FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 05 avg 2022, 14:54

fera je napisao/la:
05 avg 2022, 14:16
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
05 avg 2022, 13:57
fera je napisao/la:
05 avg 2022, 13:50

Daleko od toga ne budi ogranicen tako.
Ma ja, do moje ogranicenosti shvatanja je. :urnebes: Nikome ne smeta, samo pretjeruje se s hajcanjem, mi koji hajcamo imamo viska slobodnog vremena pa nam je Sarajevo najveca briga u zivotu :clap:
Ja sam rekao da je to vise na mladju raju usmjereno bar tako zvuci. A sumnjam da nekom smeta, posebno ako mislis da je nekome krivo kad vidi dobru posjetu na stadionu to je onda do tebe jbg. Smeta navijacima drugih klubova.
Realno evo mlade danas trebas bukvalno moliti da dodju na utakmice a prije se bjezalo iz skole, upadalo u razne probleme samo da odes na utakmicu... Jel to do kluba koji je ovo ljeto odradio sve kako treba od imenovanja trenera na vrijeme pa prvi put da je ekipa na vrijeme kompletirana a onu cistku i tjeranje parazita da ne spominjem... Zar treba bolji razlog toga da se podrzi klub.
Daleko od toga da meni nesto znaci hoce li mi neko reci da sam pi.cka kad ja iz opravdanih razloga ne mogu otici, ko ima kapacitet da shvati shvatit ce ko je ogranicen pisat ce da nekome smeta lijepa atmosfera oko kluba.
I naravno kao sto kaze Leclerc ne treba shvatati bukvalno kad neko kaze da nam je Sarajevo jedina obaveza sve je to manje vise stvar marketinga. A forum je tu da se pise i raspravlja i ne treba biti problem kad neko iznese svoje misljenje.

Ne znam bas sta bi dobili dovodjenjem ovog crnogorca, prvo jer je u pitanju stranac koji dolazi iz lige koja je slabija od nase i to na poziciju gdje nam treba bas kapitalac ako ce neko vec potpisivati. Prije sam za opciju da se dovede stoper neki za rotaciju.
Kao sto si i sam citirao Leclerca, niko nikog ne proziva licno, nit ce iko odgovarati sto ne dodje. Ja samo kazem da su price da se pretjeruje s hajcanjem gluposti. Ko je planirao doci doci ce, ko nije nece i tu sva filozofija završava. Ovo hajcanje je vise da se digne atmosfera i euforija pred tekmu
SVI NA KOSEVO!
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 05 avg 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 avg 2022, 14:55

fera je napisao/la:
05 avg 2022, 14:53
Nirton je napisao/la:
05 avg 2022, 14:50
Ja ga vidio juce kontam Radovac nam se prikljucio :mrgreen:

Nego jel ovaj na probi kao sto ovi iz Afrike obicno budu?
@FCUM postoji ako tacno ukucas ime i prezime
ukucao,izbaci crveni kako je dobio :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 05 avg 2022, 14:58

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2022, 15:01

Nirton je napisao/la:
E gledaj mu lista noge koliki je moze pola ekipe stati u njega.Nema sta fizicki se na prvu vidi da je grdosija,ako upola lopte zna igrat bingo.

Ako nista zbog Muse mi je drago da ima havera,evo vidim jedino je baš Musu od naših zapratio :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 avg 2022, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 05 avg 2022, 15:06

NajvecaRadosti je napisao/la:
Sjever opet besplatan
Protiv Sloge je bilo 8500,sutra ocekujem cenera ili nesto bas priblizno
Poprilicno sam siguran da je greska u pitanju. Nije sjever besplatan.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2022, 15:07

izdzezveubrazil je napisao/la:
05 avg 2022, 15:06
Sjever opet besplatan
Ispravili su.

Cijene ulaznica:

Tribina "Sjever Vedran Puljić" - 5,00 KM
Tribina "Istok" - 10,00 KM
Tribina "Zapad" - 10,00 KM
Tribina "Zapad / galerija" - 20,00 KM
VIP tribina - 100 KM

DOLAZAK NA KOŠEVO JE OBAVEZA - subota, 06. 08. 2022. U 21:00 sat!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 avg 2022, 15:08

Sjever opet besplatan
Promjenili su
Vjerovatno su oni htjeli ali neki momci iz grupe odbili.Jbg hajd jednu utakmicu ponekad kad je neki opasan hajc ali nije bas u ultra kodeksu da klub redovno daje djaba ulaz
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 avg 2022, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 05 avg 2022, 15:12

Ovaj Krivokapić izgleda kao zvjerka, ne bi me čudilo kad bi bio bolji od Nardina.

