FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
17
28%
Darko Milanič
14
23%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
10
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
7
12%
Samo stranac
12
20%

Ukupno glasova: 60

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 13:54

Samozdravlje je napisao/la:
08 avg 2022, 13:50
UPOZORIO BIH DIREKTORICU, (zaista joj ne znam ime, nebitno) DA KASNIJE NE BUDE NIJE DO MENE:

- Kad se krene u rekonstrukciju terena mora biti prisutan STRUCAN ing. ispred FKS. Ulaze se enormna cifra u teren i dovoljan je mali zayeb (namjeran ili ne) da se udje u vece probleme nego sto ih imamo. Bolje sad platiti neki strucan nadzor(moze i USA), nego se kasnije hvatati za glavu i pravdati tipa :"nisam ja ing. gradjevine ili nije do mene, trebala je Opcina da da nadzor". Ovo sto pocenjinje je od izuzetnog znacaja i ne smije se prepustiti slucaju"
Kako ćeš nadzirati radove ispred kluba, a investitori NSBiH i Općina Centar, a stadion opslužuje CSR?!
Koševo Zapad

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 08 avg 2022, 13:55

Shategabri je napisao/la:
08 avg 2022, 13:49
08 avg 2022, 13:39
Tino Susic, Cmiljanic, Anicic ... dovedeni pod palicom E.Hadzica. Dokle ???
Ne mora se pogoditi sa svakim pojacanjem iz raznih razloga. Igrac shvati da mu FKS nije opcija. Npr. Pejovic u startu top,pa potop. To se da shvatiti.

Da sam na mjestu Gosp. Mirvica nekog bi dobro naribao. Da Ismir je odobrio,ali na prijedlog koga da se dovede Anicic i ima ugovor do "24 g. Nije Marin kriv, a nije ni direktorica, kriv je ..., necu da dalje crnjacim i kvarim Vam dobro raspolozenje.
Zar se nije mogao dovesti Zeljkovic, onaj stoper iz Sloge ili neko slican, Tacno je da stoper treba po pravilu biti iskusniji, ali ZDRAV.
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic.... :damn:

Bez aman-zaman CV, Tomasevic Nemanja je top pojacanje, pa Ikic,Musa,Cirjak, moze i Dzafic. Ok se zayebat(pardon), ali ovako je NEDOPUSTIVO.
Drobarov je tip iskusnog stopera, kako trazi "liniju" od saigraca, povrijedio se ovdje i kao rekovalescent odigra za 5.
Paaa....meni je normalno da se ovakve stvari dešavaju dok dovodimo igrače koji dolaze for free.
Dakle, daješ mu jedino platu, znači potrefićeš bar jednog ovakvog ako si baš aktivan u prelaznom roku.
Da si dao neke pare za njega, to je već druga priča.
Puno se igrača dovelo i jedino je problem što smo mi odlaskom Mujakića postali deficitarni na toj poziciji, pogotovo ako je Aničić izgubljen.
Dovelo se dosta dobrih igrača, Hadžić očito ima tu slobodu da smije i promašiti sa nekom akvizicijom.

Jbg, Real da 100 miliona za Hazarda, pa ga vuca po bolnicama.
Dešava se i boljim sistemima.
Hazard nije pauziro dvije godine prije nego ce doci u Real.Sto se nas tice ako hocemo biti ozbiljan klub kao sto zelimo nikad ne bi trebali dovesti igraca koji je odigro 2 tekme u dvije godine.To je van svake pameti,onda smo nivo radnika,slobode,kona itd.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 13:58

tenpenny je napisao/la:
08 avg 2022, 13:55
Ne mora se pogoditi sa svakim pojacanjem iz raznih razloga. Igrac shvati da mu FKS nije opcija. Npr. Pejovic u startu top,pa potop. To se da shvatiti.

