FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jos ima i unikatno ime, Ardonis Mucaj. Sto bi se reklo tutto completo 

-
- Kontakt:
Ovi su mozda preozbiljno shvatili onu Drzava Zeljo, jer ispade teze preuzeti klub nego drzavu ahhaha
Vrijeme je da krenemo dalje ako taj frajer ne zeli, pa nije ni prvi ni posljednji. Upravo budi se, pocni raditi svoj posao, da smo real, godina dana je dovoljno za rijesiti sve da se preuzme klub.
Chelsea preuzet u roku od 2 mjeseca od strane amerikanaca, evo nam komsinice preuzete isto brzo, ko koga ovdje zavarava vise..
Vrijeme je da krenemo dalje ako taj frajer ne zeli, pa nije ni prvi ni posljednji. Upravo budi se, pocni raditi svoj posao, da smo real, godina dana je dovoljno za rijesiti sve da se preuzme klub.
Chelsea preuzet u roku od 2 mjeseca od strane amerikanaca, evo nam komsinice preuzete isto brzo, ko koga ovdje zavarava vise..
Hulahopka je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:32Ma kakvi investitori,kakvi bakraci. Lažu narod,fol.treba vremena ne može se upumpat novac odmah. Ublehasi obični.. ko da smo na grani rasli.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:30Jos nesto vise od 24 sata da skupstine, a nigdje ovih boomova od neki dan..
Jelde jos malo da se strpimo
Mamini,tatini sinovi senipet vrte po klubu. Kao svaka redovna i to je to. Ode ovaj,dodje onaj. Petljaju lažu. Historijske, boom, i to. Evo ti 1921 morao napraviti novi nalog,sta je sve nalupo frajer.
[/quote
Evo ja necu praviti nalog.Ako sta ne bude sam cu se banovat isto tako i ti zbog tvojih izjava kako je sve ovo laz.
Vrijeme je hulahopka.
Zadnja izmjena: lendra, dana/u 28 jun 2022, 07:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
suplja prica fol nema informacija, diskretna uprava. ko nasjeda jos na te djecije price, vi ko da ne znate u kakvom mahalskom drustvu zivite, ovdje se sve sazna. informacija je ta da se patnja nastavlja a investitor jordami ko seoska mlada. brze su ljudi na mjesec otisli, nego ovaj preuzeo klub u najgoroj ligi na svijeti
Kad dodje investitor ja pokljanjam dres, broj 10 sa natpisom Hulahopka.
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunostiBradao1 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:05suplja prica fol nema informacija, diskretna uprava. ko nasjeda jos na te djecije price, vi ko da ne znate u kakvom mahalskom drustvu zivite, ovdje se sve sazna. informacija je ta da se patnja nastavlja a investitor jordami ko seoska mlada. brze su ljudi na mjesec otisli, nego ovaj preuzeo klub u najgoroj ligi na svijeti
Vodi tog svog mucaja, ali sto dalje od Zelje!!!braco je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:48Al' ljudi kakva partija jučer najvećeg sina Kosova![]()
Hodžić još jednom dokazao da ne stoje poređenja sa nekim arhaičnim zadnjim veznim iz prošlog stoljeća visokim po 2 metra koji znaju samo udarat. Dečko je naša zlatna koka, sposobnost da igra više pozicija, tehnika, snaga![]()
Štilić bezobrazno dobar jučer![]()
Red je i Malića pohvalit nakon što ga se kudilo većinu vremena, jučer je imao nekoliko jako dobrih lopti za Santosa.
Tek sad vidim ovaj vrhunski intervju, šta reći našpanovao me da sam spreman da oslobodim RS![]()
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
scorpion je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:09Vodi tog svog mucaja, ali sto dalje od Zelje!!!braco je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:48Al' ljudi kakva partija jučer najvećeg sina Kosova![]()
Hodžić još jednom dokazao da ne stoje poređenja sa nekim arhaičnim zadnjim veznim iz prošlog stoljeća visokim po 2 metra koji znaju samo udarat. Dečko je naša zlatna koka, sposobnost da igra više pozicija, tehnika, snaga![]()
Štilić bezobrazno dobar jučer![]()
Red je i Malića pohvalit nakon što ga se kudilo većinu vremena, jučer je imao nekoliko jako dobrih lopti za Santosa.
Tek sad vidim ovaj vrhunski intervju, šta reći našpanovao me da sam spreman da oslobodim RS![]()