Ovaj garo je na probi prepostavljam, čim još nije potpisao.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 avg 2022, 15:13

FCUM je napisao/la:
05 avg 2022, 14:52
Nirton je napisao/la:
najvise me strah dovodjenja ovih neprovjerenih iz Afrike . Po cemu su oni njega izabrali. Frajer na google ne postoji :D
Preko googla sigurno nisu. Ako vratis izjave mislim Hadzica, kaze covjek da su ga pratili i da misle da ima potencijala ili tako nesto. Ako googlom traze igrace alal nam vera

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 05 avg 2022, 15:20

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
05 avg 2022, 13:29
Da li je moguce da postoje specijalci kojima smeta hajcanje da vise ljudi dodje na utakmicu? :urnebes:
Ne mogu vjerovati sta citam..
ocito se bukvalno sve shvati. Nevjerovatni smo fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 avg 2022, 15:23

amypitar je napisao/la:
05 avg 2022, 14:51

Zašto je nemoguce. :?:
Pa imas dosta primjera gdje mladi igraci odbiju vece i bogatije klubove,bas iz razloga da bolje igracki napreduju,igraju, pa onda da naprave neki veci transfer
Primjer je Haaland trazilo ga pola Evrope otisao u Borusiju.Mogao je u Barsu, PSG ,ali nije zelao klupu ili posudbu.Otisao u klub gdje se forsiraju mladi igraci ,gdje ce igrati i nije pogrijesio.
U pravu si, samo ti je brate los primjer. :mrgreen: City je jaci klub i od Barce i PSGa, igra u jacoj ligi, na vecoj pozornici i ima ponajboljeg trenera i najzdraviju atmosferu u ekipi, tako da...
Zvezda od mladih talenata ima naseg mladog reprezentativca Kahvica koji ce sigurno dobit sansu prije nego sto bi ovaj Krivokapic, a doveli su i Teodorovica od kojeg se puno ocekuje. Mislim da je ovaj momak svjestan da ce kod nas puno ranije dobit sansu u prvoj postavi nego u Zvezdi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

kitkat
Kontakt:

Post Postao/la kitkat » 05 avg 2022, 15:24

05 avg 2022, 11:11
SedrenikHz je napisao/la:
05 avg 2022, 11:08
Au videa hordii :bow:
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .

SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
A zasto su oni vazni po pitanju nase posjete? Ides u inat njima?
Bravo tako je vecina ide kad je djabe u da evo vide drugi da nas ima, na tekme se ide radi Sarajeva da se podrzi s kim god i gdje god da igra kanton koja god liga a i ovo sto objavljuju obaveza i to to je od rodjenja pa do smrti tako za prave navijace ali ovo je samo navlakusa na ove novije navijace

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 avg 2022, 15:42

Karanje CZ koja je cjelu srbiju u bankrot bacila koja nista svoje nema drzava im i pertle za kopacke kupuje od kako postoje, nije mala stvar..

Mozda je poturica upravu da cemo bit najaci tim na balkanu za 2 godine..

Karat zvijezdu dinamo osjek nije mala stvar..

Samo naprijed SARAJEVO

Hvala ti boze sto si nam podario ismira..

Ismire kupi neispravno napravljen objekat na grbavici zvani konjaska tribina, srusi ruglo napravi dva nebodera i kosto rece holy iseli neke objekte oko vjecne vatre i napravi stadion..

Ovo se cekalo

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 avg 2022, 16:22

Bas VAS je lijepo dozivjeti da ste ovako raspolozeni i "nahajcani" :tokralju: Gosp.MIRVICU i Vama i samo vama se mogu pokloniti :tokralju:

Rekoh necu citati i tipkati do kraja sezone, ali mi komsija rece da je neki momak napisao da se "trebam sageti Ahmi". Ne znam zasto?
Parafraziracu Dudica: " Ahmetovic u 2-je utakmice dao vise nego u dvije prethodne sezone". Mersudin Ahmetovic jeste neko ko je dao veliki doprinos 2-3 sezone, pa onda potonuo dvije, pa opet blista, mashala. Mashala,ali to mu i jeste obaveza, pa profesionalac je. Jeste on i nesto vise i mozda puno vise privrzen svojim obavezama i Klubu opcenito. Za one koji me ne poznaju, evo ovko sam pisao kroz druzenje sa vama:

- Pisao o Akademiji(A) kao jedinom pravom putu FKS, prozivali me ovdje Akademac, iako imam 65 god. :urnebes: Vidim sad se mnogi ovdje pozivaju na Akademiju, s pravom. Samo sto sam ja to pisao 2018 g.
- Pisao sam i da je 30.06.2021 g. dan "D" za FKS (produzenje ugovora Oremusu,Vekoskom,Dupovcu,Hebibovicu, pa i ondasnjem Ahmetovicu). Zar vam nije bolje gledati Cirjaka,Musu umjesto Oremusa, zer vam nije bolje gledati Ikica umjesto Krleta, naravno i ovkvog Mersu umjesto onog Ahme :urnebes:
- Ponavljam niko od pravih navijaca, bolesnika(a taj sam bio i bit cu) nema razloga nikom se klanjati, a kamoli "saginjati" nekom profesionalcu. Izuzetno postujem Nihada Mujakica zbog geste da zavrsi sezonu, pa onda ide vani i zbog 3 mill.KM sto donese Klubu. To treba postovati, ali se ne klanjati, on je samo radio svoj posao i za to ga Allah nagradio. Mnogi ovdje su "pljuvali" Nihu, najlakse je na svoje, ali Lazic je ok, a momak nas doslovno ****** godinu-dvije prije toga. Hvalite, ali ne velicajte nikog. Drugo je rijeme mojih vrsnjaka i mene kad smo po 10-tak god. gledali Svetozara i Vahidina.