Da sam na mjestu Gosp. Mirvica nekog bi dobro naribao. Da Ismir je odobrio,ali na prijedlog koga da se dovede Anicic i ima ugovor do "24 g. Nije Marin kriv, a nije ni direktorica, kriv je ..., necu da dalje crnjacim i kvarim Vam dobro raspolozenje.
Zar se nije mogao dovesti Zeljkovic, onaj stoper iz Sloge ili neko slican, Tacno je da stoper treba po pravilu biti iskusniji, ali ZDRAV.
Od ovakvog Marina(nadam se i zelim svako dobro) ranjenog i vjerovatno izgubljenog za ozbiljan fudbal bolja opcija su i Kurdic,Besic.... :damn:

Bez aman-zaman CV, Tomasevic Nemanja je top pojacanje, pa Ikic,Musa,Cirjak, moze i Dzafic. Ok se zayebat(pardon), ali ovako je NEDOPUSTIVO.
Drobarov je tip iskusnog stopera, kako trazi "liniju" od saigraca, povrijedio se ovdje i kao rekovalescent odigra za 5.
Paaa....meni je normalno da se ovakve stvari dešavaju dok dovodimo igrače koji dolaze for free.
Dakle, daješ mu jedino platu, znači potrefićeš bar jednog ovakvog ako si baš aktivan u prelaznom roku.
Puno se igrača dovelo i jedino je problem što smo mi odlaskom Mujakića postali deficitarni na toj poziciji, pogotovo ako je Aničić izgubljen.
Dovelo se dosta dobrih igrača, Hadžić očito ima tu slobodu da smije i promašiti sa nekom akvizicijom.

Hazard nije pauziro dvije godine prije nego ce doci u Real.Sto se nas tice ako hocemo biti ozbiljan klub kao sto zelimo nikad ne bi trebali dovesti igraca koji je odigro 2 tekme u dvije godine.To je van svake pameti,onda smo nivo radnika,slobode,kona itd.
To su sve dječije bolesti koje bi trebali prebolovati.
Ove sezone se vršila generalka tima i došao je veliki broj rekao bih po ovih nekoliko utakmica kvalitetnih igrača.
Ispostavilo se da je Aničić kvarna roba (mislim bio je rizičan potpis svakako), ali eto i Avramovski je tu, istina on je nešto odigrao, ali ovo što se dešava s njim ne obećava.
U narednim sezonama ne bi trebali ponavljati ovakve stvari, trebalo bi se nešto naučiti i da se ne dovode igrači po svaku cijenu, dakle kako kažeš igrao dvije utakmice u dvije godine, načet povredama, hvala doviđenja.

Realno smo sa stoperskim pozicijama bili najtanji i tu se kockalo.
Nije se moglo dovesti nekih drugih igrača koji bi zadovoljili, pa se išlo sa iskusnim Aničićem i Drobarovim, iz Mujakića i Traku. Sad je tu i Đokanović kao opcija na stoperu.
Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 08 avg 2022, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 avg 2022, 13:59

Nepostoji ekipa na svijetu da uradi 10 transfera i da nefuli na jednom dvoici igraca.. koliko Emirove ima krivice ima i do doktora, jervzato i postoje ljekarski pregled. Druga je prica ako doktor da crveno svjetlo (ko zelji za onog crnca, neki priblem sa srcem oni rekli nema veze micemoga podpisat)).

Avram je druga prica covjek je igrao 5/6 utakmica povrijedio se, trener on odlucili pod inekcijom da igra losa procjena karijera vrlo moguce zavrsena..

Suljic je ok igrac ima mana ima fini stvari, daleko od tog da je najbolje krilo u ligi

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 avg 2022, 14:04

joker90 je napisao/la:
08 avg 2022, 13:52
UPOZORIO BIH DIREKTORICU, (zaista joj ne znam ime, nebitno) DA KASNIJE NE BUDE NIJE DO MENE:

- Kad se krene u rekonstrukciju terena mora biti prisutan STRUCAN ing. ispred FKS. Ulaze se enormna cifra u teren i dovoljan je mali zayeb (namjeran ili ne) da se udje u vece probleme nego sto ih imamo. Bolje sad platiti neki strucan nadzor(moze i USA), nego se kasnije hvatati za glavu i pravdati tipa :"nisam ja ing. gradjevine ili nije do mene, trebala je Opcina da da nadzor". Ovo sto pocenjinje je od izuzetnog znacaja i ne smije se prepustiti slucaju"
Prenijeti ću joj ovo i to ovako u boji da naglasimo ozbiljnost!
I samo jos nek naglasi koji font da koristis. Arial ili Calibri. Jel boldirano ili normalno. Da ne bude kasnije hvatanje za glavu i tipa: nisam pito

