Pantelija je napisao/la: ↑25 jun 2022, 23:38
De na insta direktora ozbiljnih klubova i vidi ima li neko da baca šegu šalu i pošalicu u vezi kluba?
Kao najveci klub u drzavi, treba se svaka osoba u klubu tako i ponssati i to pokazivati. Nije to 'i hrđavom" nego je to činjenica da u svijetu MENADŽERSTVA tj posla direktora postoje određene stvari koje se striktno znaju. Zna se kako se direktor oblaci za sastanke, za radno vrijeme, kako se ponasa u javnosti itd
Bar to te nauce na fakultetu kad ga upises ako nista drugo... Kodeksi neki
Isto kao dijete kad ide u skolu nauci da pozdravi starije, da ih persira itd... Nema tu ja bi ja ne bi
Mozda nas tako uce jer isti fakultet pohadjamo?

Salu na stranu ne treba ti nikakav fakultet da te uci nekim stvarima jer zdrav razum i kucni odgoj, kultura i vaspitanje su zaduzeni za to.
Ja prihvatam da nekome smeta, ima pravo na to, razlicito svi gledamo na neke stvari pa boze moj tako je. Ali da i puno puno vecih i uticajnijih ljudi ima koji su se ponasali neprikladnije, naravno da ima. Malo more. Od pijanstava, ljubavnih afera, svega i svacega tu bude.
Kome smeta nek duma do zore, ja bih tu raspravu sto se mene tice ovdje i zavrsio, svako ima pravo da i odobrava i kritikuje. Zivjeli