Otprilike haha
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro si, gledaju koliko će ih Lalatović dovesti u Borac pa da donesu odluku o strancima.Inače bi je donijeli onaj dan kada su donijeli odluku o igračima U-21 (jedan cijelu utakmicu, jedan minimum poluvrijeme).
Na kraju da ce Vico svima BiH pasos.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što se tiče broja igrača sa stranim pasošem, promjena također neće biti, odnosno kao i u ovoj sezoni, klubovi će u zapisniku moći imati pet stranih igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kako je krenuo Lalatovic sa ovim iz Srbije, ko da gledam da ce uvesti ono pravilo da igraci iz Srbije i Hrvatske se nece voditi kao strani. Cudi me da nisu ukinuli ono U21 pravilo jer jedino nama realno ide u korist, ionako su nam 3 takvih standardni uvijek
-
- Kontakt:
Sva ta pravila najvise pogoduju nama, samo ne trebamo kukati nego ih znati iskoristiti. I pravilo o strancima i pravilo o U-21 igracima. Bas na tome mozemo praviti razliku.
Kako nama pogoduje pravilo o strancima? Mi jedino imamo para da dovedemo nekog stranca da pravi razliku, sumnjam da ce to uradit Sloboda ili Krupa ili ko je vec usao u liguizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:09Sva ta pravila najvise pogoduju nama, samo ne trebamo kukati nego ih znati iskoristiti. I pravilo o strancima i pravilo o U-21 igracima. Bas na tome mozemo praviti razliku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imacemo sad terene od čokolade a linije od marmeladepitara je napisao/la: ↑13 jun 2022, 10:16Meni nije za nase lige napadač od metar i sedamdeset, mislim da nam treba nesto tipa Ahmeta, jer kad dodje zima kur.ac ces ga zabit kombinatorikom kad zapinje lopta u blato, tad pocinje ono nabij u 16 pa ako je ko mlatne dobro i jest
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je fazonspezial je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:11Kako nama pogoduje pravilo o strancima? Mi jedino imamo para da dovedemo nekog stranca da pravi razliku, sumnjam da ce to uradit Sloboda ili Krupa ili ko je vec usao u liguizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:09Sva ta pravila najvise pogoduju nama, samo ne trebamo kukati nego ih znati iskoristiti. I pravilo o strancima i pravilo o U-21 igracima. Bas na tome mozemo praviti razliku.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa pogoduje nam jer Zrinjski i Borac imaju puno bolje veze sa Srbijom i Hrvatskom i mogli bi jeftinije dovesti 11 kvalitetnih igraca nego mi. Isto tako, mi smo prva opcija za barem 70% domacih igraca i kad ih limitiras strancima, tjeras ih da se s tobom takmice za domace, a tu si jaci od njih. Pored toga, imas i akademiju i generalno niko ne proizvodi ni priblizno toliko dobrih igraca kao ti.spezial je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:11Kako nama pogoduje pravilo o strancima? Mi jedino imamo para da dovedemo nekog stranca da pravi razliku, sumnjam da ce to uradit Sloboda ili Krupa ili ko je vec usao u liguizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:09Sva ta pravila najvise pogoduju nama, samo ne trebamo kukati nego ih znati iskoristiti. I pravilo o strancima i pravilo o U-21 igracima. Bas na tome mozemo praviti razliku.
Na vecu brojnost stranaca, taj kvalitet se polako istopi. Evo, da je pravilo o jednom strancu u teoriji na snazi, nas bi bio ubjedljivo najjaci. Kad je pravilo pet, saberi nase strance, uporedi s drugim klubovima i vidjet ces da smo u pet deka.
Ima Armin Hodzic AraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.Lucas je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:19Koliko uopšte ima napadača sa našim pasošem, koje je moguče dovesti ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:10
Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Ko god da dodje vjerujem da ce nam Catakovic biti prva opcija u napadu.Treba ponuditi Muri 30-40k za Mulahusejnovica pa ako hoce hoce.

Koliko znam stranac se neki ganja za spica,nemaju baš luksuz da dovedu bilo koga da popune broj,treba neko ko ce garantovati bar minimalno 10+ golova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je kakvog crnca u spic pa makar bio panj samo da me zelja minemiky_hz je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:22Ima Armin Hodzic AraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.
Ko god da dodje vjerujem da ce nam Catakovic biti prva opcija u napadu.Treba ponuditi Muri 30-40k za Mulahusejnovica pa ako hoce hoce.Al nevjerujem da ce se on jos vracati ovamo.
Koliko znam stranac se neki ganja za spica,nemaju baš luksuz da dovedu bilo koga da popune broj,treba neko ko ce garantovati bar minimalno 10+ golova.

vratiti Jasmina Mesanovica 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Lukaku nesto nije zadovoljan, mogla bi posudba
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
sta je to za Mirvica, sića
- LutakSutko
- Kontakt:
ode Hebib
odoh se napiti
odoh se napiti
dok ne vidim oficijalno nista

-
- Kontakt:
Strasan igrac samo dosao bas u nevakat kad su mu glavni saigraci bili Velkoski,Mustedanagic,Handzic,Hebibovic,Milanovic,Pejovic, Susic i ostala kompanija
+dugovale se plate mjesecima.Ako se dobro sjecam jedne plate on kod nas nije dobio,za poslije ne znam.Sad bi nam on valjao ili jedan napadac slican njemu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Možda ipak zaganjati Ognjena Mudrinskog, pa nešto varijantisati sa strancima u rosteru.Jagiellonia Białystok traži samo 100.000 maraka za njegovu slobodu 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, napoleon72, NazorUso i 47 gostiju.