Premijer liga BiH - aktuelno

Mostarac1922
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Mostarac1922 » 26 jun 2022, 17:06

RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 16:33
nekoIzMostara je napisao/la:
26 jun 2022, 15:05
RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 14:20

Zasitili se i previše, a vama čestitke. Al su mi smiješni naslovi " ovo do sada nije viđeno u Mostaru ", a Ultrasi prije 2 god. uradili identičnu stvar. Ofucan fol, svaka grupa manje više isto radi za obljetnice.
Jeste imali signalne rakete ali ni blizu ovoj kolicini. Eto ako nije tajna koliko ste vi ispalili raketa, bas me interesuje ako imas taj podatak??
Baš kao što je rekao komentar iznad, otprilike isti broj raketa ali dosta raspršenije, odnosno ispaljene na širem području, zato se doima manje. Što se tiče podatka, nemam ga, a niti me previše zanima, bitna je sveukupna prezentacija, a i vaš show je trajao puno kraće. Lijep pozdrav.

Vi ste imali dosta baklji i nelkoliko oni kutija sa vatrometon i mozda ste imali 50 max 100 a niste ni 100 imali oni signali raketa.

Dok smo mi imali sigurno 3 puta vise baklji svaki most je gorio bio recimo. Imali sigurno preko 100 puta vise oni kutija za vatromet i imali smo 830 tacno 830 signalni raketa.
lijep Pozdrav nemozete se uporediti snama

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 26 jun 2022, 17:07

OnlyLeft22 je napisao/la:
26 jun 2022, 11:39
21 jun 2022, 15:09

Realno

1. BBB
2. Grobari
3. Red Army
4. Torcida
5. Manijaci
6. Armada
7. Delije
8. Robijaši
9. Komiti
10. Kohorta

Zašto su Delije broj 7? Zato sto smo ih mi i u Mostaru i u Beogradu *******
100 proslava nam je duplo bolja od Zeljine i Hajdukove zajedno

:bih:
Ma da 5x više nego mi, nemam se šta raspravljat sa vama. Mi smo mitomani, a vi pišete ovo. Najjači ste nema šta, vidi vam se po svemu, a pogotovo po sportskim rezultatima..

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 jun 2022, 17:08

Mostarac1922 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:06
RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 16:33
nekoIzMostara je napisao/la:
26 jun 2022, 15:05

Jeste imali signalne rakete ali ni blizu ovoj kolicini. Eto ako nije tajna koliko ste vi ispalili raketa, bas me interesuje ako imas taj podatak??
Baš kao što je rekao komentar iznad, otprilike isti broj raketa ali dosta raspršenije, odnosno ispaljene na širem području, zato se doima manje. Što se tiče podatka, nemam ga, a niti me previše zanima, bitna je sveukupna prezentacija, a i vaš show je trajao puno kraće. Lijep pozdrav.

Vi ste imali dosta baklji i nelkoliko oni kutija sa vatrometon i mozda ste imali 50 max 100 a niste ni 100 imali oni signali raketa.

Dok smo mi imali sigurno 3 puta vise baklji svaki most je gorio bio recimo. Imali sigurno preko 100 puta vise oni kutija za vatromet i imali smo 830 tacno 830 signalni raketa.
lijepo Pozdrav nemozete se uporediti snama
Imali smo 870 četiri dan pred rođendan. I onda je još kasnije došlo

Pričam o signalnim raketama
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 jun 2022, 17:09

Dreznica još uvijek boli :plac:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 jun 2022, 17:13

Ali najbolje je ono kad ti bivsi vođa ultrasa cestita na 100 godina (član RA prije rata) i ti ništa ne odgovoriš

To je najbolji osjećaj :ljepota:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

lokalpatriota
Kontakt:

Post Postao/la lokalpatriota » 26 jun 2022, 17:15

Benko123 je napisao/la:
26 jun 2022, 16:59
26 jun 2022, 16:56
tutankamon1905 je napisao/la:
26 jun 2022, 16:47
grcka gazetta je javila da je red army ispalio vise raketa, a da su navijaci aeka i sad iznenadjeni i odusevljeni. dakle nemate se sta dalje raspravljat
Vi ispod 500 imali

A mi preko 1,000

To svi dobro znamo
Ne znam odakle potreba za tim nekim jadnim dokazivanjem i brukanjem. Jedino mi ima smisla to sto vas 40 godina doslovno nema nigdje, i sad nakon 1 trofeja pokupili svu pamet svijeta. Grupa ko grupa vam je qurac teski, sa ne vise od 500 clanova u jezgru grupe. Ne racunam porodice, djece, dede i nane tu. Govorit za sebe da si najbolji u necemu, nigdje veze. Al hajd nece dugo potrajat, vraca vas Osim ubrzo tamo odakle ste i dosli. Pozz za vrapcice
Hhahahahahahah e moj ti. Zašto se ne bi dokazivali ko i svi drugi, šta je tu loše? Svaka grupa ima priliku to uradit, ali eto treba popljuvat šta god se dešava. Osim toga, koja to grupa u BiH ima jezgro od 500 članova a i da ima to su jedna,dvije grupe u vrh glave. Tako da mojne tisra :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2022, 17:15

