Daj bar 30 situacijaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Meni je najjace kako oni pojedine sudije (ove koje prave evidente i konstantne greske) i dalje rejtaju i stavljaju po ovim derbijima. Kako bi sad Tejloru godilo jedno 6 mjeseci u Cempionsipu da se vrati na pravi kolosijek eeh
Doduse normalan svijet im je pokazao sta misli o njihovom sudjenju kad im nijedan sudac ne zavrsi na proslom sp
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 14 avg 2022, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Nek stavi 7 ako moze nac a moze kurkoStevieG8 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Daj bar 30 situacijaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Evo samo da mi se javi DRHAUSE pa ću postaviti
- Chapman1886
- Kontakt:
Ahhahaha kmeče čelsitovci, boli nas qarina jaja su nam otekla što su vas oštetili, dao bog da vas oštećuju svako kolo i ne samo vasa već sve klubove lige u rržiji totrnšita i luzeršitpula,dvije kriminalne hobotnice pod šapom fa, kad po arsenalu pišaju tad se kolutate od smijeha ma ko vas yebe i vas i čelzi kud nije romero glavu čupavom otkinuo i zaizvrat pemal dobijo fuj sve vas nabijem na qaru licemjernu LICEMJERI LICEMJERI LICEMJERI
Samo Sloboda | COYG
Nije isto.
Nadji jednu utakmicu koju ste igrali u bilo kojem takmicenju u zadnje 2 sezone, a da niste napisali MINIMALNO 2 posta o sudijama. Imas vasu chat temu i bukvalno je svaki put isto.
To ne radi niko na svijetu u kolicini kao vi.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Fin potpisao, ali malo zastario?AlanSmith14 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:07Nije isto.
Nadji jednu utakmicu koju ste igrali u bilo kojem takmicenju u zadnje 2 sezone, a da niste napisali MINIMALNO 2 posta o sudijama. Imas vasu chat temu i bukvalno je svaki put isto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno ja ne pratim Arsenalove utakmice, osim kad međusobno igramo. Ali ako ste ovako znali biti oštećeni, suosjećam se s vama.Chapman1886 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:06Ahhahaha kmeče čelsitovci, boli nas qarina jaja su nam otekla što su vas oštetili, dao bog da vas oštećuju svako kolo i ne samo vasa već sve klubove lige u rržiji totrnšita i luzeršitpula,dvije kriminalne hobotnice pod šapom fa, kad po arsenalu pišaju tad se kolutate od smijeha ma ko vas yebe i vas i čelzi kud nije romero glavu čupavom otkinuo i zaizvrat pemal dobijo fuj sve vas nabijem na qaru licemjernu LICEMJERI LICEMJERI LICEMJERI
@Otelo ... bice refres ovih dana
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Pensioner26
- Kontakt:
I još da ne zaboravim, osvojit će Tottenham nešto, ali to nešto je vjerovatno qarina mušanova kao i svake godine, da se razumijemo. Neće biti ni u top4… A nema im ni Audi Kupa.
Ćaća je upozoravao
Fakat bez zayebancije meni nije jasno kako povlacenje za kosu nije direktan crveni bez ikakvih izuzetaka. Liga pusta ovo sranje godinama da se radi, a da nije sportski malo je rec.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Pa zato što svaku utakmicu prave debilne greške, nekad te koštaju, nekad ne koštaju.AlanSmith14 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:07Nije isto.
Naravno kad vidiš da pravi debilanu od utakmice glupim i neujednačenim kriterijem da ćeš pisati o tome kad već uživo pratiš tekmu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najaktivniji forumasi na forumu. Komentarisemo utakmicu, a uz to idu i sudijske greske. Pljujemo po sudijama, pljujemo po sopstvenim igracima redovno i kad gubimo i kad pobjedjujemoAlanSmith14 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:07Nije isto.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prgavi Totaši se gurkaju u pohod na titulu?
Džaba, ako nastave sa prgavom taktikom + guranje FA, osvojit će EPL.
Džaba, ako nastave sa prgavom taktikom + guranje FA, osvojit će EPL.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja sam neutralan sto se tice utakmice al Tottenhem je dao oba gola gdje je trebao biti sviran cist faul, iz godine u godinu lose sudjenje pa ove sudije u Engleskoj ne znaju ni VAR koristit
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hahahahahha kakav rant Tuchela po Tayloru na pressu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
I treba po ćelavoj fufici sve najgore oplesti. Svaka čast Švabi, prvi sa mudima koji je opleo po gov.nariji.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 14 avg 2022, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.