Peljto je standardno dobar, a kod nas kvazi sudije za sve sviraju penal pogotovo kad je Borac u pitanju, ono sto su oni trazili za penal je mogao svirati jedino ako je htio da ih pogura a on nije od tog posla, to znamo jer je sudio ukupno 5 tekmi proslu sezonu, tako je on svoj posao odlicno uradio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2022, 18:49Lose je ovo danas Peljto
2 cooling break,8 izmjena a svega 4 minute nadokande u oba poluvremena zajedno.U par situacija isto nejednak kriterij faulova i kartona a penal je danas mogao dobiti jedino neko ko bi poslije dosudjenog istog na nosilima izasao sa terena![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve mi znamo.
Široki novi Brotnjo, sljedeće sezone pa-pa
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Apsolutno si upravu. Palo sve od kako je usao, a on je taj koji je izgubio Loptu kod gola. Igman za dvije klase bolji, isto toliko neiskusni.
Max Allegri
U prvom pol su kriticno izgledali. Poslije su se malo dozvali, ali je i Igman malo pao fizicki. Ako im se ovi Brazilci ne pokazu bas dobrima mogli bi lahko uci u borbu za opstanak. Evidentno je da je zadnjih 4-5 godina manje para u igri i da se puno manje finansiraju. To znaci da ce nekada vjerovatno i ispasti, ako nastave ovako.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma kakvi daleko je to od brotnjo situacije
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sedmo ili osmo mjesto.vedinjo98 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 19:28U prvom pol su kriticno izgledali. Poslije su se malo dozvali, ali je i Igman malo pao fizicki. Ako im se ovi Brazilci ne pokazu bas dobrima mogli bi lahko uci u borbu za opstanak. Evidentno je da je zadnjih 4-5 godina manje para u igri i da se puno manje finansiraju. To znaci da ce nekada vjerovatno i ispasti, ako nastave ovako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Adolf "Dado" Topić (Siverić, 4. rujna 1949.), hrvatski je glazbenik, skladatelj, tekstopisac, aranžer, gitarist i rock pjevač. Rođen je u Siveriću,[1] ali se obitelj ubrzo potom preselila u Novu Gradišku. Glazbom se počinje baviti u srednjoj školi kao član sastava "Đavolji eliksiri". Kasnije postaje član beogradskog sastava "Korni grupa" ali popularnost stječe sa sastavom "Time", kojega osniva zajedno s Vladimirom Mihaljekom. Nakon raspada Timea počinje sa svojom samostalnom karijerom koja traje sve do danas.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:54Bilo nekad, sad je najnepopularnije u Njemačkoj.. ne znam za susjede ali nisam nikad čuo da se neko tako zove
- westsideSB96
- Kontakt:
nemoj da te puno steže krmćićuscudetto89 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 17:16Bgm dobra ekipa igmana, svima ce biti tvrd orah za pobjediti, ovo sto vidim do sada super igraju, lijepih sansi su imali![]()
Ubijte ove iz sela zvanog : Listica !!!!![]()
NKŠB ponos HRHB
Hajmo sad malo sa druge strane...Igman sve nešto kružio ko kiša oko Kragujevca...90 minuta ko muhe bez glave,za još 300 minuta nebi dali gola.Opalili iz daljine pogodili stativu..mogla u gol a mogla i 3 metra pokraj ili iznad.Statistika ne znači ništa kada je od 15 šuteva 2 bila kako treba...Široki čekao i dočekao...Igman me je blago razočarao
-
- Kontakt:
Ma jeste Igman bezveze kružio svakako, ali dugoročno će njihov način igre donijeti više bodova nego ovo što igra Široki. To jest, nije Široki pobijedio zbog dobrog plana igre niti je igrao kako je igrao što je htio, nego što nije u stanju da se u ovakvom sastavu nametne čak ni Igmanu.aqarius je napisao/la: ↑16 jul 2022, 20:04Hajmo sad malo sa druge strane...Igman sve nešto kružio ko kiša oko Kragujevca...90 minuta ko muhe bez glave,za još 300 minuta nebi dali gola.Opalili iz daljine pogodili stativu..mogla u gol a mogla i 3 metra pokraj ili iznad.Statistika ne znači ništa kada je od 15 šuteva 2 bila kako treba...Široki čekao i dočekao...Igman me je blago razočarao
Gdje gledat Leotar a da nije MojaTV ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Siroki bez 7-8 igraca,bez novih stranaca. Prakticno B tim Sirokog. A kazu da su im Brazilci dobri,kao i Afrikanac. Siroki ce biti 5-6 na kraju. A Igman sigurno ispada da nema Sloge i Leotara,ovako bice gusto.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nece Igman ispasti,po meni Sloga i Sloboda su najlošije ekipe.
Dobra igra Sirokog, fizicki su daleko ispred Igmana, bez pola momcadi , rutinski. Igma bezveze, to je do 5 kola raspad.
6-7 hiljada na Grbavici ili sto bi navijaci Sarajeva rekli, 15 000.

@igrajlopte 🐦
Bilo vas i protiv Igmana mašala ne ureklo se
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- RollingPaper
- Kontakt:
tanak Zeljo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.