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 08 avg 2022, 14:04

Apsolutno treba postaviti neke standarde shodne ambiciji kluba sto se tice dovođenja igraca.Ovako ovi bolnicari samo stete klubu i sto se tice novca i rezultata na terenu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2022, 14:09

Izvini, znam da si dobronamjeran, ali nesvjesno pises kao advokat nekog. Igraci tog tipa "for free" su najbolja prilika da se useremo na sve dobo. Naveo sam primjere TSS, Cmiljanic... To su najskuplji igraci, pa taman igrali za 0(nula KM).
Dajes mu jedino platu (vjv. ne malu ??) i ukaze ti se prilika za Nihada(racunas na Marina) i sad placaj jos jednu platu i vjerov. obestecenje.
NIJE PROBLEM DA SE IKIC;TOMASEVIC;DZAFIC;MUSA;CIRJAK ne snadju, ali su zdravi dosli, TO SE DA OPROSTITI(hvala Bogu top su).
Skontat ce to Gosp. Mirvic, nije Nam, pa da ga uzimaju. Svaki igrac mora biti ZDRAV ili ga ne dovodi DA TI PLACA.

Onaj ko dobro i lagodno zivi od FKS treba da isfinansira novog stopera. Za sve dobro dovedene ima dobru platu. Sam je konkurisao

:urnebes: Za RELAL vazi, pala muha na medzeda. Halali forum je, nista licno. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2022, 14:12

Stroj1946 je napisao/la:
08 avg 2022, 14:04
joker90 je napisao/la:
08 avg 2022, 13:52

Prenijeti ću joj ovo i to ovako u boji da naglasimo ozbiljnost!
I samo jos nek naglasi koji font da koristis. Arial ili Calibri. Jel boldirano ili normalno. Da ne bude kasnije hvatanje za glavu i tipa: nisam pito
Arial/ Italik, hvala obojici. Vrlo,vrlo duhovito.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 14:14

08 avg 2022, 14:09

Izvini, znam da si dobronamjeran, ali nesvjesno pises kao advokat nekog. Igraci tog tipa "for free" su najbolja prilika da se useremo na sve dobo. Naveo sam primjere TSS, Cmiljanic... To su najskuplji igraci, pa taman igrali za 0(nula KM).
Dajes mu jedino platu (vjv. ne malu ??) i ukaze ti se prilika za Nihada(racunas na Marina) i sad placaj jos jednu platu i vjerov. obestecenje.
NIJE PROBLEM DA SE IKIC;TOMASEVIC;DZAFIC;MUSA;CIRJAK ne snadju, ali su zdravi dosli, TO SE DA OPROSTITI(hvala Bogu top su).
Skontat ce to Gosp. Mirvic, nije Nam, pa da ga uzimaju. Svaki igrac mora biti ZDRAV ili ga ne dovodi DA TI PLACA.

Onaj ko dobro i lagodno zivi od FKS treba da isfinansira novog stopera. Za sve dobro dovedene ima dobru platu. Sam je konkurisao

:urnebes: Za RELAL vazi, pala muha na medzeda. Halali forum je, nista licno. :thumbup:
Dobro, ali tako radimo trenutno. Koga smo platili? Par sitnih transfera tipa platiš 50-100 k.
To je ništa. Gledam kakvu je CZ zvijer dovela za 2 milona eura. Prodaće ga najmanje za 10 miliona.
Krilo, 23 godine, leti lik.
Možemo li mi tako? Trenutno ne. Da li ćemo moći, ostaje da se vidi.
Ti si u pravu, TSS, Cmiljanić, ovaj Aničić...to nije mirisalo na dobro od početka. Kako i rekoh, kockalo se. Nije se isplatilo.