-
- Kontakt:
Ali kakva razlika od prije 7 dana kad se spominjala sjednica, i danas dan pred sjednicu 
- Bersaga
- Kontakt:
Navratite u Garden City, zadaju ga Manijaci opasno 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Moraš da shvatiš da je ovo samo forum i ne uzimaš za ozbiljno šta se ovdje piše.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:20Ali kakva razlika od prije 7 dana kad se spominjala sjednica, i danas dan pred sjednicu![]()
-
- Kontakt:
Nadam se da je tako jer nesto nam treba bilo sta, upadamo u ozbiljnu letargiju.Dejan1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:14Moraš da shvatiš da je ovo samo forum i ne uzimaš za ozbiljno šta se ovdje piše.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:20Ali kakva razlika od prije 7 dana kad se spominjala sjednica, i danas dan pred sjednicu![]()
Upali smo mi u letargiju odavno, neko se pomirio s tim, neko još nije. Ja sam to isto što ti sada pišeš prošao prije dvije godine. I shvatim da ja lično tu ne mogu ništa promijeniti. Niti imam dovoljno znanja niti novca niti poznanstava. Koliko mogu od svoje crkavice ja odvojim za članarine, stvari iz fan shopa, godišnju i pojedinačne karte.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:18Nadam se da je tako jer nesto nam treba bilo sta, upadamo u ozbiljnu letargiju.Dejan1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:14Moraš da shvatiš da je ovo samo forum i ne uzimaš za ozbiljno šta se ovdje piše.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:20Ali kakva razlika od prije 7 dana kad se spominjala sjednica, i danas dan pred sjednicu![]()
A ako je Željo spao na to da zavisi od ljudi poput mene i tebe i da nema nekoga jakog koji će izvući iz ovoga, šta da se radi, i ne zaslužujemo bolje.
-
- Kontakt:
Ja ljepote na bazenu
Kad pocnu ljudi pisati da je Amerikanac kupio Celzi za 2 mjeseca i to porede sa nama. Kao da ne zive u BiH nego negdje na Marsu. Zivimo u drzavi koja je na 2 mjestu po korupciji u evropi, jedna od najsiromasnijih drzava evrope, drzava koja nema zakon o sportu itd i onda neke "pametnice" porede Celzi (koji dolazi iz uredjene drzave i najjace lige na svijetu)sa Zeljom.
Takvima se mora nacrtati da strateski partner nece kupiti Zelju.
Isto tako ubacivanje Mirvica u diskusiju, ono kao on brzo preuzeo Sarajevo.
Ja kao navijac Zelje smatram da ne bi bilo dobro da nas klub radi ovo sto rade komsije, da investitor upumpava novac kao pozajmicu jer u nasem slucaju bi na taj nacin mogli ostati bez imovine..
Strateski partner(ili ovaj ili potencijalno neki drugi), ce ulagati novac te ce zajedno sa klubom ostvarivati zaradu i vracati ulozeni novac..

Ja kao navijac Zelje smatram da ne bi bilo dobro da nas klub radi ovo sto rade komsije, da investitor upumpava novac kao pozajmicu jer u nasem slucaju bi na taj nacin mogli ostati bez imovine..
Strateski partner(ili ovaj ili potencijalno neki drugi), ce ulagati novac te ce zajedno sa klubom ostvarivati zaradu i vracati ulozeni novac..
Brko, pozajmicu kasnije pretvoris u kapital dokapitalizacijom, to se brzo zavrsi. to mirvic moze jer je gazda, i ocigledno mu lova nije problem.Brkooo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:51Kad pocnu ljudi pisati da je Amerikanac kupio Celzi za 2 mjeseca i to porede sa nama. Kao da ne zive u BiH nego negdje na Marsu. Zivimo u drzavi koja je na 2 mjestu po korupciji u evropi, jedna od najsiromasnijih drzava evrope, drzava koja nema zakon o sportu itd i onda neke "pametnice" porede Celzi (koji dolazi iz uredjene drzave i najjace lige na svijetu)sa Zeljom.![]()
ova nasa potencijalna ikebana je strateski partner, znaci nije gazda, te mu je jos lakse uloziti sredstva, dodje kao sponzorstvo. imovina sa tim nema veze.
stvarno nema opravdanja ovoliko zatezanje, taman da ulaze pare u bijafru ili sudan.
Taj čovjek je prva osoba koja je izrazila želju da ulaže novac u naš klub. Ako izuzmemo sve koji su se po kafanama pominjali, on je prvi koji je zvanično dostavio papir u klub sa željom za saradnju. To treba cijeniti. I ako ima milion zahtjeva može mu se. Ulaže svoj novac. Šta nam je druga opcija, ova tuga koju gledamo i ništa drugo. Ovo nije borba više ljudi pa eto mi biramo šta je bolje za nas. Jednostavno je, ili ćemo se dogovoriti s njim ili nastavljamo sa preživljavanjem.Bradao1 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:07Brko, pozajmicu kasnije pretvoris u kapital dokapitalizacijom, to se brzo zavrsi. to mirvic moze jer je gazda, i ocigledno mu lova nije problem.Brkooo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 14:51Kad pocnu ljudi pisati da je Amerikanac kupio Celzi za 2 mjeseca i to porede sa nama. Kao da ne zive u BiH nego negdje na Marsu. Zivimo u drzavi koja je na 2 mjestu po korupciji u evropi, jedna od najsiromasnijih drzava evrope, drzava koja nema zakon o sportu itd i onda neke "pametnice" porede Celzi (koji dolazi iz uredjene drzave i najjace lige na svijetu)sa Zeljom.![]()
ova nasa potencijalna ikebana je strateski partner, znaci nije gazda, te mu je jos lakse uloziti sredstva, dodje kao sponzorstvo. imovina sa tim nema veze.
stvarno nema opravdanja ovoliko zatezanje, taman da ulaze pare u bijafru ili sudan.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.