scorpion je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:02
CrazySouth1987 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 13:34
Hahahahaha pa ko je ovdje prvi počeo s pričom eto tebi će se reći, hoće meni ce se reći neću tebi podnositi izvještaj ko sam ja i koliko sam dao klubu i sve što sam dao halal bilo to nije sigurno ta cvaja koju si ti dao i misliš da je to jedini način za davanje klubu, po tebi je normalna stvar da se ne zna na koliko je koji igrač potpisao, ko je otišao iz kluba i kad je redovna skupština kluba? **** majku svakakvih budala
Budi siguran da bas takvima poput tebe nece reci...jer su takvi i poveli klub u propast decembra 2018.
Mislis ako si dao cvaju da imas pravo sa znas koje boje gace igraci nose?? Prosla su ta vremena, dosla su vremena trzisnog kapitalizma. Koliko imas vlasnistva i uloga, toliko ces i znati.
Ovaj ga jos baca na misketa majko draga, treba nas izbacit iz sporta totalno.
A sto sad Kocevicu zelite da propadne, "pravi Zeljovac" i slicno? Vi mislite da je on tamo otisao da bude udarna igla tima, pa uzeli su ga jer je talent i jer ce moci napredovati onako kako oni zele. To sto smo mi slijepi i poglupi to je do nas.
I evo za ovog scorpiona, ja ne ocekujem da mi se SMS salje sta i kako se desava u klubu. Hocu da znam kako su organizovane pripreme, ko nas je napustio, ko nam je dosao u na koliko, i hocu da znam kada ce biti sjednica (ne treba mi info o cemu ce se pricati i ko ce doci).
Kad zavrsi sjednica HOCU DA ZNAM sta se na sjednici desilo. Nismo mi masoni ili neko tajno drustvo da se osnovne stvari kriju od navijaca, hocu da znam.osnovne stvari koje se desavaju u klubu za kojeg zivim.