Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 26 jun 2022, 17:38

Mostarwolf1981 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:36
Kako su region i svijet reagovali na "crveno nebo" iznad Mostara? Svi spominju istu riječ

"Spektakl - Rođeni proslavili 100 godina, gorelo nebo nad Mostarom", piše srbijanski Žurnal.

Mostar sijao prošle noći - Velež doživeo stotu", naslov je na poznatom srbijanskom portalu Sportske.net.

"Mostar je 'gorio': Velež proslavio jubilarni rođendan", pišu hrvatska 24sata.

"Velež proslavio 100. rođendan, pogeldatje impresvinu bakljadu na Starom mostu o kojoj će se pričati", navode Sportske novosti.

"Stari most i Mostar gore od baklji i vatrometa. Pogledajte Veležov 100. rođendan", navodi --- SPAM ---.

"Mostar ne pamti ovakav vatromet: Spektakl navijača Veleža", naveo je makedonski portal Sportmedia.

I na društvenim mrežama te navijačkim forumima se dosta komentarisalo o bakljadi Veležovih navijača pa su fotografije crvenog Mostara napravljene sa Fortice obišle cijeli svijet.

Hvala na ovom burazeru

Ovaj post puno vrijedi za budućnosti
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 jun 2022, 17:39

zagor1987 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:34
26 jun 2022, 17:28
Benko123 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:27

Ma ignorisat ih treba samo. Ja ne mogu vjerovat da se neko ovako uzdigne nakon 1 osvojenog kupa, a tako im malo fali da se vrate tamo gdje su zadnjih 40 godina bili.
On zna koliko nama fali :rol: :rol: izvini BH Dinamo necemo vise
Levatu
Pardon ,za vas molicu lijepo, Real Madrid nakazo
Idi kukaj i zali se kako vam je puno izdvojit 5KM za gledanje utakmica vaseg kluba, levatu br.2

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 26 jun 2022, 17:40

Balorda je napisao/la:
Ovaj sa ženom i djecom je izgleda novi ovdje i treba ga lijepo uputiti u pravila ponašanja na forumu. On bi sve nešto fino objašnjavao, a tako ne ide.

Btw. niste i ne možete biti veći klub od Veleža. Nisu, mahom kupljene i namještene, titule jedino mjerilo veličine.
Izvini što sam kulturan, da novi sam i vidim da su ovdje svi normalni osim par vaših indijanaca.
Btw. po toj tvojoj tupavoj logici kupljena titula je 30 bodova razlike.
Al dobro vidim da se nema smisla raspravljat sa ljudima s pretjerano niskom inteligencijom, jer ono, ne možemo biti veći klub od vas, pa vi ste veći od Sarajeva, Zrinjskog, Želje skupa, taman ste bara bara sa Real Madridom.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 26 jun 2022, 17:54

MortemHz je napisao/la:
26 jun 2022, 17:15
GradKamena2 je napisao/la:
26 jun 2022, 16:52
Igra li iko prijateljsku danas da ima pogledat?
Celje - Borac od naših, 18:30

Od Hrvata Dinamo - Shkendija a od Srba Koper - Vojvodina, 18:00
Koji programi,ili je sve youtube ?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2022, 17:59

26 jun 2022, 17:39
zagor1987 je napisao/la:
26 jun 2022, 17:28

On zna koliko nama fali :rol: :rol: izvini BH Dinamo necemo vise
Levatu
Pardon ,za vas molicu lijepo, Real Madrid nakazo
Idi kukaj i zali se kako vam je puno izdvojit 5KM za gledanje utakmica vaseg kluba, levatu br.2
Nisam taj nivo da kukam za 5 km,uglavnom moram pricat vasim jezikom nabijem te na taki

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 26 jun 2022, 18:00

https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... jet/428636

Posto će Miki i kompanija tražit linkove nek sad spreme i dobro pregledaju . Nemotje za 20 dana opet gdje ko pisao i te price .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2022, 18:04

RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 17:40
Balorda je napisao/la:
Ovaj sa ženom i djecom je izgleda novi ovdje i treba ga lijepo uputiti u pravila ponašanja na forumu. On bi sve nešto fino objašnjavao, a tako ne ide.

