FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma klasa napadač treba, nebitno je li stranac ili ne
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
AvramovskiDave je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:45Pa ček.. Imamo 4 stranca sa ovim novim makedoncem? Znaci mozes dovesti i napadača strancaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.![]()
Drobarov
Ikic
Sevelj
Cirjak
Popunjeni smo sa strancima.Sve ostalo trebaju biti domaci igraci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ja bih doveo jos jednog stranca bez problema. Sudije ce nas masakrirati ove sezone, smatraj da ce ti svako malo ili drobarov ili sevelj ili cirjak biti suspendovani, jos je avramovski sklon povredama...
-
- Kontakt:

- JavierBosnia
- Kontakt:
Imali smo i do sad viska stranaca pa se to ne primjeti
Ne treba gomilati, ali i 6 da imamo nije problem. Kartoni, povrede, losa forma, nije tesko namjestiti 5 da ih u zapisniku ostane
Ne treba gomilati, ali i 6 da imamo nije problem. Kartoni, povrede, losa forma, nije tesko namjestiti 5 da ih u zapisniku ostane
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ova ološ iz Saveza je baš napravila probleme sa ovim pravilima, i sa U-21 i sa strancima, U Srbiji samo jedan U-21 bonus obavezan u prvih 11, a u kupu im to pravilo ne važi.Što se stranaca kod njih tice, neograničen broj ih može biti u zapisniku za utakmicu, a četiri istovremeno na terenu + igrači iz zemalja bivše Jugoslavije se ne tretiraju kao stranci.
- napoleon72
- Kontakt:
Zadnji put kad smo cekali njega da iskopa, dovede nam Cmiljanica na stakama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.Lucas je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:19Koliko uopšte ima napadača sa našim pasošem, koje je moguče dovesti ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:10
Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Ko god da dodje vjerujem da ce nam Catakovic biti prva opcija u napadu.Treba ponuditi Muri 30-40k za Mulahusejnovica pa ako hoce hoce.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dosao je Mesanovic tad. Dobar spic koji je dosao u groznom trenutku. Doduse ima menadjera go.vno nevidjeno.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:58Zadnji put kad smo cekali njega da iskopa, dovede nam Cmiljanica na stakama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.
Ko god da dodje vjerujem da ce nam Catakovic biti prva opcija u napadu.Treba ponuditi Muri 30-40k za Mulahusejnovica pa ako hoce hoce.
- napoleon72
- Kontakt:
Djuricu ugovor istice za 15 dana. Just sayin'. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Treba ukinut to pravilo za strance u potpunosti, hajde Vico bar nesto pametno uradi.
Dobar. Gdje god je igrao imao je fin ucinak. Ali ima taj ugovor jos godinu.
Ja fkt ne kontam kakva je klasa Mulahusejnović kojeg prizivate?
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ma sevelj mi nije bio ni na kraj pameti..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:49AvramovskiDave je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:45Pa ček.. Imamo 4 stranca sa ovim novim makedoncem? Znaci mozes dovesti i napadača strancaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40
Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.![]()
Drobarov
Ikic
Sevelj
Cirjak
Popunjeni smo sa strancima.Sve ostalo trebaju biti domaci igraci
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Meni nije za nase lige napadač od metar i sedamdeset, mislim da nam treba nesto tipa Ahmeta, jer kad dodje zima kur.ac ces ga zabit kombinatorikom kad zapinje lopta u blato, tad pocinje ono nabij u 16 pa ako je ko mlatne dobro i jest
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Redzepagic je msm i Avramovskom menadjerPapirnaMarka je napisao/la: ↑13 jun 2022, 10:18Da je Haaland, Redžepagić mu menadžer. Što dalje od kluba.

Treba Milana zaganjati
Nema jos nista zvanicno oko broja stranaca za sljedecu sezonu, mozda ce povecati broj 

Do smrti odani!
zavisi koliko Borac dovede
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: broj6, Burberry46, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee, sekac, Vanja8 i 87 gostiju.