GradKamena2 je napisao/la:
26 jun 2022, 16:52
Igra li iko prijateljsku danas da ima pogledat?
Celje - Borac od naših, 18:30

Od Hrvata Dinamo - Shkendija a od Srba Koper - Vojvodina, 18:00
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jun 2022, 17:15

Ovo se neka dječica prepiru oko broja raketa. :rol:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jun 2022, 17:18

26 jun 2022, 17:13
Ali najbolje je ono kad ti bivsi vođa ultrasa cestita na 100 godina (član RA prije rata) i ti ništa ne odgovoriš

To je najbolji osjećaj :ljepota:
Od mene iskrene čestitke i da nastavite u istom ritmu kao i proteklih trideset godina.
Malo premijer liga malo liga federacije pa onda za recimo opet trideset godina jedan kup na penale i tako to..
Sve u svemu dobri ste za zajebavanje...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2022, 17:19

Balorda je napisao/la:
26 jun 2022, 17:05
Benko123 je napisao/la:
26 jun 2022, 16:59
26 jun 2022, 16:56

Vi ispod 500 imali

A mi preko 1,000

To svi dobro znamo
Ne znam odakle potreba za tim nekim jadnim dokazivanjem i brukanjem. Jedino mi ima smisla to sto vas 40 godina doslovno nema nigdje, i sad nakon 1 trofeja pokupili svu pamet svijeta. Grupa ko grupa vam je qurac teski, sa ne vise od 500 clanova u jezgru grupe. Ne racunam porodice, djece, dede i nane tu. Govorit za sebe da si najbolji u necemu, nigdje veze. Al hajd nece dugo potrajat, vraca vas Osim ubrzo tamo odakle ste i dosli. Pozz za vrapcice
:rol:

Vi debili nikad nećete shvatiti da mi volimo ovakve postove, samo nas dodatno "pune" :mrgreen:
Klasika, majke,mrtvi,djeca i raznorazne niske uvrede,al sta ocekivat od balonje pardon balorde

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 26 jun 2022, 17:23

26 jun 2022, 17:09
Mene ne boli ništa moj kralju, ja ću ti iskreno reć, mene boli **** za ta prepucavanja balavaca moj je tata jači od tvog i slično. Bij se ti koliko hoćeš al' na taj nivo inteligencije nikad neću spast. Pratim klub jer volim sport, ne pratim klub jer mi je cilj da se pobijem sa drugim čovjekom i da me to pali. Imam ženu i dvoje djece i ovdje se raspravljam čisto iz sportskog razloga i sve pokušavam realno sagledat. Međutim vidim tvoje komentare i vidim komentare još pokojih pojedinaca i čisto sebi ne mogu doć'. Realan ću biti i reći da su proslave Torcide, pa onda proslave Manijaka bolje od naših (ali i to ima svoje zašto) isto tako ću realno reći da smo uz Sarajevu i Želju najveći klub u BiH. I onda dođe mi tvoj jaran i kaže da sam ja mitoman i falsifikator. Jeste li vi mitomani i falsifikatori kad kažete da ste najbolja skupina na balkanu, ili da ste skupina bolja od Torcide? Jeste li vi mitomani kad pričate o veličini kluba, da ste veći od Sarajeva, a Sarajevo u 2 godine ima više trofeja nego vi u povijesti. Pusti me bola te priče i spusti se na zemlju.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 26 jun 2022, 17:27

RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 17:23
Mene ne boli ništa moj kralju, ja ću ti iskreno reć, mene boli **** za ta prepucavanja balavaca moj je tata jači od tvog i slično. Bij se ti koliko hoćeš al' na taj nivo inteligencije nikad neću spast. Pratim klub jer volim sport, ne pratim klub jer mi je cilj da se pobijem sa drugim čovjekom i da me to pali. Imam ženu i dvoje djece i ovdje se raspravljam čisto iz sportskog razloga i sve pokušavam realno sagledat. Međutim vidim tvoje komentare i vidim komentare još pokojih pojedinaca i čisto sebi ne mogu doć'. Realan ću biti i reći da su proslave Torcide, pa onda proslave Manijaka bolje od naših (ali i to ima svoje zašto) isto tako ću realno reći da smo uz Sarajevu i Želju najveći klub u BiH. I onda dođe mi tvoj jaran i kaže da sam ja mitoman i falsifikator. Jeste li vi mitomani i falsifikatori kad kažete da ste najbolja skupina na balkanu, ili da ste skupina bolja od Torcide? Jeste li vi mitomani kad pričate o veličini kluba, da ste veći od Sarajeva, a Sarajevo u 2 godine ima više trofeja nego vi u povijesti. Pusti me bola te priče i spusti se na zemlju.
Ma ignorisat ih treba samo. Ja ne mogu vjerovat da se neko ovako uzdigne nakon 1 osvojenog kupa, a tako im malo fali da se vrate tamo gdje su zadnjih 40 godina bili.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 jun 2022, 17:28

