Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bola rođeni što ne slavite 100 godina i uživate, nego se ovdje trudite dokazati da vam je klub velik, bola niste mi jasni šta vas boli taki je li netko misli da ste veliki ili mali, veći ili manji, slavite stogodišnjicu kluba i onda se ovdje dođete raspravljati, majke mi ste levati žešći.
Nemam ja šta spinovat kralju, dovoljno ti je da pročitaš komentare navijača Sarajeva, oni su to pisali i bez mojih komentara, a ti si umisli u glavi što je to i zbog čega, nije do mog samopouzdanja sigurno.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:20Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:15Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:04
Nisku inteligenciju može imati jedino onaj koji poredi trofeje koje je jedan klub osvojio u najgoroj ligi Evrope, sa klubom koji je osvajao trofeje u vjerovatno top5 ligi Evrope. Uostalom, uspjesi u Evropi i jednog i drugog kluba dovoljno govore o veličini.
Ne znam što u priču uvodiš Sarajevo, Željezničar i Real Madrid i tako spinuješ, kada sam izričito rekao da vi ne možete i niste veći klub od Veleža. Bez obzira na ove smiješne titule.
Mislim da sam iole pametnom čovjeku bio jasan, imate 7 titula u ligi koja je jedno pedeset puta gora od one u kojoj smo mi osvajali trofeje i igrali značajnu ulogu sa nekoliko generacija.
Što se tiče Evrope, možemo vam se samo smijati i mi i mnogi drugi, ne moram valjda nabrajati zbog čega, svi znamo. Uglavnom, ništa.
Primjećujem da svaki put koristiš izraze "osvajali trofeje" da ispadne da ste nešto osvojili, a zapravo ste uzimali kup takmičenja koja su totalno irelevantna u priči. I da, to je osvajao prijeratni Velež, a ne ovaj. Jer da je onim Veležom upravljala isključivo skupina nesposobnjakovića s istočne strane, taj klub bi igrao županijsku.
Mada vidim da se nema poente s tobom prepirati, živiš od onoga što je bilo prije, još ti je Yuga u glavi, okej, živi i dalje u zabludi, nitko ti ne brani, do tad će vam se smijati svi u BiH, a pogotovo ovi koji imaju neki kredibilitet. Čujemo se kad uzmete neki trofej opet, za nekih cca 30 god, do tad nemam namjeru s tobom nastavljat ikakvu raspravu. Lijep pozdrav.
Pa pobogu što se ti osjeti prozvanim ili tvoj klub.opalaopala je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:29Zrinski ili zrinjski ili opet zrinski . Cek 1913 ili 1905 , ma ko će im znat kad ni osnivači ne znaju . Uostalom koga boli qur za pepeljaru , svakako nemaju navijača . Par botova kao Miki , forum im crko kao i navijačka grupa . Jedine akcije sto imaju je da prate šta rade RA . Ugasite se ili ćemo vas ugasit , uostalom navikli ste na to !
Neka te zajebavaju i dalje ne daj se.
-
- Kontakt:
Ja sam ti samo odgovorio i dovršio rečenicu posto je ti nisi završio . Nisam se našao prozvanim , ne volim imati nedovršene rečenice pa ih završim i odgovorim .miki651 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:33Pa pobogu što se ti osjeti prozvanim ili tvoj klub.opalaopala je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:29Zrinski ili zrinjski ili opet zrinski . Cek 1913 ili 1905 , ma ko će im znat kad ni osnivači ne znaju . Uostalom koga boli qur za pepeljaru , svakako nemaju navijača . Par botova kao Miki , forum im crko kao i navijačka grupa . Jedine akcije sto imaju je da prate šta rade RA . Ugasite se ili ćemo vas ugasit , uostalom navikli ste na to !
Nema potrebe da nešto visi u vazduhu , samo kažem kako jest . No Hate !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
opalaopala je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:34Ja sam ti samo odgovorio i dovršio rečenicu posto je ti nisi završio . Nisam se našao prozvanim , ne volim imati nedovršene rečenice pa ih završim i odgovorim .miki651 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:33Pa pobogu što se ti osjeti prozvanim ili tvoj klub.opalaopala je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:29
Zrinski ili zrinjski ili opet zrinski . Cek 1913 ili 1905 , ma ko će im znat kad ni osnivači ne znaju . Uostalom koga boli qur za pepeljaru , svakako nemaju navijača . Par botova kao Miki , forum im crko kao i navijačka grupa . Jedine akcije sto imaju je da prate šta rade RA . Ugasite se ili ćemo vas ugasit , uostalom navikli ste na to !
Nema potrebe da nešto visi u vazduhu , samo kažem kako jest . No Hate !

