FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
83
36%

Ukupno glasova: 230

LovacnaJelene
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LovacnaJelene » 10 avg 2022, 23:26

Dudić vcrs teski amater ispao. Kako nas unisti.

Jovic ga nogama ubio.

Jos malo, i ide ono famozno "Vrijeme je Fedja"

Kakav red ljudi na ulazu na zapad, a tekma pocela :tokralju:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2022, 23:28

Hamagara je napisao/la:
10 avg 2022, 23:24
Ima li kakvih info za ove momke sto su napadnuti i kakvo je stanje sa Ikicem
Izgleda da je slomio rebro
You are someone else I am still right here

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 avg 2022, 23:30

Dal obavezno mora preseliti na klupu od utakmice sa Igmanom, od njega jedva da smo neki doprinos dobili od kako je došao, a pojedinci ga prodaju za neke milione :facepalm: Od nedjelje vezni red treba biti Suljić lijevo, Ikic desno i Džafic kao desetka, a iza Đokanović i Ćirjak.Džafic zadnje dvije utakmice igra na pozicijama na kojima nikad ranije nije igrao, onu impresivnu statistiku u Tuzli je napravio kao lijevo krilo i desetka.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 10 avg 2022, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 23:34

Dal sofiju kara nema hajra od njega vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 10 avg 2022, 23:35

Ne znam da li se neko sjeca utakmice Veleza kad ih je Dudic vodio protiv Zelje na Grbavici, cini mi se prvo kolo jedne sezone, 3:0 zeljo klepio na kontre, a velez imao 10 kornera, Lendric ih izbusio. Na tu tekmu i naivan presing preko citavog terena me ovo podsjetilo.

Sto se igraca tice, tesko je ista komentarisati ovdje i hladne glave. Drobarova smo malo precijenili, nadajmo se da je ovo uzasan dan samo, a ne njegova realnost. Djokanovic ne zna i ne smije igrati stopera, ubijamo momka time. Nama fali minimalno jedan vrhunski, iskusan stoper, ubili smo pare na Nihadu, sad ih ulozite nazad u ekipu.

Rifet Kapic, kao sto sam se ovdje s nekim raspravljao prije par dana, je beskoristan lik koji ne trci i nema nikakvu ulogu. On je kao Cirjak ali verzija za Federalne lige. Ne samo da ne treba igrati, nego ga se treba rjesavati. On je iduci za Igman Konjic.

U napadu ovaj Mulahusejnovic nema nikakve koristi, spor je, lopte se odbijaju od njega, daj boze da ikakve koristi bude od njega, u ovakvom sistemu sigurno nece. Hamza Catakovic ne moze pogoditi gol da mu boga das. Ostale kvalitete osim suta ni nema, a eto ni to mu sad ne radi. Jos ima onaj teleci pogled haha

Cirjak odlican, daleko najkvalitetniji nas igrac. Musa solidan. Belmin nije ozbiljan golman.

Dzafic, Suljic, Dal mrtvi prosjek, nikakvu razliku ne prave. I onda ih zamijenis kobiljarom da kao on rijesi tekmu... daj boze da ovo izdobri protiv jacih ekipa

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 10 avg 2022, 23:35

Robija jaka samo kad ih je 15 na 5 napadaju . Obustaviti ovo rentanje stadiona , nastradat će neko . Pa makar u Lukavici igrali .
Maroon Brothers 1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2022, 23:36

Prva jaka tekma i odmah bruka i potop. Hiljadu lekcija iz ovog ima da izvuku, pa cemo da vidimo. Valjda potpise mali crnogorac, pa da igramo s 11 igraca. Ona klada Mulanešto je najgori napadac kojeg sam gledao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 10 avg 2022, 23:37

joker90 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:36
Prva jaka tekma i odmah bruka i potop. Hiljadu lekcija iz ovog ima da izvuku, pa cemo da vidimo. Valjda potpise mali crnogorac, pa da igramo s 11 igraca. Ona klada Mulanešto je najgori napadac kojeg sam gledao.
Aferim brate, nasmija me u ovaj nevakat
:rol:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 avg 2022, 23:38

Bgm Nardin ne ulijeva neki optimizam spor, trom, usro je nekoliko akcija, Catakovicu treba 10 zicera da zabije, za nadat se sto prije da potpise taj Krivokapic da vidimo njega, i Vukotica dovesti znaci kako bilo, dovest' ga.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 avg 2022, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 avg 2022, 23:39

fera je napisao/la:
10 avg 2022, 23:28
Hamagara je napisao/la:
Ako je istina da je bas slomio,nema ni njega 6 sedmica minimum
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 avg 2022, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 10 avg 2022, 23:39

amypitar je napisao/la:
10 avg 2022, 23:23
SasaKajkut je napisao/la:
10 avg 2022, 22:56
Šta je bilo ovo na kraju neke tuce,znal ko sta ?

Ja sad iz Zenice posle utakmice setao gradom niko me ruzno nije pogledao.
Ma maloumnici pametuju. Prije utakmice na nekoliko sati svi ste sjedili po kafićima u gradu i pored stadiona i niko vam ništa nije uradio. Navijačkih nekih prepucavanja će uvijek biti. I vaši najvaterniji navijači su došli u grupicama u Zenicu i tražili neki belaj a naši su možda odgovorili, što je sitno svakako bilo.

