Kakva bi ti pojačanja, i uopste nije ni blizu kompletirana ekipa 4 igrača će produziti i priključiti se pripremama i doći će još 4 igrača!? Pa sta ovim igračima fali nisu uopste toliko loši, pa igrači iz Prve Federalne su sasvim ok, Velez ima i danas u ekipi igrača koji su za njih igrali u Prvoj FBiH pa eno ih igraju u Evropi, trebat će im da se prilagode, ali to su najbolja 3 igrača iz te lige znači nije se doveo bilo koji igrac iz te lige!? Osmanković je top stoper pa i bolji od Dupovca koji se ovdje priželjkivao a i mlađi imao povredu i nije igrao u HNL, doći će kod nas u pet puta ako ne i više slabiju ligu I vratiti formu. Ovo su sasvim ok igrači, još igrači koji će doći i produzuti, na kraju ćemo imati i bolju ekipu, a nemamo mi para i budžet da se dovode igrači koje dovodi Sarajevo, Zrinjski, Borac, Velež, Sloga Simin Han, pa čak i Posušje je došlo do para, trebaju se i vratiti dugovi, a ne sad da se dovode igrači I prave novi dugovi, dovode se samo ciljana pojačanja.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:14ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
Sa ova 4 mi smo 50% slabiji sad nego prosle godine, a prosle godine smo bili ubjedljivo najlosija ekipa u ligi na kraju.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa prvo i osnovno zamjena za Balica, koja mora biti tog ranga najamnje. Uzmi sjedi i izracunaj koliko bodova je ekipa osvojila sa Balicem u timu prosle godine, a koliko bez njega?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:30Kakva bi ti pojačanja, i uopste nije ni blizu kompletirana ekipa 4 igrača će produziti i priključiti se pripremama i doći će još 4 igrača!? Pa sta ovim igračima fali nisu uopste toliko loši, pa igrači iz Prve Federalne su sasvim ok, Velez ima i danas u ekipi igrača koji su za njih igrali u Prvoj FBiH pa eno ih igraju u Evropi, trebat će im da se prilagode, ali to su najbolja 3 igrača iz te lige znači nije se doveo bilo koji igrac iz te lige!? Osmanković je top stoper pa i bolji od Dupovca koji se ovdje priželjkivao a i mlađi imao povredu i nije igrao u HNL, doći će kod nas u pet puta ako ne i više slabiju ligu I vratiti formu. Ovo su sasvim ok igrači, još igrači koji će doći i produzuti, na kraju ćemo imati i bolju ekipu, a nemamo mi para i budžet da se dovode igrači koje dovodi Sarajevo, Zrinjski, Borac, Velež, Sloga Simin Han, pa čak i Posušje je došlo do para, trebaju se i vratiti dugovi, a ne sad da se dovode igrači I prave novi dugovi, dovode se samo ciljana pojačanja.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:14ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
Sa ova 4 mi smo 50% slabiji sad nego prosle godine, a prosle godine smo bili ubjedljivo najlosija ekipa u ligi na kraju.
tako da se ispravim, samo bez njega smo 50% slabiji. dalje treba ti vezni koji ce igrati uz tog novog Balica, jer ako to budu Fedor i Kurtalic ti si na istom ko i prosle godine. mada bih ja iskreno Civica natjerao da igra veznog.
spominjes Hadzanovica kao alternativu Balicu ? jel moguce to?
pa Hadzanovic ima svoje kvalitete, ali covjek ne moze poslati pasa duzeg od 5 metara. Kako ce on biti alternativa Balicu, u kojem to fudbalu? njih 2 jedino mogu skupa igrati.
Dalje nemamo spica nikakvog. Adi igra stil igre sa kojem ce tek sa 24 25 godina dominirati premijer ligom, Adi igra na snagu, a ne mozes sa 20 god igrati na snagu u PL BIH.