Nije da nas poredim sa Realom, al samo kažem kako se i na najvišem nivou dešava.
Da je taj Hazard u Real došao kao kukavičje jaje, očito već potrošen igrač, ali su ga ovi u Chelsea dobro umotali i prošao.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 14:16

Ovo je pozitivno, kritička rasprava i kad ide dobro :D
U granicama, reklo bi se. Istina, neko malo više zagalami, ali ništa značajno ni zlonamjerno.
Koševo Zapad

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 08 avg 2022, 14:19

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 avg 2022, 14:22

Smijesno saopstenje
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 avg 2022, 14:25

08 avg 2022, 14:09

Nekad moras rizikovat, ali za Anicica je kriv fedja hadzija doktor, jer mi nedovodimo igrace jedan covjek kaze hocu ovog igraca i ode dovedega. Fedja je za Dribikicu se fino falio kako je on istrazivao dobre i lose stvri i PODVUKAO da je igrao svaku utakmicu prosle sezone. Ja ocekujem od Fedje i svakog drugog trenera koji dodje posle Fedje da analizira svakog igraca podjednako, jer cinimi se da svaki trener ima par bolesnih igraca sakojim je u nekom taku u vidu ja cu tebe povest sasobom ako preuzmem ovaj klub plata tolika 30% meni, win win..3k x 24 =72 k km

Nekazem da je ovo uradio Fedja, al dosad se svakom treneru desi da dovodi igraca sa raspiratora kojeg placamo i lijecimo..

Ikanda
Cmiljenic
Parmak (on nije bio fizicki bolestan on nije fudbaler opste)
Susic
Said 2.0
Anicic
Avram (ako se ustanovi da je bolest nastala prije dolaska)

Ja vjerujem da ima jos 5-6 komada od dolaska tana i sto je naj tuznije i kad bi ovi igrali bili su teske krampe a plate su imali vece od svih drugih igraca, mozda parmak nije al ..

Ja se samo nadam da ima neka klauzula da se povrijedjenim igracima placa plata, 50% manja posebno ako u toku jedne sezone ne odigra 30% utakmica radi povrede, takodje nebi bilo lose da ima klauzula da se sa takvim igracima moze raskinut ugovor sa isplatim 3 mjesecne plate, i to na rate od godinu dana

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2022, 14:27

08 avg 2022, 14:14

Dobro, ali tako radimo trenutno. Koga smo platili? Par sitnih transfera tipa platiš 50-100 k.
To je ništa. Gledam kakvu je CZ zvijer dovela za 2 milona eura. Prodaće ga najmanje za 10 miliona.
Ti si u pravu, TSS, Cmiljanić, ovaj Aničić...to nije mirisalo na dobro od početka. Kako i rekoh, kockalo se. Nije se isplatilo.

Nije da nas poredim sa Realom, al samo kažem kako se i na najvišem nivou dešava.
Da je taj Hazard u Real došao kao kukavičje jaje, očito već potrošen igrač, ali su ga ovi u Chelsea dobro umotali i prošao.

Slazem se ja ljudino: 2Korak po korak". Ok. Mi smo napravili u startu 20-tak koraka, zahvaljujuci prvenstveno Gosp. Mirvicu, a potom i F.Dudicu, sto je imao muqa da se zahvali prekobrojnim. Ima do gosp. E. Hadica u toj pozitivi, ali... Ako si slusao Dudica oko slcaja Dupovca(hvala mu za sve dobro), onda znas da ga je Emir htjeo ostaviti.
Ok je greska tipa:Milanovic,Pejovic,Palic,Zlatkovic i sl., ali ovako pogrijesiti nakon TSS,Cmiljanica...je nedopustivo. Isto mi razmisljamo kad kazes:
" Nije mirisalo na dobro" :clap: :thumbup:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 08 avg 2022, 14:29

tenpenny je napisao/la:
08 avg 2022, 14:04
Apsolutno treba postaviti neke standarde shodne ambiciji kluba sto se tice dovođenja igraca.Ovako ovi bolnicari samo stete klubu i sto se tice novca i rezultata na terenu.
Bio ovakav svaki transfer rok , ubodemo sa 9 igraca a 1 fula, ah mi Pitari hocemo savrsenstvo a to nema nigdje al bas nigdje.

Dosadan si malo s tim, pises vec 10x istu stvar.
Sto pisu momci desi se jednom Real Madridu da fuli ,evo jednog Mariana ne mogu lopatom istjerat iz kluba a panj samo takav i povrede ima itd Pogledaj Barcalone fuli sa bar 5 igraca svake godine pa ne moze to ni otjerat iz kluba.

