FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Saletovic je upravo tip veznog koji nama i treba, ali eto ne odgovara, nekome uzima poziciju.
Sretno mali i volio bi da si raskinuo ugovor.
Sretno mali i volio bi da si raskinuo ugovor.
Cijeli dan prosao a nismo nikog potpisali, iznenadjen sam 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Nema on ni kretnju, ni brzinu niti je lagan, sav je trom i usporen, nema pas, sut a ni centarsutadmirrx je napisao/la: ↑07 jul 2022, 20:44slazem se,npr Bašić je pokazao sta znaci mlad i kvalitetan igrac,Mehmedovic igra samo radi ovog pravilacrvenocrnitz je napisao/la: ↑07 jul 2022, 15:22Velika je razlika izmedju juniora i prvog tima, odgovorno tvrdim da je Mehmedovic q od igraca za PL seniorske ekipePashoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:20
Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Po meni je Mehmedovic potencijal sam mu fali utakmica.Kakve smo mi gledali parmake koji se forsiraju zbog sumljivih likova u lozi , Mehmedovic je pa malo je reci talenat.Onaj prodor u zadnjoj utakmici protiv Zelje samo da je zavrsio sutem a ne dodavanjem sve govori.
Ovaj Jarović,izgleda žešća podvala od igrača...
-
- Kontakt:
Zašto Zrinjski odgađa utakmicu odmah prvo kolo nije mi jasno kao da su prije nas odigrali 10 utakmica u Evropi, a ne 2? Još Zrinjski ima sigurno igrace da sastavi dvije ekipe koje mogu dominirati PL.
Savez dozvolio, zasto nebi iskoristili tu mogucnost da odmorni budu za utakmice u evropituzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:09Zašto Zrinjski odgađa utakmicu odmah prvo kolo nije mi jasno kao da su prije nas odigrali 10 utakmica u Evropi, a ne 2? Još Zrinjski ima sigurno igrace da sastavi dvije ekipe koje mogu dominirati PL.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Dobre pare su nam uzeli iz Zvijezde.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Pa sto onda nisu dogovorili sa Bratstvom, jesu li ovi još više tražili ili što, znaš li šta? Hoće li sutra biti neko Bajramsko pojačanje

-
- Kontakt:
U Gradačcu sigurno bolji doček. Ali fine pare su u pitanju kako sam i očekivao, federalci jedva dočekali ovo renoviranje terena...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:10Pa sto onda nisu dogovorili sa Bratstvom, jesu li ovi još više tražili ili što, znaš li šta? Hoće li sutra biti neko Bajramsko pojačanje![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Zasto nam Azmir nije sredio da igramo u Srebreniku ipak je blize .Kad nam vec covjek pomaze na svaki nacin.
Koliko sam čuo, naši su prijavili Gračanicu, a ssh Srebrenik. Savez odbio i "dodijelio" Gradačac i Banoviće. Vjerovatno zbog kao nekakvih boljih uslova na stadionima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Koji je fazon ovih objava #TheSteelJahinho, de molim vas ne sramotite se. Ko da je Alex Ferguson jebote 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.