FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 25 jun 2022, 23:22

sonpenn je napisao/la:
25 jun 2022, 23:08
Ako se neko slucajno brinuo.
slika
Maloprije naletih na ovo. A nisam htjeo nista spominjat ovdje da ne kvarim lijepu pricu i da ne potičem na negativnosti.
Ali ovo mi je dno dna... neke i slika sa pivom, ali šprdancija sa opisom nigdje veze.

Čovječe ti si jedan od glavnih ljudi u najvećem klubu u državi i ponašaj se u skladu sa tim. Ne vodis Jahorinu iz Prače.
Svašta.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jun 2022, 23:23

benko21 je napisao/la:
25 jun 2022, 21:59
slika
Alisah ko trokrilni ormar
Momak ima konstituciju
A kad sam ga vidio zimus da trci na Igmanu po onom snijegu bas mi je porastao u ocima
Vjerujem da cemo prodajom Djokana (na zimu vec) istrpiti ovog momka na DMF. Mislim da moze puno pokazati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 25 jun 2022, 23:25

ajdohordas je napisao/la:
25 jun 2022, 23:22
sonpenn je napisao/la:
slika
Maloprije naletih na ovo. A nisam htjeo nista spominjat ovdje da ne kvarim lijepu pricu i da ne potičem na negativnosti.
Ali ovo mi je dno dna... neke i slika sa pivom, ali šprdancija sa opisom nigdje veze.

Čovječe ti si jedan od glavnih ljudi u najvećem klubu u državi i ponašaj se u skladu sa tim. Ne vodis Jahorinu iz Prače.
Svašta.
Pa jel direktor ili nije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 25 jun 2022, 23:25

sonpenn je napisao/la:
slika

Svašta.
Ma fuj brate, iskreno.
Sarajevo ljubavi moja.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 jun 2022, 23:28

Svašta.
Sramota covjece, pa to je nedopustivo kako se zena pozitivno sali ma svom privatnom profilu na drustvenoj mrezi. Uzaaas, otkaz, za svaku osudu

Jel moguce da si toliki post tome posvetio.. i rdjavom.. :rol:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 jun 2022, 23:34

JavierBosnia je napisao/la:
25 jun 2022, 23:28

Svašta.
Sramota covjece, pa to je nedopustivo kako se zena pozitivno sali ma svom privatnom profilu na drustvenoj mrezi. Uzaaas, otkaz, za svaku osudu

Nađi u zadnjih 25/30 postova mojih gdje sam bilo šta popljuvao što se tiče kluba i ljudi oko kluba. Čak sam ovu garnituru ljudi i branio neki dan kad je ovdje bila rasprava.

Ovakva objava nije nije primjerena za DIREKTORICU, najvećeg kluba u državi i to je to. Svaka čast ako tebi jest.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 25 jun 2022, 23:34

Ja ne znam kako sebi neko daje za pravo da komentarise sta neko objavljuje na svom privatnom profilu(gdje pri tome ne vrijedja ili nesto slicno). Pustite zenu na miru, strpite se do pocetka sezone, bit ce vremena za normalne kritike.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jun 2022, 23:35

sonpenn je napisao/la:
slika

Svašta.
A ne zalis se na story prije tog🤣
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2022, 23:38

25 jun 2022, 23:28

Svašta.

De na insta direktora ozbiljnih klubova i vidi ima li neko da baca šegu šalu i pošalicu u vezi kluba?

Kao najveci klub u drzavi, treba se svaka osoba u klubu tako i ponssati i to pokazivati. Nije to 'i hrđavom" nego je to činjenica da u svijetu MENADŽERSTVA tj posla direktora postoje određene stvari koje se striktno znaju. Zna se kako se direktor oblaci za sastanke, za radno vrijeme, kako se ponasa u javnosti itd
Bar to te nauce na fakultetu kad ga upises ako nista drugo... Kodeksi neki
Isto kao dijete kad ide u skolu nauci da pozdravi starije, da ih persira itd... Nema tu ja bi ja ne bi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 25 jun 2022, 23:58

Benko123 je napisao/la:
25 jun 2022, 23:34
Ja ne znam kako sebi neko daje za pravo da komentarise sta neko objavljuje na svom privatnom profilu(gdje pri tome ne vrijedja ili nesto slicno). Pustite zenu na miru, strpite se do pocetka sezone, bit ce vremena za normalne kritike.
Eh evo da pocnemo sa validnim stvarima.
Povecala cijene godisnjih ulaznica sa 70 na 120 za istok, sa 90 na 120 za zapad.
Moramo platiti 5KM za dvije pripremne utakmice. Pri tome uopste nije do para, vec do obecanja dole ispod.