Btw. niste i ne možete biti veći klub od Veleža. Nisu, mahom kupljene i namještene, titule jedino mjerilo veličine.
Izvini što sam kulturan, da novi sam i vidim da su ovdje svi normalni osim par vaših indijanaca.
Al dobro vidim da se nema smisla raspravljat sa ljudima s pretjerano niskom inteligencijom, jer ono, ne možemo biti veći klub od vas, pa vi ste veći od Sarajeva, Zrinjskog, Želje skupa, taman ste bara bara sa Real Madridom.
Nisku inteligenciju može imati jedino onaj koji poredi trofeje koje je jedan klub osvojio u najgoroj ligi Evrope, sa klubom koji je osvajao trofeje u vjerovatno top5 ligi Evrope. Uostalom, uspjesi u Evropi i jednog i drugog kluba dovoljno govore o veličini.

Ne znam što u priču uvodiš Sarajevo, Željezničar i Real Madrid i tako spinuješ, kada sam izričito rekao da vi ne možete i niste veći klub od Veleža. Bez obzira na ove smiješne titule.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 26 jun 2022, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jun 2022, 18:04

opalaopala je napisao/la:
26 jun 2022, 18:00

Posto će Miki i kompanija tražit linkove nek sad spreme i dobro pregledaju . Nemotje za 20 dana opet gdje ko pisao i te price .
Ok je dokazali ste da imate nešto veću navijačku bazu od Modriče, Brotnja, Leotara.
Još kad bi ste osvojili jednu titulu u narednih sto godina e tad bi vam samo nebo bila granica...

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 26 jun 2022, 18:05

Balorda je napisao/la:
26 jun 2022, 16:38
Nema šanse da je isti broj raketa, ni ublizu, ni u pola. Smiješno i uspoređivati.
Baš sam gledao klipove sa obje proslave, mislim smiješno je uspoređivati 25 godina navijačke grupe i 100 godina jednog kluba. Odokativno rekao bih da su Ultrasi zapalili 200+ signalnih raketa dok su Red Army 800+ istih raketa ispalili...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 26 jun 2022, 18:08

MaroonBjelave je napisao/la:
26 jun 2022, 17:33
Haman da mu se niko od kompjuteraša nije prijavio da volontira
Nakon potvrde o održavanju redovne sjednice član Upravnog odbora Željezničara, Nedim Lipa, poručio je putem društvenih mreža da je sutra njegov zadnji dan na toj funkciji.

Lipa je poručio da je prethodnih pet mjeseci otkako je u Upravnom odboru bilo itekako uzbudljivo u klubu, te da se trudio dati svoj doprinos voljenom klubu.

Također, Lipa je jasno dao do znanja da svi koji žele pomoći klubu moraju zasukati rukave i raditi, ali ne iz sitnih interesa već iz ljubavi prema klubu sa Grbavice. Poručio je da je Željo veliki klub čija budućnost nikako ne bi trebala biti upitna.
šta ćeš, povrijeđen čovjek jer svi bi da za platu rade, nečuveno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2022, 18:08

TheShed je napisao/la:
26 jun 2022, 18:05
Balorda je napisao/la:
26 jun 2022, 16:38
Nema šanse da je isti broj raketa, ni ublizu, ni u pola. Smiješno i uspoređivati.
Baš sam gledao klipove sa obje proslave, mislim smiješno je uspoređivati 25 godina navijačke grupe i 100 godina jednog kluba. Odokativno rekao bih da su Ultrasi zapalili 200+ signalnih raketa dok su Red Army 800+ istih raketa ispalili...
Slažem se, smiješno je i povode porediti, naš je neuporedivo veći i važniji. Ne znam ni što se metiljaju u ovu priču, imali su i oni svoju izmišljenu stogodišnjicu, a to što su je iskoristili za okretanje vola na ražnju pred stadionom, umjesto paljenja baklji, to je njihova stvar.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 26 jun 2022, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 26 jun 2022, 18:09

Velez je PRIJE RATA slovio kao treci klub iz BiH po uspjesnosti, gledajuci UKUPNU ISTORIJU trenutno kao klub iza Zelje, Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog i Borca. To je fakat. Svejeno, zelim vam sretan rodjendan Rodjeni.
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 26 jun 2022, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 jun 2022, 18:09

mnon46 je napisao/la:
26 jun 2022, 18:08
MaroonBjelave je napisao/la:
26 jun 2022, 17:33
Haman da mu se niko od kompjuteraša nije prijavio da volontira
Nakon potvrde o održavanju redovne sjednice član Upravnog odbora Željezničara, Nedim Lipa, poručio je putem društvenih mreža da je sutra njegov zadnji dan na toj funkciji.

Lipa je poručio da je prethodnih pet mjeseci otkako je u Upravnom odboru bilo itekako uzbudljivo u klubu, te da se trudio dati svoj doprinos voljenom klubu.