Pravi navijači koji su normalno došli pogledati utakmicu su se osjećali kao kod kuće i to će svi potvrditi koji su došli na zapadnu tribinu i prije utakmice popili piće oko stadiona ili u gradu. Niko nikog nije ružno pogledao.

Više belaja biste imali na Grbavici koja vam je stadion nudila za 3x veći iznos nego Čelik. J3b.... vas Grbavica.

Pravoj sarajevskoj radi bujrum za 14 dana na utakmici protiv Slobode!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 avg 2022, 23:39

Fedja je danas pokazao sav svoj kvalitet i amaterizam.
Ja koji pojma nemam o fudbalu nakon 20 minuta sam ovdje pisao da smo zreli za 3 komada.
I sta je on uradio? Umjesto da promijeni taktiku, uspostavi posjed, da to pokusa, da dobije ravnotežu. On pravi 4 bespotrebne izmjene, odnosno kaznjava igrace koje vadi, a zapravo nije u njima problem bio uopste. I dalje u drugom opet navro na isti način igrati, ne moze nazor nista. Sarajevo ima veliku bazu navijača temperamentnih koji ce ga pojesti za tri kola, i dobit ce nogu, ako se ne bude opametio danas.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 avg 2022, 23:40

Hajde molim vas samo mi elaborirajte kako vi vidite da je Tuzla fizički spremnija od nas? Hajde evo molim vas, može i u PP. Muka mi je više iz sezone u sezonu nakon nekog kiksa čitati kako smo nespremni i kako je protivnik spremniji. Kad odigraš loše i kad te protivnik poklopi kao što je Tuzla nas večeras, to ne mora automatski značiti da smo mi nespremni, odnosno da su oni spremniji.

Kako možete lupati gluposti svaki put sunce vam poljubim.. Jednostavno, preloše smo odigrali. Slabo pripremljeno od strane Dudića, Jović ga je nadigrao. Ljudi uboli taktiku, sašili nas da valja i svaka im čast. Kakve sramote i tjeranja, ovo je samo jedna dobra šamarčina u pravi čas, jer smo se puno uzdigli. Što kaže @napoleon, raja mašta o prodaji ebenog Dala za par miliona, halooooo.. :crazy:

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 10 avg 2022, 23:42

Aduka87 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:38
Bgm Nardin ne ulijeva neki optimizam spor, trom, usro je nekoliko akcija, Catakovicu treba 10 zicera da zabije, za nadat se sto prije da potpise taj Krivokapic da vidimo njega, i Vukotica dovesti znaci kako bilo, dovest' ga.
Ma evo ja odoh sad odmah po Vukotica. Ne moze ovo sa Dzokanom i sa svim ovim povredama.

**** te sta im radi onaj grmalj na treninzima, svaku utakmicu jedan pogine
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 10 avg 2022, 23:43

Hamagara je napisao/la:
10 avg 2022, 23:37
joker90 je napisao/la:
10 avg 2022, 23:36
Aferim brate, nasmija me u ovaj nevakat
:rol:
E cuj Mulanešto :rol:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 23:44

Ma nemamo mi lidera na terenu kao sto smo imali sa Rahmanom. Suljic kost i koza, Andrej momak za 10 ali nije taj tip . Ovo ostalo je sve pickasto.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 10 avg 2022, 23:44

Ja odavno govorim da Dal nije ona desetka koja nama treba i koja jednim potezom izbacuje 3 igraca. Dzaba. Potencijal neki ima ali za nesto vise tesko. Problem nastaje sto drugi ispastaju njegovim "pod moranje" igranjem. Imat ces zdravog Avrama al ce Dal morati igrati, a neminovnost je protiv vecih klubova da rezultat ispasta. I Dzaficu trazi poziciju a ne moze je naci jer covjek je najbolje igrao ono sto Dal danas igra. A najvece razocaranje je Mulahusejnovic. Covjek nijedan duel nije dobio. Uvijek su brzi na lopti od njega. Nestvarno je da je nekad bio prvi strijelac neke lige uopste a kamoli slovenacke. Ovo Hadzicu na dusu ide, nije bas uspjesan prelazni rok kao sto smo mislili. Anici krizni otisli na drugoj nozi, Nardin tanak ko rizla, Drobarov ako se po jutru dan poznaje, tanko. Tuzla nadje coulibalya negdje u pm i pokaze se ko najbolje pojacanje u citavoj ligi. Ocigledno nemamo skaute za takve igrace niti direktora za takve veze. U posljednjih par godina Tuzla je ozbiljnih stranaca dovela rijetko kad su fulu napravili. A garantujem da smo imali pare za ovakvog igraca kao sto je coulibaly.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 avg 2022, 23:45

fera je napisao/la:
10 avg 2022, 23:28
Hamagara je napisao/la:
Onda nek ganjaju i slobodno desno krilo sa našim papirima, svakako nam je Ikić jedini pravi igrac koji pokriva tu poziciju. Mislim da onaj Mirzad Mehanovic tu može uletiti, slobodan je od neki dan.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 avg 2022, 23:46

Bilo bi dobro kad bi uskoro ovako izgledalo

Musa-Drobarov-Vukotic-Tomasevic

Djokanovic-Cirjak

Dzafic-Varesanovic-Suljic

Krivokapic

Vidjet cemo sta ce do petka uraditi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 10 avg 2022, 23:47

Kakav ameter, 4 izmjene i to 4 napadaca vadis za 4 napadaca, a taktika ista :lol:

Aj, nadati se da je ovo samo los dan

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”