Komentare navijača Sarajeva na ss.ba forumuRondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:32Nemam ja šta spinovat kralju, dovoljno ti je da pročitaš komentare navijača Sarajeva, oni su to pisali i bez mojih komentara, a ti si umisli u glavi što je to i zbog čega, nije do mog samopouzdanja sigurno.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:20Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:15
Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.
Mislim da sam iole pametnom čovjeku bio jasan, imate 7 titula u ligi koja je jedno pedeset puta gora od one u kojoj smo mi osvajali trofeje i igrali značajnu ulogu sa nekoliko generacija.
Što se tiče Evrope, možemo vam se samo smijati i mi i mnogi drugi, ne moram valjda nabrajati zbog čega, svi znamo. Uglavnom, ništa.
Primjećujem da svaki put koristiš izraze "osvajali trofeje" da ispadne da ste nešto osvojili, a zapravo ste uzimali kup takmičenja koja su totalno irelevantna u priči. I da, to je osvajao prijeratni Velež, a ne ovaj. Jer da je onim Veležom upravljala isključivo skupina nesposobnjakovića s istočne strane, taj klub bi igrao županijsku.
Mada vidim da se nema poente s tobom prepirati, živiš od onoga što je bilo prije, još ti je Yuga u glavi, okej, živi i dalje u zabludi, nitko ti ne brani, do tad će vam se smijati svi u BiH, a pogotovo ovi koji imaju neki kredibilitet. Čujemo se kad uzmete neki trofej opet, za nekih cca 30 god, do tad nemam namjeru s tobom nastavljat ikakvu raspravu. Lijep pozdrav.

Kup Maršala Tita je "glavom i bradom" trofej Lige šampiona u usporedbi sa naslovom prvaka Premijer lige BIH. S druge strane, tvoja logika je da ste veći klub i od Chelseaja jer imate više titula prvaka države. Pričajmo o zabludama onda
Inače, opet jeftino prišivanje "života u Yugi" kad više ne znaš šta ćeš. Ne živim u Yugi i nisam mentalno u Yugi, ne znam zašto opet spinuješ priču u tom pravcu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ma pusti levata prepirke sa par likova smatra kao realno stanje medju grupama . Zadnja utakmica lige dodju Sarajlije i budu sa nama na tribinama al zatucan je to momak nije izašao još iz podruma .Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:40Komentare navijača Sarajeva na ss.ba forumuRondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:32Nemam ja šta spinovat kralju, dovoljno ti je da pročitaš komentare navijača Sarajeva, oni su to pisali i bez mojih komentara, a ti si umisli u glavi što je to i zbog čega, nije do mog samopouzdanja sigurno.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:20
Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.
Mada vidim da se nema poente s tobom prepirati, živiš od onoga što je bilo prije, još ti je Yuga u glavi, okej, živi i dalje u zabludi, nitko ti ne brani, do tad će vam se smijati svi u BiH, a pogotovo ovi koji imaju neki kredibilitet. Čujemo se kad uzmete neki trofej opet, za nekih cca 30 god, do tad nemam namjeru s tobom nastavljat ikakvu raspravu. Lijep pozdrav.Majstore, osvijesti se i dođi sebi.
Kup Maršala Tita je "glavom i bradom" trofej Lige šampiona u usporedbi sa naslovom prvaka Premijer lige BIH. S druge strane, tvoja logika je da ste veći klub i od Chelseaja jer imate više titula prvaka države. Pričajmo o zabludama onda
Inače, opet jeftino prišivanje "života u Yugi" kad više ne znaš šta ćeš. Ne živim u Yugi i nisam mentalno u Yugi, ne znam zašto opet spinuješ priču u tom pravcu.
O kvaliteti tadašnje i sadašnje lige dovoljno govori kolko je Velež iznjedrio igračina a kolko sadašnja BH liga na prste jedne ruke možeš izbrojat zvjezde zadnjih 20 godina . Od Pinde, Hamića, Repca, Džidića, Dajdžija, Keme, Ćurkovića, Salema, Micana, Zeke, Duške, Mare, Kulje, Ćele, Slavke, Čorbe, Mande, Ceke, Brace Glavivića, Roma, Kane, Matuna, Bake, Vahe, Jaze, Avde, Tarambe, Dade. Do onih koji će kasnije doći poput Tane, Vuke, Toze, Goce, Ćeće, Šileta, Barbe, Prskala, Fitilja, Anela, Juke, Mehe, Zije Maradone, Vanje, Vele, Jedvaja, Stipe, Popa, do generacije koju je zaustavio rat, one Džide, Muse, Cane, Joke i ostalih.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opaline postove morate čitati u jednom dahu
Kad je tolika vrijednost tog kupa kolika je vrijednost biti 2 puta SAMPION te drzave,pa mi je nejasno onda kad se vodim vasom logikom vi onda niste ni do peta velikom Sarajevu? Golemo si Sarajevo,golemoo. Uh pardon to se ne racuna kad se raspravljate sa nama hahah tad je kup vrijedniji od tituleBalorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:40Komentare navijača Sarajeva na ss.ba forumuRondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:32Nemam ja šta spinovat kralju, dovoljno ti je da pročitaš komentare navijača Sarajeva, oni su to pisali i bez mojih komentara, a ti si umisli u glavi što je to i zbog čega, nije do mog samopouzdanja sigurno.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:20
Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.
Mada vidim da se nema poente s tobom prepirati, živiš od onoga što je bilo prije, još ti je Yuga u glavi, okej, živi i dalje u zabludi, nitko ti ne brani, do tad će vam se smijati svi u BiH, a pogotovo ovi koji imaju neki kredibilitet. Čujemo se kad uzmete neki trofej opet, za nekih cca 30 god, do tad nemam namjeru s tobom nastavljat ikakvu raspravu. Lijep pozdrav.Majstore, osvijesti se i dođi sebi.
-
- Kontakt:
Ako nemaš šta pametno napisat , napisi onda neku glupost na vašem forumu ukinut će vam ga od neaktivnosti . A ovdje ste prvi kad treba kenjat , doduše ništa drugo i ne znate . Čitava vam grupa samo prati rad drugih grupa . Aj u **** skokovima , dobio si titulu najglupljeg forumaša odmori sad malo !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ne znam je li iko drugi postavljao ovaj video, nek se nadje jedan sa dronom
Dok se vi koljete po forumu, sinoc grupa momaka iz HZ forca na Tekiji
Dok se vi koljete po forumu, sinoc grupa momaka iz HZ forca na Tekiji

