Gledam i ne vjerujem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledam i ne vjerujem
Tek protiv Bate Borisova kakva je ludnica bila,nikad se vise ono nece ponoviti.
Ligament pukao. Nije obnova povrede.
Pantelija je napisao/la: ↑09 avg 2022, 17:07ja Bgm branio nikoga nisam, imaju postovi neka se zarovi ko hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:23Pantelija je napisao/la: ↑08 avg 2022, 14:50Covjek je ozlijedio drugo koljeno, ne ono gdje je imao ozljedu. Ozlijedio ga je jer je imao oslonac na toj nozi, a ovaj igrac mu na stajnu naslonio se svom težinom.
Bilo koji drugi igrac da je bio, ozlijedio bi se isto kao i aničić u onoj situaciji ili bar 80%-90%
Zasto branis neodbranjivo, pitarcino ? Vjerujem da ti je motiv pozitivan, tj. da se ne narusi dobra atmosfera(nikad bolja). Nema potrebe, nema tih forumasa koji ce Gosp. Mirvica pokolebati. Dugo vremena si na ovom forumu, najcesce opravdano cijenjen, ali nisi nepogrijesiv. Ja i ti smo branili Sabrininu Upravu i neizmjerno joj vjerovali, ali nas izlevati da valja. Pregledao sam sinoc snimak 10x, lijeva noga u zraku(za tu se zalio), a desna na zemlji. Da li je sa lijevom ili desnom bio u problemu nebitno. Bitno je da je nazalost dosao kao invalid.
Moj motiv je preventiva, da se ne desava nikad vise. Igrac sa tim CV nikad ne bi izabrao FKS, tacka. Zeljkovic(da se pametno i pravovremeno reagovalo) , onaj iz Sloge i ini bi za 1/10 para dosli pjeske u FKS. Za prosutim mlijekom ne treba kukati, ubuduce paziti.
Ovakve stvari se ne smiju ponavljati, a nazalost nije prvi put. Ko ga je preporucio i nahvalio treba da dobije ukor i destimulaciju.dok je bilo rezultata i djece iz akademije do tada je bilo ok (iz vana)
kad su pocela izmisljanja tople vode, tada se prestaje s podrskom (logicno)
anicic je izvrnuo llijevo koljeno, koje je stajalo ISPRED igraca posušja na koje se on naslonio sa strane... dakle, anicic jje tom nogom izbio loptu i u duelu mu ostala ta noga ispred igraca,i igrac je na tu sttarannu gdje je koljeno naslonio se i tu je sve otislo u pm
to da se desilo bilo kome u ekipi ista bi bila ozljeda. Tako je i hamza u safet zajko sa 19 sjebo ligamente
inace se uvijek savjetuje igracima da prilom startova i duela, izgjegavaju pozicije gdje ne postoji mogucnost da se noga izmakne tj da se ne pomjera a to je upravo bila ova... jednostavno nije bilo mogucnosti da se izbjegne ovo... da je imao 19 mozda bi manje posljedice bile ali bi bilo sigurno isteggnuce
moj ti je savjet drug kod rudarskog hotela ( i ja parkiram kad sam kuci) das covjeku 10 km i nista mu se nece desiti ,a imas 10 tak minuta lagano do stadiona ,usput zelim vam sutra pobijedu
Ja parkiram kod trznog centra Dzananovic uvjjek ima mjesta,a stadion blizu.
hvala rado bih al vani sam tj u austriji
Mozes oko stadiona one zgrade i parkinzi dzabe nadje se mjesto ili petaka autobuska stanica parking 5 min od stadiona, ako iz Sa ides jos je lakse izaci gore prema pumpi na magistralu i na autoput ne moras kroz grad u guzvu
Kako bolje zvuči na manjem stadionu, ili je do rasporeda ozvučenja. Na Koševu dok dođe zvuk sa zapada do vrha istoka, prođe strofa.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 45 gostiju.