Također, Lipa je jasno dao do znanja da svi koji žele pomoći klubu moraju zasukati rukave i raditi, ali ne iz sitnih interesa već iz ljubavi prema klubu sa Grbavice. Poručio je da je Željo veliki klub čija budućnost nikako ne bi trebala biti upitna.
šta ćeš, povrijeđen čovjek jer svi bi da za platu rade, nečuveno.
Iznenadjen i uvredjen.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 26 jun 2022, 18:12

miki651 je napisao/la:
26 jun 2022, 18:04
opalaopala je napisao/la:
26 jun 2022, 18:00

Ok je dokazali ste da imate nešto veću navijačku bazu od Modriče, Brotnja, Leotara.
Još kad bi ste osvojili jednu titulu u narednih sto godina e tad bi vam samo nebo bila granica...
Bitno je da je navijačka baza veća od medjugoraca ostalo nek nas svak nadjebe pa makar i brotnjo , samo izmišljeni navijači neće . Uostalom jel to kup ne računaš kao titulu ? Ili samo sto vi osvojite se mjeri pod titulu .
Kolko imaš godina , i s kolko si godina promjenio boje i zastave kluba ?
Po ovom JE rekao bi da obitavas na području izmedju Knespolja , Citluka , Medjugorja , Ljubuškog .
Zanimljivo da si ovdje najaktivniji a na vašem forumu nigdje nikog , raspali se kao i navijačka vam skupina samo gledaju šta Rodjeni rade . Al hajde vi kad budete slavili 100 godina kluba vjerovatno taj klub opet neće postojat , još max 10ak godina i ide standardno na 50 godina zaborava .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 26 jun 2022, 18:15

Balorda je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:
Balorda je napisao/la:

Nisku inteligenciju može imati jedino onaj koji poredi trofeje koje je jedan klub osvojio u najgoroj ligi Evrope, sa klubom koji je osvajao trofeje u vjerovatno top5 ligi Evrope. Uostalom, uspjesi u Evropi i jednog i drugog kluba dovoljno govore o veličini.

Ne znam što u priču uvodiš Sarajevo, Željezničar i Real Madrid i tako spinuješ, kada sam izričito rekao da vi ne možete i niste veći klub od Veleža. Bez obzira na ove smiješne titule.
Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jun 2022, 18:15

Tako je opala. Nagovori im..

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2022, 18:20

RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 18:15
Balorda je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:

Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.
Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.

Mislim da sam iole pametnom čovjeku bio jasan, imate 7 titula u ligi koja je jedno pedeset puta gora od one u kojoj smo mi osvajali trofeje i igrali značajnu ulogu sa nekoliko generacija.

Što se tiče Evrope, možemo vam se samo smijati i mi i mnogi drugi, ne moram valjda nabrajati zbog čega, svi znamo. Uglavnom, ništa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 26 jun 2022, 18:23

RondoMo je napisao/la:
26 jun 2022, 18:15
Balorda je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:

Klub koji je bio na top 100 na uefinoj tablici , i klub koji redovno izbacuju konobari s Malte . Ne možeš uporedjivat ovo sad u ovoj državi sto se igra sa kvalitetom iz prijašnje države . Vrijedi jedino finale ili polufinale iz one države ko sad grupa europske lige . Al vi mjerite samo kako vama odgovara , to sto vi niste postojali prije 30 godina i to sto ste navijali tad za jedini mostarski klub to je vas problem , i to sto ste promjenili boje i zastave kluba to govori o vama .
Uspoređuješ samo šta vama odgovara , nikad nećete imati tradiciju svi znaju kako ste nastali i to je vas problem , jer je morala postojati Hrvatska pepeljara to nisam rekao ja nego vasi osnivači . I zato da imate 20 titula nikad se nećete moći mjeriti , jer nikad nećete biti gdje smo mi i ostali klubovi iz BH Lige bili , ne računajući ove novokonpovane .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 26 jun 2022, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 26 jun 2022, 18:24

stvarno služe samo za zajebanciju. Koji li je to klub....

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 26 jun 2022, 18:29

miki651 je napisao/la:
26 jun 2022, 18:24
stvarno služe samo za zajebanciju. Koji li je to klub....
Zrinski ili zrinjski ili opet zrinski . Cek 1913 ili 1905 , ma ko će im znat kad ni osnivači ne znaju . Uostalom koga boli qur za pepeljaru , svakako nemaju navijača . Par botova kao Miki , forum im crko kao i navijačka grupa . Jedine akcije sto imaju je da prate šta rade RA . Ugasite se ili ćemo vas ugasit , uostalom navikli ste na to !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Giuseppe1, Kaunas, laszlo i 26 gostiju.