Ma jok bola. Sad će ti mitomani i falsifikatori svega napisati da su narušeni odnosi.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:49
Dok se vi koljete po forumu, sinoc grupa momaka iz HZ forca na Tekiji![]()
Jer se tako piše po ss.ba forumu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
RAja na Tekiji najveca bracaMostarskiSin je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:49Ne znam je li iko drugi postavljao ovaj video, nek se nadje jedan sa dronom
Ja u tri prolazim po danu a tu se već Forca
I još niste mogli cekati do 12
A neki od nas otišli pisat taman da stignemo do 12
Kad ono Trka

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Imas li neki video kvalitetan na kojem se mozs potvrditi tvoja konstatacija? Po video snimcima koji su dostupni na youtube kanalu je potpuno drugacije od ovoga sto ti tvrdis, tj. tvoja konstatacija nije tacna, vi ste ispalili daleko manje signalnih raketa i mnogo manje vatrometa od nas. Tako da ste po ovom pitanju iza nas. Lijep pozdravRondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 16:33Baš kao što je rekao komentar iznad, otprilike isti broj raketa ali dosta raspršenije, odnosno ispaljene na širem području, zato se doima manje. Što se tiče podatka, nemam ga, a niti me previše zanima, bitna je sveukupna prezentacija, a i vaš show je trajao puno kraće. Lijep pozdrav.nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 jun 2022, 15:05Jeste imali signalne rakete ali ni blizu ovoj kolicini. Eto ako nije tajna koliko ste vi ispalili raketa, bas me interesuje ako imas taj podatak??

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- svrakino1921
- Kontakt:
Da malo smirimo temu
Hajde da vidimo Borac kako izgleda pod Lalatom
-
- Kontakt:
Program o Veležu je već počeo od 19 sati. Direktno Marjanovo uključenje iz Mostara u 19:30.
-
- Kontakt:
Ovim si upravo indirektno porucio da je Zrinjski onda trofejniji od Sarajeva i Zelje, jer eto trofeji kupa se ne racunaju???RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:32Nemam ja šta spinovat kralju, dovoljno ti je da pročitaš komentare navijača Sarajeva, oni su to pisali i bez mojih komentara, a ti si umisli u glavi što je to i zbog čega, nije do mog samopouzdanja sigurno.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:20Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:15
Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.
All-Time First Yugoslav League table
Fadil prvi na akademiji

-
- Kontakt:
Ja mislim da su momci popili frizider i po pive. Pijem i sam, piju ljudi oko mene ali sta oni sinoc popise boze sacuvaj, jedan brat narucuje po 20 piva odjednom kaze da ne zafaliBalorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:51Ma jok bola. Sad će ti mitomani i falsifikatori svega napisati da su narušeni odnosi.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:49
Jer se tako piše po ss.ba forumu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.