Sve naustrb ispunjavanja “direktoricinog” finansijskog plana. :D

Koje benefite imam kao aktivan clan FK
Sarajevo?
Kao aktivan Clan FK Sarajevo imate niz
pogodnosti kao sto su: Popust u fanshopu na
sve artikle, popust na cijene polusezonskih i
sezonskih ulaznica, pravo prece kupnje,
nagradne igre samo za clanove kluba,
besplatno gledanje pripremnih utakmica FK
Sarajevo putem bordo tv platforme, „only for
members" sadrzaj na web stranici, loyalty
program, popusti za clanove kod sponzora i
partnera kluba, prisustvo treninzima, ulazak na
pripremne utakmice.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 jun 2022, 00:05

izdzezveubrazil je napisao/la:
25 jun 2022, 23:58
Benko123 je napisao/la:
25 jun 2022, 23:34
Eh evo da pocnemo sa validnim stvarima.
Povecala cijene godisnjih ulaznica sa 70 na 120 za istok, sa 90 na 120 za zapad.
Moramo platiti 5KM za dvije pripremne utakmice. Pri tome uopste nije do para, vec do obecanja dole ispod.

Sve naustrb ispunjavanja “direktoricinog” finansijskog plana. :D

Koje benefite imam kao aktivan clan FK
Sarajevo?
Kao aktivan Clan FK Sarajevo imate niz
pogodnosti kao sto su: Popust u fanshopu na
sve artikle, popust na cijene polusezonskih i
sezonskih ulaznica, pravo prece kupnje,
nagradne igre samo za clanove kluba,
besplatno gledanje pripremnih utakmica FK
Sarajevo putem bordo tv platforme, „only for
members" sadrzaj na web stranici, loyalty
program, popusti za clanove kod sponzora i
partnera kluba, prisustvo treninzima, ulazak na
pripremne utakmice.
Pa dobro ide renoviranje stadiona,moraju negdje uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 jun 2022, 00:14

Pantelija je napisao/la:
25 jun 2022, 23:38
De na insta direktora ozbiljnih klubova i vidi ima li neko da baca šegu šalu i pošalicu u vezi kluba?

Kao najveci klub u drzavi, treba se svaka osoba u klubu tako i ponssati i to pokazivati. Nije to 'i hrđavom" nego je to činjenica da u svijetu MENADŽERSTVA tj posla direktora postoje određene stvari koje se striktno znaju. Zna se kako se direktor oblaci za sastanke, za radno vrijeme, kako se ponasa u javnosti itd
Bar to te nauce na fakultetu kad ga upises ako nista drugo... Kodeksi neki
Isto kao dijete kad ide u skolu nauci da pozdravi starije, da ih persira itd... Nema tu ja bi ja ne bi
Mozda nas tako uce jer isti fakultet pohadjamo? :mrgreen: Salu na stranu ne treba ti nikakav fakultet da te uci nekim stvarima jer zdrav razum i kucni odgoj, kultura i vaspitanje su zaduzeni za to.

Ja prihvatam da nekome smeta, ima pravo na to, razlicito svi gledamo na neke stvari pa boze moj tako je. Ali da i puno puno vecih i uticajnijih ljudi ima koji su se ponasali neprikladnije, naravno da ima. Malo more. Od pijanstava, ljubavnih afera, svega i svacega tu bude.

Kome smeta nek duma do zore, ja bih tu raspravu sto se mene tice ovdje i zavrsio, svako ima pravo da i odobrava i kritikuje. Zivjeli :salut:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2022, 00:23

Vidi, na instagramu i fb i bilo gdje može svako da objavi sta mu je ćejf, sve dok to nije povezano direktno sa klubom.

Klub treba da je ko vojska, da svako zna sta i kkako kad smije i ne smije, može i ne moze. Tek tad ce doci uspjeh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 26 jun 2022, 00:27

Realno nije stvar u 5 maraka da se daju, smiješna je cifra, al koje su onda pogosnosti aktivnog članstva? Stoji na stranici da je pogodnost besplatno gledanje prijateljskih utakmica.

slika

Ne kažem ovo zbog sebe, član sam hvala Bogu svake godine već 7 godina unazad. Kažem zbog trenutnog broja članova koje imamo i načina na koji ćeš ih privući sljedeće godine. Kako nekom prosječnom navijaču koji se učlanio sad prvi put ili koji je obnovio članstvo nakon 5 godina reći koja je to pogodnost koju je dobio sa tih 20 maraka što je dao? A kod nas je narod takav uvijek u fazonu "a gdje sam tu ja i šta imam ja od toga".

