FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema ga jos. zato danas 5-6 zena stavili u FK Sarajevo. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba se na polusezoni rijesiti jos nekih igraca
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Mi sinoc peticu primismo, a danas pricamo o iznenadjenjima u evropi 

Da se ja pitam, Kobiljara i Salčina bi veceras otjerao.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sreca pa se pljuvaci nista ne pitate
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ruzno vidjet i u SFKIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑11 avg 2022, 21:32Umjesto Habibovic procitah Hebibovic, umalo me presjeklo nije. Reko taman se onog kloca rijesili samo nam fali on u zenskom obliku![]()

Jedino ona Alma Kamerić što izgleda ok, ovo ostalo da čovjek dušu povrati.
Al imam feeling da neće niko od igrača više doći 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće sigurno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nadam se da će sutra od ovih akademaca doći koji štoper da ga skautamo 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Hocemo mi Travniku da trpamo 4 komada za rodjendan
Hamrun otrese Levskog u gostima, evo produzetke igraju, nije Velez dzabe po usima dobio izgleda
- NisamInSajder
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 avg 2022, 23:40Hajde molim vas samo mi elaborirajte kako vi vidite da je Tuzla fizički spremnija od nas? Hajde evo molim vas, može i u PP. Muka mi je više iz sezone u sezonu nakon nekog kiksa čitati kako smo nespremni i kako je protivnik spremniji. Kad odigraš loše i kad te protivnik poklopi kao što je Tuzla nas večeras, to ne mora automatski značiti da smo mi nespremni, odnosno da su oni spremniji.
Kako možete lupati gluposti svaki put sunce vam poljubim.. Jednostavno, preloše smo odigrali. Slabo pripremljeno od strane Dudića, Jović ga je nadigrao. Ljudi uboli taktiku, sašili nas da valja i svaka im čast. Kakve sramote i tjeranja, ovo je samo jedna dobra šamarčina u pravi čas, jer smo se puno uzdigli. Što kaže @napoleon, raja mašta o prodaji ebenog Dala za par miliona, halooooo..![]()
Jović pregazio Dudića taktički. Ovo što je Jović uradio u TC je odličan posao. Pokaziva svoje trenerske kvalitete. Od ove starije garde trenera ozbiljniji su jedino Barbarić i on.
Za fizičku spremu standardno, kao i svake sezone, poslije pobjede top spremni, poslije poraza loš posao, uhljebi to vode. A ustvari pravu ocjenu za rad Trnovca moći ćeš dati na kraju sezone, koliko je bilo povreda mišićne grupe, koliko se prosječno trčalo, intenzitet, mada ovo dvoje dosta ovisi i od same taktike trenera. Sinoć jesu pali igrači i davali loše fizičke znakove (što bi Englezi rekli body language), ali to je iz razloga jer su pali u psihičkom smislu, moral otišao, i onda se nisu ni borili, niti su davali od sebe ni 30%.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da Nagelsmann baci Musialu na lijevog beka, možda će napredovat. Salčin bi na desetci, pa čak i desnom krilu, strašno napredovao. Al, et vole ga zavaljivat na lijevom beku, jer je ljevak, a ima dribling pa nekog može i izbacit i napravit višak. Čovjek nema niti jednu defanzivnu vrlinu, a igra beka.
Pa govorili su da je od ove sezone transfer rok do 1.9., svašta. A evo provjerio sam i stoji taj 12.8., znači da je sutra posljednja šansa da se dovede Vukotić.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 avg 2022, 20:14Svaki igrač koji je bio slobodan na dan 12. august može se registrovati i nakon tog datuma. Igrač koji ima klub 12. augusta, ne može se ni kupiti ni potpisati kao slobodan nakon toga.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kakvu ce šamarčinu naš fudbal dožovjeti, ako ovi sa Kosova odu u grupe Konferencijske lige, a samo im je Škupi prepreka. Ljudi maltene jucer počeli igrati Uefina takmicenja 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, mnon46 i 64 gosta.