Izgbili smo Veselog i Mujagica, dobili Mujarica kojem ja vjerujem, ali to je sve, nedokazan.
izgbili statisticki dva najbolja igraca , kakvi god oni bili, statisticki su bili bolji od ovih sto su ostali i to daleko. a nemamo zamjena
doveli stopera za stopera, Karisika koji ima svojih mana ali je znao i odigrat zamijenili igracem koji izlazi iz povrede i koji nema minute. Kemo je odlican igrac, ali sta cemo mi dok se on uigra. Imamo Jusica od 37 godina u osjetnom padu kako se sezona blizila kraju, gdje je ispadao kao iz voza, i talentovanog ali totalno neuigranog stopera. I nista vise na stoperu, Devedzica mi ne spominji.
i pride na to smo napravili jos vise od 200 hiljada duga i ugrozili sporazum o reprogramu sto ni jedna uprava do sad nije uradila, cak ni Kozlic.
ja shvatam da ljudi moraju da predstavljaju stanje boljim neg sto jeste, iz ovog ili onog interesa i razloga, i niko vam ne brani , pratite , borite se, lazite, al ne vrijedjajte mi pamet i inteligenciju. Ima nas koji ovo 30 godina pratimo.
da ti odgovorim ko treba pa eto mozda nesto uvazite i poslusate i dovedete, da malo pomognem.
Treba ti Subert ili Dupovac u zadnju liniju, treba ti Hadzanovic ili Redzic u vezni red i jos jedan igrac tipa Dujakovica ili Dejana Maksimovica koji siri igru, Kobiljar kad ga Fedja otpise. Treba uzeti Hasanovica iz Sloge na posudbu ako moze hodati i revitalizirati mu karijeru, pokusati.
treba ti Govedarica i jedan top vrhunski napadac.
i ovo sve ti je da budes 8.ili 9. i da ne brines o opstanku. Za nesto vise treba jaci vezni,stoper i play od nabrojanih
ako nisi u stanju odstupi, ovako voditi klub mozemo i ti i ja. Garantujem ti da bi bolje
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 27 jun 2022, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
A od cega ces vratit dugove od konstantne borbe za opstanak ?
Dugovi se vracaju izlascima u evropu prodajom igraca=rezultatom
Niko ne gleda mladog igraca iz 10 ekipe na tabeli u bih ligi sigurno...
Dugovi se vracaju izlascima u evropu prodajom igraca=rezultatom
Niko ne gleda mladog igraca iz 10 ekipe na tabeli u bih ligi sigurno...
-
- Kontakt:
Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nasa duznost je bojkot u svakom obliku dok ovi ne odu. Svaka marka koja njima dodje pruduzuje agoniju. ko voli Slobodu i hoce joj dobro ovim feninga nece datZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:00Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Slažem se u većini stvari ovdje što si rekao I sve to stoji, Hadžanovića spominjem kao zamjenu Baliću (jest da su to dva različita igraca) jer je iz BiH najbolji igrač koji se može dovesti na tu poziciju, a strance su Slobodi zabranili baš zato što se ugrozio taj dogovor o reprogramu. Baš sad svi ti igrači da su potrebni za osmo i nisu, mislim da se dovedu bilo bi top, ali nerealno. Imali smo i goru ekipu u sezoni 2020/21 pa se završilo na osmom mjestu. Alić jest napadač koji igra na snagu i da je mlad da bi nešto na taj način vece postigao, zato nam tu i treba neko ko će biti golgeter. Nama sve to treba da se može napraviti iskorak, a za opstanak je to što imamo uz ta 4 pojačanja sasvim dovoljno da se to zime sakupi nešto bodova i da se onda još dovede par klavitetnih igrača i osigura opstanak na nekom osmom ili devetom mjestu ipak Leotar, Sloga Doboj i Igman su slabiji od nas. Najbitnije je isplaćivati igrače redovno, a ne 45 dana jer vidjelo se prošle sezone kada idu plane idu i rezultati i dobre igre, isto tako i 2020/21 sezona, imaš plate imaš i rezultate te sezone smo imali slabiji tim nego prošle pa bolje završili.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:43pa prvo i osnovno zamjena za Balica, koja mora biti tog ranga najamnje. Uzmi sjedi i izracunaj koliko bodova je ekipa osvojila sa Balicem u timu prosle godine, a koliko bez njega?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:30Kakva bi ti pojačanja, i uopste nije ni blizu kompletirana ekipa 4 igrača će produziti i priključiti se pripremama i doći će još 4 igrača!? Pa sta ovim igračima fali nisu uopste toliko loši, pa igrači iz Prve Federalne su sasvim ok, Velez ima i danas u ekipi igrača koji su za njih igrali u Prvoj FBiH pa eno ih igraju u Evropi, trebat će im da se prilagode, ali to su najbolja 3 igrača iz te lige znači nije se doveo bilo koji igrac iz te lige!? Osmanković je top stoper pa i bolji od Dupovca koji se ovdje priželjkivao a i mlađi imao povredu i nije igrao u HNL, doći će kod nas u pet puta ako ne i više slabiju ligu I vratiti formu. Ovo su sasvim ok igrači, još igrači koji će doći i produzuti, na kraju ćemo imati i bolju ekipu, a nemamo mi para i budžet da se dovode igrači koje dovodi Sarajevo, Zrinjski, Borac, Velež, Sloga Simin Han, pa čak i Posušje je došlo do para, trebaju se i vratiti dugovi, a ne sad da se dovode igrači I prave novi dugovi, dovode se samo ciljana pojačanja.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:14ja ne znam u kakvom paralelnom univerzumu mi zivimo, ali ljudi nama trebaju pojacanja, ne ovo sto dolazi nego POJACANJA.