Ni jednog igraca nismo platili sto je najbitnije , Hadzija samo nastavi ovako yebes jednog igraca.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 08 avg 2022, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 08 avg 2022, 14:30

Da li je steta ili ne zavisi od toga koliko Anicic prima repa :kafa:
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 14:30

08 avg 2022, 14:27
08 avg 2022, 14:14

Slazem se ja ljudino: 2Korak po korak". Ok. Mi smo napravili u startu 20-tak koraka, zahvaljujuci prvenstveno Gosp. Mirvicu, a potom i F.Dudicu, sto je imao muqa da se zahvali prekobrojnim. Ima do gosp. E. Hadica u toj pozitivi, ali... Ako si slusao Dudica oko slcaja Dupovca(hvala mu za sve dobro), onda znas da ga je Emir htjeo ostaviti.
Ok je greska tipa:Milanovic,Pejovic,Palic,Zlatkovic i sl., ali ovako pogrijesiti nakon TSS,Cmiljanica...je nedopustivo. Isto mi razmisljamo kad kazes:
" Nije mirisalo na dobro" :clap: :thumbup:
Moje mišljenje je da se stav trenera mora slušati i poštovati.
Ako mu neki igrač ne treba, ne uklapa se u sistem, nema tu šta da ga neko ostavlja.
Nek ga Emir kući vodi i nek mu zube broji.

Ja nemam nikakvih drugih ili trećih interesa, ne navijam za igrače, FKS i to je to :thumbup:
Koševo Zapad

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 08 avg 2022, 14:32

bodi123 je napisao/la:
08 avg 2022, 11:46
feniksptica je napisao/la:
08 avg 2022, 10:30
Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
Nemamo boljeg. Suljić je naše daleko najbolje krilo ako ne računaš rahmetliju Avramovskog.

Na stranu to što mu treba oduzeti penale i kornere, prekide jer ima boljih u ekipi za toga. Ali Asmir je igrač koji ima brzinu, dribling i finesu što u ovoj ligi zlata vrijedi i što nema nijedno naše drugo krilo. Uvijek je sposoban predriblati nekoga i napraviti višak po strani, ili gurnuti loptu na malom prostoru iza leđa odbrani. Ko je pratio protiv Posušja vidio je koliko je puta Tomaševića izbacio na čist centaršut. Takvog driblera u ekipi nemamo i Suljić apsolutno da mora igrati, klasa iznad ove lige.

Svi smo evo zavolili Ikića koji je mnogo dobar dečko i pravi profesionalac, ali recimo da uporedimo šta je on uradio protiv Posušja - otprilike ništa. Nema driblinga i ne zna se osloboditi čuvara, izgubio mnogo lopti... prijetnja je šut koji ima i zato će nam dobro doći jer imamo 2 potpuno različita krila. Asmir je mnogo jači na lopti od njega.

Smiješno je Suljića pljuvati i zakucavati na klupu jer je eto promašio penal i pogodio prečku, a niko da spomene šta lik u build-upu za nas radi i koliko prostora izvlači jer ga konstantno moraju udvajati, ako ga pustiš 1 na 1 ode lik, baš velika klasa.

Nama šta treba to je jedini bolja devetka iako Feđa konstantno ponavlja da ih imamo dovoljno i da ne bi ostavljali Ahmetovića da smo htjeli dovoditi koga. Ali ni Nardin ni Hamza se ne snalaze najbolje u ovom sistemu kao najistureniji.
:thumbup:
Tacno tako. Suljic je i protiv Posusja odigrao jako dobro. Da je pogodio penal i da je usla precka ( iz situacije koju je sam stvorio),znaci dao dva gola,sad bi ovdje hvalospjevi bili. Suljic je jedan od nasih najboljih i najvaznijih igraca. Slabo je izvodio kornere ali opet je nas igrac koji najbolje izvodi kornere. Ne mislim ja tako,nego Dudic i strucni stab. Suljic je odlican i nezamjenjiv.
A mrze ga samo jer je tu,rodjen u Saraj'vu ! :mrgreen:
Nedostaje nam paker,egzekutor. Imamo odlicna krila i bekove,dobru sredinu,zato Merso daje gol za desetak minuta. Treba nam neko isti on,samo sa najmanje 10 godina manje.
Ne znam kako ljudima nije jasno da FKS nema apsolutno nista sa mjenjanjem terena. Mi nismo uopste ugovorna strana,nismo dali nijedne marke za radove i apsolutno se nista ne pitamo tu. Apsolutno nista.
Hoce li biti ulaznica za Tuzlu u fan-shopu ??
Hocemo li imati free parking kod sjevera ??

