FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Docekasmo braco i taj dan otisli su Krste Hebibman 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Allahmubarekolsun

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Imaš i Besica koji se vratio sa posudbe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bajrambarecola raja
Samo nek ne igraju, sta vas boli briga za ugovore jel mi navijaci to placamo ili mirvic
Hvala Allahu pa vise necu gledati hebibovica i velkoskog na kosevu
Samo nek ne igraju, sta vas boli briga za ugovore jel mi navijaci to placamo ili mirvic
Hvala Allahu pa vise necu gledati hebibovica i velkoskog na kosevu
Do smrti odani!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slagati cu vas, ali koliko sam upucen hebib nece praviti probleme pri raskidu. Tako je bar mahalao, da ako ga ne bude trener htio da ce se lako dogovoriti s klubom. Valjda je istina 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bitno je da nece provesti ni minut na terenuajdohordas je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:04Polahko sa radovanjem. Ništa ovdje nije još gotovo dok ne bude objava i zvanična da su bivši igrači.
Do kluba je sad i do Hadžijne sposobnosti da li će uspjeti naći zajednički jezik sa njima.
Postoji opcija i da presjede na zapadu do isteka ugovora a tako će nas koštati kao i do sad, bacanje para u bunar bez doprinosa. Mislim da Krle i Dupovac neće praviti probleme. Ostali su upitni.

Pa vidi ti ces njima svakako neke pare dati,dal za raskid dali za to sto ce ti sjediti na tribini.Bitno je u sportskom smislu da se ne racuna na njih.A neke pare ces im dati svakakoajdohordas je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:04Polahko sa radovanjem. Ništa ovdje nije još gotovo dok ne bude objava i zvanična da su bivši igrači.
Do kluba je sad i do Hadžijne sposobnosti da li će uspjeti naći zajednički jezik sa njima.
Postoji opcija i da presjede na zapadu do isteka ugovora a tako će nas koštati kao i do sad, bacanje para u bunar bez doprinosa. Mislim da Krle i Dupovac neće praviti probleme. Ostali su upitni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Treci put se spasavamo od gasenaja Ahbabu ?
1 put gosp.TAN
2 put gosp.NAM
3 put Gosp. Mirvic i Dudic
Jesu li ovo Suljic i Dal ?
PS. Haram ti bilo Sabrina sto nas vrati na pocetak. Za lijeka ti trebalo aBd, ako si svjesno ovo radila. Dvije sezone si nas unazadila.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dodje i taj dan da više nećemo gledati ovu bagru. Jedino mi je žao što će levati uzeti pare ogromne zbog raskida. Mislim da ćemo napokon igrati kako treba 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dje li se Šejtan strmopizdio putem do Butmira pa su mu 'vako popucale hlace

Dobro je ovo za sada, sve ekstra . . .
Jos da Feđa upregne ovo na pripremama, jos kakvog špica kapitalca, ubicu i dosta...
Samo ih fizikom ubiti, u ovoj zabokrecini fizika donosi pobjede
Jos da Feđa upregne ovo na pripremama, jos kakvog špica kapitalca, ubicu i dosta...

Samo ih fizikom ubiti, u ovoj zabokrecini fizika donosi pobjede
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Ima Avram ugovor jos godinu i po,nece on nigdje.spezial je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:06Top, to je onda razlog vise i Avramovski da ostane, valjao bi nam pravo u top formi i da uhvati malo zaleta, realno vidjeli smo samo bljeskove njegove, a i to je bio top, vidi se da je igracina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:04Danas zapratio direktoricu. Zna od prije Daniela, zajedno su dosli u Sarajevo jucer![]()
Mislim da Dupovac,Heba i Krle nece nesto komplikovati za ostale vidjet cemo.Uglavnom na terenu ih vise sigurno necemo gledati.Da budem iskren nisam ocekivao da ce otpisati i Dupovca i Lazica.Ali dobro,imaju Mujakic i Drobarov nazad,kao back up opcije Trako i Besic,a po potrebi moze i Sevelj uletiti.
Neka Merse za zadnji 15-ak minuta,svakako nemamo Bog zna kakve opcije na mjestu napadaca.Ne smeta toliko kad je 1 slab igrac ali kad se tu skupi 10-15 njih onda je belaj,srecom rijesimo ih se 10 za 7 dana.Ovaj datum treba zapisati na onoj temi o historiji

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
To Feđa. Agresivno odma na startu, ako se dobri temelji ne postave, nema prosperiteta.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretan rođendan raja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na kraju ispade 12-13 igrača odlazi , realno je onda očekivati sigurno još 4-5 novih igraca
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, Beli98, benko21, bordobijeli, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Morpheus, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rodman, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 85 gostiju.