RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:15
Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2022, 18:04
RondoMo je napisao/la: ↑26 jun 2022, 17:40
Izvini što sam kulturan, da novi sam i vidim da su ovdje svi normalni osim par vaših indijanaca.
Btw. po toj tvojoj tupavoj logici kupljena titula je 30 bodova razlike.
Al dobro vidim da se nema smisla raspravljat sa ljudima s pretjerano niskom inteligencijom, jer ono, ne možemo biti veći klub od vas, pa vi ste veći od Sarajeva, Zrinjskog, Želje skupa, taman ste bara bara sa Real Madridom.
Nisku inteligenciju može imati jedino onaj koji poredi trofeje koje je jedan klub osvojio u najgoroj ligi Evrope, sa klubom koji je osvajao trofeje u vjerovatno top5 ligi Evrope. Uostalom, uspjesi u Evropi i jednog i drugog kluba dovoljno govore o veličini.
Ne znam što u priču uvodiš Sarajevo, Željezničar i Real Madrid i tako spinuješ, kada sam izričito rekao da vi ne možete i niste veći klub od Veleža. Bez obzira na ove smiješne titule.
Klub koji je bio prvak države 7 puta se ne može uspoređivati sa klubom koji nije bio prvak niti jedne države ni jednom, slažem se. Uspjesi u Europi? Ona liga prvaka što ste osvojili? Ja zaboravi na nju.. U priču ne uvodim ja, nego ti i tvoji forumaši, dovoljan dokaz kakvi ste kad ste navijače "bratskog" kluba urotili protiv sebe, e sad zamisli kako ste odvratni ovima što vas nisu nikad gotivili. A ako su te titule smiješne zašto za manji trofej od ovog ligaškog pravite doček i feštu? Zar to nije ispod vaše časti, kralju ne brukaj se.
Opet spinuješ sa "navijačima bratskog kluba", usudio bih se reći da je hronično u nedostatku samopouzdanja, pa pomoć tražiš i od Pitara. Malo je reći da si naivan ako misliš da ovaj forum odražava stvarno stanje stvari, tim više što se ovdje radi o nekim malo dubljim i dugoročnijim ložama između pojedinaca, koje skoro da i nemaju više nikakve veze sa klubovima.
Mislim da sam iole pametnom čovjeku bio jasan, imate 7 titula u ligi koja je jedno pedeset puta gora od one u kojoj smo mi osvajali trofeje i igrali značajnu ulogu sa nekoliko generacija.
Što se tiče Evrope, možemo vam se samo smijati i mi i mnogi drugi, ne moram valjda nabrajati zbog čega, svi znamo. Uglavnom, ništa.