tako da se ispravim, samo bez njega smo 50% slabiji. dalje treba ti vezni koji ce igrati uz tog novog Balica, jer ako to budu Fedor i Kurtalic ti si na istom ko i prosle godine. mada bih ja iskreno Civica natjerao da igra veznog.
spominjes Hadzanovica kao alternativu Balicu ? jel moguce to?
pa Hadzanovic ima svoje kvalitete, ali covjek ne moze poslati pasa duzeg od 5 metara. Kako ce on biti alternativa Balicu, u kojem to fudbalu? njih 2 jedino mogu skupa igrati.
Dalje nemamo spica nikakvog. Adi igra stil igre sa kojem ce tek sa 24 25 godina dominirati premijer ligom, Adi igra na snagu, a ne mozes sa 20 god igrati na snagu u PL BIH.
Izgbili smo Veselog i Mujagica, dobili Mujarica kojem ja vjerujem, ali to je sve, nedokazan.
izgbili statisticki dva najbolja igraca , kakvi god oni bili, statisticki su bili bolji od ovih sto su ostali i to daleko. a nemamo zamjena
doveli stopera za stopera, Karisika koji ima svojih mana ali je znao i odigrat zamijenili igracem koji izlazi iz povrede i koji nema minute. Kemo je odlican igrac, ali sta cemo mi dok se on uigra. Imamo Jusica od 37 godina u osjetnom padu kako se sezona blizila kraju, gdje je ispadao kao iz voza, i talentovanog ali totalno neuigranog stopera. I nista vise na stoperu, Devedzica mi ne spominji.
i pride na to smo napravili jos vise od 200 hiljada duga i ugrozili sporazum o reprogramu sto ni jedna uprava do sad nije uradila, cak ni Kozlic.
ja shvatam da ljudi moraju da predstavljaju stanje boljim neg sto jeste, iz ovog ili onog interesa i razloga, i niko vam ne brani , pratite , borite se, lazite, al ne vrijedjajte mi pamet i inteligenciju. Ima nas koji ovo 30 godina pratimo.
da ti odgovorim ko treba pa eto mozda nesto uvazite i poslusate i dovedete, da malo pomognem.
Treba ti Subert ili Dupovac u zadnju liniju, treba ti Hadzanovic ili Redzic u vezni red i jos jedan igrac tipa Dujakovica ili Dejana Maksimovica koji siri igru, Kobiljar kad ga Fedja otpise. Treba uzeti Hasanovica iz Sloge na posudbu ako moze hodati i revitalizirati mu karijeru, pokusati.
treba ti Govedarica i jedan top vrhunski napadac.
i ovo sve ti je da budes 8.ili 9. i da ne brines o opstanku. Za nesto vise treba jaci vezni,stoper i play od nabrojanih
ako nisi u stanju odstupi, ovako voditi klub mozemo i ti i ja. Garantujem ti da bi bolje
-
- Kontakt:
Tim nekim bojkotima uprave nećete ništa postići, niko ne garantuje ni da će tada otići, i te male prihode ćete ukinuti.
Plus nećete pokazati ekipi da ima neko i kome je stalo do njih kao ekipe i Slobode kao kluba.
Navijači svoje, ostali svoje, bar ćete znati da ste vi svoje odradili! Pa doći će i nama bolje nekad, a sigurno ne ako i mi počnemo neki inat tjerati
Plus nećete pokazati ekipi da ima neko i kome je stalo do njih kao ekipe i Slobode kao kluba.