Člansku ću svakako uzeti i naredne godine aBd, al pitanje je koliko će još osoba koje su se sad kolebale opet obnoviti članstvo. Jedino da molimo Boga da opet kone neku svoju akciju pokrenu pa da se zainatimo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 jun 2022, 00:43

Meni realno malo glupo, da se placa prijateljeska utakmica. To bi dogovorio sa Arenom ili SK, da ide uzivo prijenos i onako u ovo doba nemaju nista pametno za prenositi. Sa tim se popularizujes jel te moze gledati cijela Juga skoro.

A za članove bi dao besplatno, da gledaju videe sa treninga, intervjue sa igracima, neke Q&A fore i to, ostali bi to placali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 jun 2022, 00:49

Pantelija je napisao/la:
26 jun 2022, 00:23
Vidi, na instagramu i fb i bilo gdje može svako da objavi sta mu je ćejf, sve dok to nije povezano direktno sa klubom.

Klub treba da je ko vojska, da svako zna sta i kkako kad smije i ne smije, može i ne moze. Tek tad ce doci uspjeh
Opet postujem svako ima neko svoje tumacenje, ne voli gledat nasmijane igrace, smeta nekome frizurice kad prave, smeta kako se oblace i sl.

Vecini je simpaticno bilo kad je u vidno alkoholiziranom stanju Dino pjevusio i provocirao rivala, neko ce reci bilo slavlje, nekome je okej, nekome ni to nije. Razliciti smo opet

Sto se mene licno tice dabogda mi svi nazdravili slaveci uspjesne prijelazne rokove, rezultate, titule i sl, na odmorima odmarali, a u poslu maksimalno angazovani bili :opaopa:

tm01hzne3
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne3 » 26 jun 2022, 00:52

ElCartel11 je napisao/la:
26 jun 2022, 00:43
Meni realno malo glupo, da se placa prijateljeska utakmica. To bi dogovorio sa Arenom ili SK, da ide uzivo prijenos i onako u ovo doba nemaju nista pametno za prenositi. Sa tim se popularizujes jel te moze gledati cijela Juga skoro.
sk uopće nema svoju ekipu već im to rade MVP i slični, plus bi nas opuhali i ne bi svi mogli gledati jer znamo kakva im je poslovna politika.
Arena ima ekipu u Svn ali nisu planirali to raditi. TSC prenosili danas a u srijedu igra Čukarički pa moraju sve zastupit nakon Zvezde i Partizana. Arena je jedne zime iz Turske radila naše 2-3 utakmice, tako i kone i još par ekipa. Sve ovisi kako se poklopi.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jun 2022, 00:57

26 jun 2022, 00:49
Pantelija je napisao/la:

Opet postujem svako ima neko svoje tumacenje, ne voli gledat nasmijane igrace, smeta nekome frizurice kad prave, smeta kako se oblace i sl.

Vecini je simpaticno bilo kad je u vidno alkoholiziranom stanju Dino pjevusio i provocirao rivala, neko ce reci bilo slavlje, nekome je okej, nekome ni to nije. Razliciti smo opet

Sto se mene licno tice dabogda mi svi nazdravili slaveci uspjesne prijelazne rokove, rezultate, titule i sl, na odmorima odmarali, a u poslu maksimalno angazovani bili :opaopa:
Los ti spin. Plitak.
A vidjet cemo, na zalost, ubrzo ili da spinujes i branis je iz licnih razloga, ili ne vidis od drveta sumu.

Neki su ovdje i Sabrinu zivotom branili...pa...
- FKS -

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 26 jun 2022, 01:10

Jel ovo za placanje utakmica oficijalno za sve il samo za neclanove? Ne vjerujem da ce clanovi placati pa makar osim ako nisam sta omasio :D
1946-1987

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 jun 2022, 01:11

Hajdeee je napisao/la:
26 jun 2022, 00:57
26 jun 2022, 00:49
Pantelija je napisao/la:

Los ti spin. Plitak.
A vidjet cemo, na zalost, ubrzo ili da spinujes i branis je iz licnih razloga, ili ne vidis od drveta sumu.

Neki su ovdje i Sabrinu zivotom branili...pa...
Pa je tuzise, a jaah.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, hurem, insimadop, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, pitarcenga, riki46, rimljanin90 i 163 gosta.