Benko123 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:27
RondoMo je napisao/la:
Ma ignorisat ih treba samo. Ja ne mogu vjerovat da se neko ovako uzdigne nakon 1 osvojenog kupa, a tako im malo fali da se vrate tamo gdje su zadnjih 40 godina bili.
On zna koliko nama fali :rol: :rol: izvini BH Dinamo necemo vise
Levatu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2022, 17:31

RondoMo je napisao/la:
Gubis vrijeme samo,vidis da ovaj Pastrmka covjek na samrti prica o tuca i slicnim glupostima,najbolji navijaci u Yugi,najbolji klub i ostale pm,zamisli tek da su imali dvije titule sampiona kao mi u Yugi . Uglavnom da sumiramo svi vise vole Velez i Mostar,igraci hrle kod njih,najtrofejniji,najbolji,najaci. Pogledaj postove navijaca Sarajeva kad se rapsravljamo sa njima nema uvreda,sad pogledas par njihovih zadnjih postova vidjeces kretenu,debilu itd pa onda zavrse sa psovanjem mrtvih,majki mada vidim to se ovdje tolerise. Mozes li zamisliti reakciju njihovu da im ja psujem majke,nazivam debilima itd pa to bi rat na forumu izbio al kad oni to rade to je cool,mostarski

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 jun 2022, 17:33

Haman da mu se niko od kompjuteraša nije prijavio da volontira
Nakon potvrde o održavanju redovne sjednice član Upravnog odbora Željezničara, Nedim Lipa, poručio je putem društvenih mreža da je sutra njegov zadnji dan na toj funkciji.

Lipa je poručio da je prethodnih pet mjeseci otkako je u Upravnom odboru bilo itekako uzbudljivo u klubu, te da se trudio dati svoj doprinos voljenom klubu.

Također, Lipa je jasno dao do znanja da svi koji žele pomoći klubu moraju zasukati rukave i raditi, ali ne iz sitnih interesa već iz ljubavi prema klubu sa Grbavice. Poručio je da je Željo veliki klub čija budućnost nikako ne bi trebala biti upitna.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2022, 17:34

Mostarwolf1981 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:28
Benko123 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:27
RondoMo je napisao/la:

On zna koliko nama fali :rol: :rol: izvini BH Dinamo necemo vise
Levatu
Pardon ,za vas molicu lijepo, Real Madrid nakazo

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2022, 17:34

Ovaj sa ženom i djecom je izgleda novi ovdje i treba ga lijepo uputiti u pravila ponašanja na forumu. On bi sve nešto fino objašnjavao, a tako ne ide.

Btw. niste i ne možete biti veći klub od Veleža. Nisu, mahom kupljene i namještene, titule jedino mjerilo veličine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 jun 2022, 17:36

Kako su region i svijet reagovali na "crveno nebo" iznad Mostara? Svi spominju istu riječ

"Spektakl - Rođeni proslavili 100 godina, gorelo nebo nad Mostarom", piše srbijanski Žurnal.

Mostar sijao prošle noći - Velež doživeo stotu", naslov je na poznatom srbijanskom portalu Sportske.net.

"Mostar je 'gorio': Velež proslavio jubilarni rođendan", pišu hrvatska 24sata.

"Velež proslavio 100. rođendan, pogeldatje impresvinu bakljadu na Starom mostu o kojoj će se pričati", navode Sportske novosti.

"Stari most i Mostar gore od baklji i vatrometa. Pogledajte Veležov 100. rođendan", navodi --- SPAM ---.

"Mostar ne pamti ovakav vatromet: Spektakl navijača Veleža", naveo je makedonski portal Sportmedia.

I na društvenim mrežama te navijačkim forumima se dosta komentarisalo o bakljadi Veležovih navijača pa su fotografije crvenog Mostara napravljene sa Fortice obišle cijeli svijet.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jun 2022, 17:37

Svi vas lože da ste veličina neka...klub za zajebavanje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 12 gostiju.