- Nazalost necu biti na Kosevu(mozda nekad aBd), ali moja godisnja je u prvim rukama i bit ce na Kosevu. Kad kazem u pravim rukama mislimda je kod nekog ko trenutno nije solventan, ali ima jaci glas i energiju od mene u ovim godinama. Pozdrav svima vama koji navijate za FKS, a bili ili ne na Kosevu. Ko moze i zeli bit ce. Dakle savjet: Hvalite koga i kad treba, kudite koga i kad treba. Samo Gosp. Mirvic i Vi dajete FKS, a hvaljeni i kudjeni zive od FKS. LP :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 avg 2022, 16:43

Samozdravlje je napisao/la:
05 avg 2022, 16:22
Bas VAS je lijepo dozivjeti da ste ovako raspolozeni i "nahajcani" :tokralju: Gosp.MIRVICU i Vama i samo vama se mogu pokloniti :tokralju:

Rekoh necu citati i tipkati do kraja sezone, ali mi komsija rece da je neki momak napisao da se "trebam sageti Ahmi". Ne znam zasto?
Parafraziracu Dudica: " Ahmetovic u 2-je utakmice dao vise nego u dvije prethodne sezone". Mersudin Ahmetovic jeste neko ko je dao veliki doprinos 2-3 sezone, pa onda potonuo dvije, pa opet blista, mashala. Mashala,ali to mu i jeste obaveza, pa profesionalac je. Jeste on i nesto vise i mozda puno vise privrzen svojim obavezama i Klubu opcenito. Za one koji me ne poznaju, evo ovko sam pisao kroz druzenje sa vama:

- Pisao o Akademiji(A) kao jedinom pravom putu FKS, prozivali me ovdje Akademac, iako imam 65 god. :urnebes: Vidim sad se mnogi ovdje pozivaju na Akademiju, s pravom. Samo sto sam ja to pisao 2018 g.
- Pisao sam i da je 30.06.2021 g. dan "D" za FKS (produzenje ugovora Oremusu,Vekoskom,Dupovcu,Hebibovicu, pa i ondasnjem Ahmetovicu). Zar vam nije bolje gledati Cirjaka,Musu umjesto Oremusa, zer vam nije bolje gledati Ikica umjesto Krleta, naravno i ovkvog Mersu umjesto onog Ahme :urnebes:
- Ponavljam niko od pravih navijaca, bolesnika(a taj sam bio i bit cu) nema razloga nikom se klanjati, a kamoli "saginjati" nekom profesionalcu. Izuzetno postujem Nihada Mujakica zbog geste da zavrsi sezonu, pa onda ide vani i zbog 3 mill.KM sto donese Klubu. To treba postovati, ali se ne klanjati, on je samo radio svoj posao i za to ga Allah nagradio. Mnogi ovdje su "pljuvali" Nihu, najlakse je na svoje, ali Lazic je ok, a momak nas doslovno ****** godinu-dvije prije toga. Hvalite, ali ne velicajte nikog. Drugo je rijeme mojih vrsnjaka i mene kad smo po 10-tak god. gledali Svetozara i Vahidina.

- Nazalost necu biti na Kosevu(mozda nekad aBd), ali moja godisnja je u prvim rukama i bit ce na Kosevu. Kad kazem u pravim rukama mislimda je kod nekog ko trenutno nije solventan, ali ima jaci glas i energiju od mene u ovim godinama. Pozdrav svima vama koji navijate za FKS, a bili ili ne na Kosevu. Ko moze i zeli bit ce. Dakle savjet: Hvalite koga i kad treba, kudite koga i kad treba. Samo Gosp. Mirvic i Vi dajete FKS, a hvaljeni i kudjeni zive od FKS. LP :bih:
Ahbabu nadam se da te zdravlje dobro sluzi. Slobodno, velikim boldiranim napisi JESAM VAM REK'O? Zivjela akademija i milioni :bih:
NEMA NAZAD

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 avg 2022, 16:48

Svani Suboto
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 05 avg 2022, 16:50

05 avg 2022, 15:08
Sjever opet besplatan
Promjenili su
Vjerovatno su oni htjeli ali neki momci iz grupe odbili.Jbg hajd jednu utakmicu ponekad kad je neki opasan hajc ali nije bas u ultra kodeksu da klub redovno daje djaba ulaz
O tome ja pričam neki dan, kakav bespalatan ulaz na navijačku tribinu to aposlutno nije po kodeksu a ni moralno.
12. igrač kluba iz Titove 38b

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 05 avg 2022, 17:02

Gotovo je Rashid je naš novi igrač :bih:
Mirvić ga zapratio :rol: :opaopa:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 05 avg 2022, 17:10

Sjever opet besplatan
Opet? A ja jaranima jučer uzeo 3 za sjever :rol:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 05 avg 2022, 17:11

Nismo manijaKS ba.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, mikimaus, PAPE3, Vanja8 i 80 gostiju.