Navijači svoje, ostali svoje, bar ćete znati da ste vi svoje odradili! Pa doći će i nama bolje nekad, a sigurno ne ako i mi počnemo neki inat tjerati
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Apsolutno neefikasna metoda...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:14nasa duznost je bojkot u svakom obliku dok ovi ne odu. Svaka marka koja njima dodje pruduzuje agoniju. ko voli Slobodu i hoce joj dobro ovim feninga nece datZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:00Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:23Tim nekim bojkotima uprave nećete ništa postići, niko ne garantuje ni da će tada otići, i te male prihode ćete ukinuti.

-
- Kontakt:
Slažem se, zastarjela furka...simonknows je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:23Tim nekim bojkotima uprave nećete ništa postići, niko ne garantuje ni da će tada otići, i te male prihode ćete ukinuti.
Kita malina ne dam više svoje pare na ovo rasulo i patnju ili je ugasite ili napravite klub po mjeri 3 grada po veličini u BiH. Dosta je jada i patnje pa mene je sramota reći da navijam za Slobodu druže kad me neko pita kažem ne pratim fudbal jer te samo svijet počne kajlat kad smo jadniZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:00Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Za loš rejting krivi smo mi, jer smo kritičari i pljuvači. Uvijek ću spomenuti to da smo dobrim dijelom odgovorni što smo klub učinili odbojnim sponzorima, jer sponzori tu dolaze zbog nas da vidimo njihovu reklamu, a mi pljujemo i ljagamo vlastiti klub. Mi moramo znati obaveze prema klubu nas kao navijača i svoj dio moramo odraditi maksimalno. Tek poslije toga imamo pravo tražiti smjenu uprave, ovo ili ono. Do tada smo samo posmatrači...Slobodas je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:01Kita malina ne dam više svoje pare na ovo rasulo i patnju ili je ugasite ili napravite klub po mjeri 3 grada po veličini u BiH. Dosta je jada i patnje pa mene je sramota reći da navijam za Slobodu druže kad me neko pita kažem ne pratim fudbal jer te samo svijet počne kajlat kad smo jadniZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 12:00Joj analitičara majko, lupetate bez veze, hajmo mi svoj dio uraditi, kupiti člansku, sezonsku...
*P.S.: spominje mi jaran neka 2 pojačanja pravo interesantna, oba napdači
Doduse kad se Velez kalio po Federalnoj i kad je bio zakovan za dno bile su im pune tribine, prodavali su po 5 6 hiljada clanskih i tako dalje.. Vidjelo se u tom periodu kad su padali i u periodu kad su se dizali i sad kad se i dalje dizu, u tom periodu bilo ih 100 na tribinama ukupno(iako imaju najvecu navijacku bazu u BiH i po dijaspori). Raja ce pocet davat sve od sebe kad vidi da klub ima potencijala za uspon, kad se klub pocne dizati i kad pocne pozitivna prica se stvarat u klubu. Normalno da je svake godine sve manje i manje kad je ljudima doku r cilo gledat svake godine istu igru i isto stanje u klubu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Radovi na stadionu naravno nisu počeli
-
- Kontakt:
Pricekat cemo i taj juli pa da vidimo hoce li krenuti konacno, bilo bi dobro i one reflektore srediti, ofarbati, ruzno je pogledati
-
- Kontakt:
Šta ćemo čekati Juli, pa rekli su da ovaj ponedjeljak počinju radovi...LaBombonera88 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:08Pricekat cemo i taj juli pa da vidimo hoce li krenuti konacno, bilo bi dobro i one reflektore srediti, ofarbati, ruzno je pogledati

Objavili su neki dan da je izvodjac najavio odgodu od 10 dana.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:12Šta ćemo čekati Juli, pa rekli su da ovaj ponedjeljak počinju radovi...LaBombonera88 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:08Pricekat cemo i taj juli pa da vidimo hoce li krenuti konacno, bilo bi dobro i one reflektore srediti, ofarbati, ruzno je pogledati![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Pocetkom jula sad navodno tvrdeZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:12Šta ćemo čekati Juli, pa rekli su da ovaj ponedjeljak počinju radovi...LaBombonera88 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 14:08Pricekat cemo i taj juli pa da vidimo hoce li krenuti konacno, bilo bi dobro i one reflektore srediti, ofarbati, ruzno je pogledati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.