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2022, 14:33

fera je napisao/la:
07 avg 2022, 22:49
07 avg 2022, 22:27
Kad sam pri "sutu" zna li neko sta FC St. Luis ? Je li kod njih PO ?
Mislim na Pidru ? Hvala.
Igrao je za drugi tim.
Hvala prijatelju, ako bude sta novo javi drugu. Znam da obojica gotivimo nasu bh djecu, ma od kud dolazili i kako god se Bogu molili. :bih:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2022, 14:41

Antikloc je napisao/la:
08 avg 2022, 14:32
bodi123 je napisao/la:
08 avg 2022, 11:46
feniksptica je napisao/la:
08 avg 2022, 10:30
Dobar je Suljic al vjerovatno imamo boljeg igraca u ovom trenutku za tu poziciju i to je to. Ljubav prema klubu na jedu stranu a profesionalost ipak staviti ispred.
Nemamo boljeg. Suljić je naše daleko najbolje krilo ako ne računaš rahmetliju Avramovskog.

Na stranu to što mu treba oduzeti penale i kornere, prekide jer ima boljih u ekipi za toga. Ali Asmir je igrač koji ima brzinu, dribling i finesu što u ovoj ligi zlata vrijedi i što nema nijedno naše drugo krilo. Uvijek je sposoban predriblati nekoga i napraviti višak po strani, ili gurnuti loptu na malom prostoru iza leđa odbrani. Ko je pratio protiv Posušja vidio je koliko je puta Tomaševića izbacio na čist centaršut. Takvog driblera u ekipi nemamo i Suljić apsolutno da mora igrati, klasa iznad ove lige.

Svi smo evo zavolili Ikića koji je mnogo dobar dečko i pravi profesionalac, ali recimo da uporedimo šta je on uradio protiv Posušja - otprilike ništa. Nema driblinga i ne zna se osloboditi čuvara, izgubio mnogo lopti... prijetnja je šut koji ima i zato će nam dobro doći jer imamo 2 potpuno različita krila. Asmir je mnogo jači na lopti od njega.

Smiješno je Suljića pljuvati i zakucavati na klupu jer je eto promašio penal i pogodio prečku, a niko da spomene šta lik u build-upu za nas radi i koliko prostora izvlači jer ga konstantno moraju udvajati, ako ga pustiš 1 na 1 ode lik, baš velika klasa.

Nama šta treba to je jedini bolja devetka iako Feđa konstantno ponavlja da ih imamo dovoljno i da ne bi ostavljali Ahmetovića da smo htjeli dovoditi koga. Ali ni Nardin ni Hamza se ne snalaze najbolje u ovom sistemu kao najistureniji.
:thumbup:
Tacno tako. Suljic je i protiv Posusja odigrao jako dobro. Da je pogodio penal i da je usla precka ( iz situacije koju je sam stvorio),znaci dao dva gola,sad bi ovdje hvalospjevi bili. Suljic je jedan od nasih najboljih i najvaznijih igraca. Slabo je izvodio kornere ali opet je nas igrac koji najbolje izvodi kornere. Ne mislim ja tako,nego Dudic i strucni stab. Suljic je odlican i nezamjenjiv.
A mrze ga samo jer je tu,rodjen u Saraj'vu ! :mrgreen:
Nedostaje nam paker,egzekutor. Imamo odlicna krila i bekove,dobru sredinu,zato Merso daje gol za desetak minuta. Treba nam neko isti on,samo sa najmanje 10 godina manje.
Ne znam kako ljudima nije jasno da FKS nema apsolutno nista sa mjenjanjem terena. Mi nismo uopste ugovorna strana,nismo dali nijedne marke za radove i apsolutno se nista ne pitamo tu. Apsolutno nista.
Hoce li biti ulaznica za Tuzlu u fan-shopu ??
Hocemo li imati free parking kod sjevera ??
Negdje je pisalo kao mi preuzimamo nakon 6 mjeseci održavanje terena, što isto mislim da nije tačno.
CSR je zadužen za održavanje komplet stadiona.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”