budućim investitorom. I ako se desi najgora opcija da ne dođe (a neće se desiti) investitor naš klub sigurno neće propasti i nastaviti će sa radom jer smo u puno boljoj situaciji engo što smo bili u junu prošle godine
Ako se desi mozda a neće se desiti a mozda se ne desi. Svaka čast, vidi se da vladas materijal. Dobivanje licence je za njih nemoguća misija ali su je dobili ne zato što su oni sposobni nego zato što su bili pomozi.ba i navijači skupili pare. Ali fakat vidi se da se znas neke stvari. Imaš info.iz prve ruke
- lijevapolutka
- Kontakt:
Misliš da je samo porez bitan za licencu?Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:06Zaboravljate da smo licencu dobili zahvaljuci vladi federacije, koja je poreskoj sugerisala da ne pravi probleme klubovima oko licenciranja koji imaju poreski dug. Bio je tekst u avazu o tome. Vjerovatno ima jos klubova koji su zaduzeni, pa nisu htjeli da komplikuju. Samo to da razrijesimo, nista se tu oni nisu izborili.DobojskiManijak je napisao/la: ↑10 jun 2022, 08:31slažem se da smo svi nervozni ali ljudi koji su trenutno u klubu su zaslužili barem malo povjerenja ako ništa barem zbog licence koju su izborili.
moSa ljoŽe
Pa kakve se ovdje gluposti pišu ovo nisu istine..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Šta se ovo šuška da će Beća u Zrinjski? Zar smo tako na niske grane pali da ćemo konkurentima puštati naše igrače iz OP (koji imaju potencijal)?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Nece Beca nigdje sve dok ga Željo ne otjera
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, kontra, perodeformero i 43 gosta.