Video?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 14 avg 2022, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da nije bilo "sve mi vako radi"
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Svaki sudija ima tako svog nekog miljenika, kao Klopp Mossa nekad 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Danas je to Tierney
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jbg, 2 boda odletise. Realno, odlicna utakmica za neutralne, konte je uspio neizgubiti od tijela. Popravlja se. Iako vise sretno nego spretno.
Vidim Chapmanu je dosadio pool, preso na celsi.
Svakako, ako je Tottenham kandidat za prvo mjesto, onda je celsi sampion.
Vidim Chapmanu je dosadio pool, preso na celsi.
Svakako, ako je Tottenham kandidat za prvo mjesto, onda je celsi sampion.
Juce da nisam gledao utakmicu pomislio bi covjek citajuci temu da smo odigrali egal mec a ne rastavili siroti Lester.Brokula je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:21Najaktivniji forumasi na forumu. Komentarisemo utakmicu, a uz to idu i sudijske greske. Pljujemo po sudijama, pljujemo po sopstvenim igracima redovno i kad gubimo i kad pobjedjujemoAlanSmith14 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:07Nije isto.
Nadji jednu utakmicu koju ste igrali u bilo kojem takmicenju u zadnje 2 sezone, a da niste napisali MINIMALNO 2 posta o sudijama. Imas vasu chat temu i bukvalno je svaki put isto.
To ne radi niko na svijetu u kolicini kao vi.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Thats fucking football right there. None of that pansy ass Pep-x-Klopp dick tugging smile for the camera bullshit. Men puke, men poop on the field, men deliver their new born baby on the side lines. Fucking hard core dick in the ass butterball football fuck it chuck it game time shit. Take it to the showers. Dicks get shoved in places you don’t even remember. We win together we celebrate together. Football is back baby.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
KSG je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:45Thats fucking football right there. None of that pansy ass Pep-x-Klopp dick tugging smile for the camera bullshit. Men puke, men poop on the field, men deliver their new born baby on the side lines. Fucking hard core dick in the ass butterball football fuck it chuck it game time shit. Take it to the showers. Dicks get shoved in places you don’t even remember. We win together we celebrate together. Football is back baby.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- CROtorious
- Kontakt:
Uz svo silno simuliranje i pickasti nogomet u zadnje vrijeme te gledanje kako cijelom svijetu svaki k smeta ova danas utakmica je pravo osvjezenje za sve. Da je svaka utakmica ovakva, a ne lizanje paksu kao kad su Klopp i Pep u pitanju.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ovo danas između Conte i Tuchela vraća vjeru u stari dobri fudbal i naboj oko njega.
Vjerujem da su soft/gej/LGBT i slični lobiji je ponosni na lizanja Kloppa i Pepa kojima svjedočima zadnjih godina. I naš norveški ribar dok je bio tu, ličio je na curicu.
Ovoj ligi trebaju ovakvi menadžeri kao Tuchel i Conte. Mislim da IQ ima potencijal da bude kao oni. ETH je mekano krenuo. Arteta je šmiker ali ima petlju.
Još samo da se konačno pojave i fudbaleri/muškarci kao Keane, Viera i slični njima.
Vjerujem da su soft/gej/LGBT i slični lobiji je ponosni na lizanja Kloppa i Pepa kojima svjedočima zadnjih godina. I naš norveški ribar dok je bio tu, ličio je na curicu.
Ovoj ligi trebaju ovakvi menadžeri kao Tuchel i Conte. Mislim da IQ ima potencijal da bude kao oni. ETH je mekano krenuo. Arteta je šmiker ali ima petlju.
Još samo da se konačno pojave i fudbaleri/muškarci kao Keane, Viera i slični njima.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kad izlaze zadnje dvije epizode Arsenalovog "All or nothing"?
-
- Kontakt:

Porastao mi je Mikel malo u očima nakon ovog do sad što sam pregledao. Imao je fakat puno izazova i problema.
Ima ih jos uvjek,ali polako ali sigurno ekipu postavlja onako kako zeli i nametnuo je autoritet,jos da ugrabimo dva igraca do kraja prijelaznog roka(veznjak i napadacka opcija)moglo bi to djelovati fino ove sezone

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fascinantno kako su mu svi prebacivali da povlaci ekipu poslije zabijenog gola a on konstantno od njih trazio da to ne rade, zanimljivo za vidjeti. Dobro se izborio sa previse problema, steta za taj TOP4.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zaštićeni, i to kako. Razlog trenutne zaštite je zlatni dečko engleskog fudbala koji u 29.godinu ulazi bez osvojenog trofeja u karijeri.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Za vrijeme Pochettina su igrali najprljaviji fudbal u ligi, redovno mlatili i prolazili bez crvenog kartona. 86 utakmica zaredom - dva puna prvenstva. Onda je Vlada Chirichesa iz sezone 2014-15 naslijedio maloumni Serge Aurier u sezoni 2017-18.
Tad su u Tottenhamu bili Walker, Trippier, Alli, Dier i Kane, sve engleski reprezentativci, pa se dječake bodrilo pred velika prvenstva. Srećom, ako ih ne zaustave kakvi ribari, tu su bili Hrvati ili Talijani.
Da postoji zasticenost i guranje, osvojili bi ligu do sad. Jer to tako funkcionise kod stimanja i guranja. Ne postoje superheroji koji ce to zaustaviti. Ako je FA iza Tottenhama, oni ce osvojiti ligu. Trebao bi o lijecenju razmisliti.Artetitis je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:13Zaštićeni, i to kako. Razlog trenutne zaštite je zlatni dečko engleskog fudbala koji u 29.godinu ulazi bez osvojenog trofeja u karijeri.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Za vrijeme Pochettina su igrali najprljaviji fudbal u ligi, redovno mlatili i prolazili bez crvenog kartona. 86 utakmica zaredom - dva puna prvenstva. Onda je Vlada Chirichesa iz sezone 2014-15 naslijedio maloumni Serge Aurier u sezoni 2017-18.
Tad su u Tottenhamu bili Walker, Trippier, Alli, Dier i Kane, sve engleski reprezentativci, pa se dječake bodrilo pred velika prvenstva. Srećom, ako ih ne zaustave kakvi ribari, tu su bili Hrvati ili Talijani.