Kao sto si i sam citirao Leclerca, niko nikog ne proziva licno, nit ce iko odgovarati sto ne dodje. Ja samo kazem da su price da se pretjeruje s hajcanjem gluposti. Ko je planirao doci doci ce, ko nije nece i tu sva filozofija završava. Ovo hajcanje je vise da se digne atmosfera i euforija pred tekmufera je napisao/la: ↑05 avg 2022, 14:16Ja sam rekao da je to vise na mladju raju usmjereno bar tako zvuci. A sumnjam da nekom smeta, posebno ako mislis da je nekome krivo kad vidi dobru posjetu na stadionu to je onda do tebe jbg. Smeta navijacima drugih klubova.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:57Ma ja, do moje ogranicenosti shvatanja je.Nikome ne smeta, samo pretjeruje se s hajcanjem, mi koji hajcamo imamo viska slobodnog vremena pa nam je Sarajevo najveca briga u zivotu
![]()
Realno evo mlade danas trebas bukvalno moliti da dodju na utakmice a prije se bjezalo iz skole, upadalo u razne probleme samo da odes na utakmicu... Jel to do kluba koji je ovo ljeto odradio sve kako treba od imenovanja trenera na vrijeme pa prvi put da je ekipa na vrijeme kompletirana a onu cistku i tjeranje parazita da ne spominjem... Zar treba bolji razlog toga da se podrzi klub.
Daleko od toga da meni nesto znaci hoce li mi neko reci da sam pi.cka kad ja iz opravdanih razloga ne mogu otici, ko ima kapacitet da shvati shvatit ce ko je ogranicen pisat ce da nekome smeta lijepa atmosfera oko kluba.
I naravno kao sto kaze Leclerc ne treba shvatati bukvalno kad neko kaze da nam je Sarajevo jedina obaveza sve je to manje vise stvar marketinga. A forum je tu da se pise i raspravlja i ne treba biti problem kad neko iznese svoje misljenje.
Ne znam bas sta bi dobili dovodjenjem ovog crnogorca, prvo jer je u pitanju stranac koji dolazi iz lige koja je slabija od nase i to na poziciju gdje nam treba bas kapitalac ako ce neko vec potpisivati. Prije sam za opciju da se dovede stoper neki za rotaciju.
SVI NA KOSEVO!