RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:23
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:09
Dreznica još uvijek boli
Mene ne boli ništa moj kralju, ja ću ti iskreno reć, mene boli **** za ta prepucavanja balavaca moj je tata jači od tvog i slično. Bij se ti koliko hoćeš al' na taj nivo inteligencije nikad neću spast. Pratim klub jer volim sport, ne pratim klub jer mi je cilj da se pobijem sa drugim čovjekom i da me to pali. Imam ženu i dvoje djece i ovdje se raspravljam čisto iz sportskog razloga i sve pokušavam realno sagledat. Međutim vidim tvoje komentare i vidim komentare još pokojih pojedinaca i čisto sebi ne mogu doć'. Realan ću biti i reći da su proslave Torcide, pa onda proslave Manijaka bolje od naših (ali i to ima svoje zašto) isto tako ću realno reći da smo uz Sarajevu i Želju najveći klub u BiH. I onda dođe mi tvoj jaran i kaže da sam ja mitoman i falsifikator. Jeste li vi mitomani i falsifikatori kad kažete da ste najbolja skupina na balkanu, ili da ste skupina bolja od Torcide? Jeste li vi mitomani kad pričate o veličini kluba, da ste veći od Sarajeva, a Sarajevo u 2 godine ima više trofeja nego vi u povijesti. Pusti me bola te priče i spusti se na zemlju.
Gubis vrijeme samo,vidis da ovaj Pastrmka covjek na samrti prica o tuca i slicnim glupostima,najbolji navijaci u Yugi,najbolji klub i ostale pm,zamisli tek da su imali dvije titule sampiona kao mi u Yugi . Uglavnom da sumiramo svi vise vole Velez i Mostar,igraci hrle kod njih,najtrofejniji,najbolji,najaci. Pogledaj postove navijaca Sarajeva kad se rapsravljamo sa njima nema uvreda,sad pogledas par njihovih zadnjih postova vidjeces kretenu,debilu itd pa onda zavrse sa psovanjem mrtvih,majki mada vidim to se ovdje tolerise. Mozes li zamisliti reakciju njihovu da im ja psujem majke,nazivam debilima itd pa to bi rat na forumu izbio al kad oni to rade to je cool,mostarski