Da li ste vi normalni?sanco2200 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 10:43Da je za paradu i **** dat izdvojili biGomis99 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 10:27Jucer na Skupstini Kantona bila inicijativa opozicije da se daa po 2 miliona FK Sarajevo, KK Bosna, FK Zeljeznicar. Koliko bi samo to znacilo svim klubovima da im se olaksa u radu. Ali jok, Dino Konakovic rece da su sredstva nedostatna, heeeej budzet milijardu i 200 miliona. Oni ne daju najpoznatijim kolektivima u drzavi ukupno 6 miliona. Mrvice u odnosu na sta se sve daje. U Dubai su isli za 4miliona. fuj. Pa od koga vise da ocekujemo da nas pogura kad ni Kanton nece. Pozicija je glasala tako da su svi suzdrzani bili, njih 17, a opozicija glasala za sa 9 glasova. bitno je parade organizovati..
Konaković šupcina unistio je i KK Bosnu
6 miliona za sta?
Cijih para, kome?
Mani me se populisticke SDA price. Bili su dvije decenenije na vlasti, sto ne dadose kome?
Gradski prijevoz, bolnice, skolstvo, obdanistva, puno su bitniji od propalog sporta u gradu.
Ko hoce svoje pare iz dzepa da da, bujrum. Ja dok placam debelo porez, da moje pare idu igracima Zeljeznicara, da se oni mogu qrciti autima po gradu, jer imaju platu 10 000KM, mrs u PM.