FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 14 avg 2022, 23:48

Treba samo izdrzati jos X protiv Slobode i ispunili smo obaveze prema Mozzartu za sada. Onda mozemo nastaviti igrati za bodove... Yebem li ti mafiju i kladionicu i ko ih dovede za sponzore!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 14 avg 2022, 23:50

bordoakapitar je napisao/la:
14 avg 2022, 23:48
Treba samo izdrzati jos X protiv Slobode i ispunili smo obaveze prema Mozzartu za sada. Onda mozemo nastaviti igrati za bodove... Yebem li ti mafiju i kladionicu i ko ih dovede za sponzore!
Al fakat kako smo sa njima potpisali igra neprepoznatljiva yebo te tito :rol:

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 14 avg 2022, 23:51

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 avg 2022, 23:41
brojjedan je napisao/la:
14 avg 2022, 23:39
Dudicu podrska i neka se ne boji cickovog ulja i carsije kojom mu prijeti kao sto je bilo s ostalim trenerima. Znamo mi sve...
Buraz to su izvlakuse nista vise
Nakon Sablica i Vasovskog nista me nebi iznenadilo...a Mirvic ko naivno, dobrocudno, derle.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 avg 2022, 23:54

I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo. :bih:
Naprijed rajvo, ruzna sedmica za nas. Hajmo se probati dozvati, nova sedmica nove navike, ko god može u petak u Zenicu!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 avg 2022, 23:57

Oni koji su očekivali sezonu bez poraza sad su najglasniji u kritikama.
Ruku na srce užasni smo bili, ali svejedno od mene puna podrska igračima i stručnom štabu.
Definitivno uzasne naše utakmice, teško je reći u kojoj smo izgledali lošije ali mislim da nije bilo realno očekivati 33-0-0.
Daleko je naš igrački kadar od te neke super ekipe koja može u kontinuitetu gaziti sve pred sobom.
Ovo sa Suljićem mi je dno dna, čovjek je prošle sezone bio odličan, ove mu se dosta zanedalo ali i dalje ništa lošiji nije od ostalih, i šta sad, treba ga tjerat ?
To uvijek govorim, da sam igrač te razine nikad ne bih došao u Sarajevo, pogotovo u tim godinama. Bolje za duplo manju platu igrati u Posušju nego trpiti ova dobacivanja sa tribine. Dno dna, ovim samo možemo izgubiti dugoročno.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 00:02

Nema više dovođenja. Pa yebo te hljeb kako kontate s 2 mrtva stopera da prezivite cijelu yebenu polusezonu?

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 15 avg 2022, 00:02

Piše: Miralem Holjan

– Feđa, glavu gore, sve je ovo još u povoju, puno igrača je došlo u kratkom periodu, ima tu možda malo lutanja ali ubijeđen sam da će ti to upakovati zbog ovih silnih stručnjaka koji nemaju pojma šta je to stati pred 20 momaka i tražiti najbolja rješenja.

Pojma ljudi nemaju da to nema veze sa strukom. Mulalića su razapinjali, a sada je odjednom kralj, kakvi smo to ljudi postali. Da li je isti taj Jakirović ostavku podnio, pa ga ljudi ostaviše i vidi šta čovjek radi.

Pa ljudi moji bar vi koji ste igrali lopte valjda znate koliko treba da se jedna ekipa posloži i uigra. Ima grešaka slažem se, ali pustimo čovjeka da radi u miru, a ja životom garantujem da će se ova ekipa posložiti i biti stroj.

Gade mi se ovi što samo čekaju kiks i opleti, eto bili su ti silni stručnjaci sa strane i šta smo dobili – ništa, pa šta bi trebalo Xavi ili ovaj u Manchesteru Ten Hag gdje su milijarde u pitanju, pa Arteta u Arsenalu, davno trebao letjeti na osnovu rezultata. Ipak, nije to tako, neko je procijenio da treba vrijeme, a Dudiću treba vrijeme zato Feđa glavu gore, znaju ovi momci igrati lopte samo treba vremena. I ti i Mulalić zaslužujete svo vrijeme ovog svijeta jer ste naši, a mi smo najgori sa našim i našom djecom.

Puna podrška Feđa za tebe, ekipu i Upravu kluba. Idemo dalje!”, poručio je Holjan.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 15 avg 2022, 00:03

Hamagara je napisao/la:
15 avg 2022, 00:02

– Feđa, glavu gore, sve je ovo još u povoju, puno igrača je došlo u kratkom periodu, ima tu možda malo lutanja ali ubijeđen sam da će ti to upakovati zbog ovih silnih stručnjaka koji nemaju pojma šta je to stati pred 20 momaka i tražiti najbolja rješenja.

Pojma ljudi nemaju da to nema veze sa strukom. Mulalića su razapinjali, a sada je odjednom kralj, kakvi smo to ljudi postali. Da li je isti taj Jakirović ostavku podnio, pa ga ljudi ostaviše i vidi šta čovjek radi.

Pa ljudi moji bar vi koji ste igrali lopte valjda znate koliko treba da se jedna ekipa posloži i uigra. Ima grešaka slažem se, ali pustimo čovjeka da radi u miru, a ja životom garantujem da će se ova ekipa posložiti i biti stroj.

Gade mi se ovi što samo čekaju kiks i opleti, eto bili su ti silni stručnjaci sa strane i šta smo dobili – ništa, pa šta bi trebalo Xavi ili ovaj u Manchesteru Ten Hag gdje su milijarde u pitanju, pa Arteta u Arsenalu, davno trebao letjeti na osnovu rezultata. Ipak, nije to tako, neko je procijenio da treba vrijeme, a Dudiću treba vrijeme zato Feđa glavu gore, znaju ovi momci igrati lopte samo treba vremena. I ti i Mulalić zaslužujete svo vrijeme ovog svijeta jer ste naši, a mi smo najgori sa našim i našom djecom.

Puna podrška Feđa za tebe, ekipu i Upravu kluba. Idemo dalje!”, poručio je Holjan.
:salut:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 00:07

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
Nema više dovođenja. Pa yebo te hljeb kako kontate s 2 mrtva stopera da prezivite cijelu yebenu polusezonu?
Nemoguće sa trakom i Andrejem odigrati još 15 tak utakmica. To bi potop bio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 15 avg 2022, 00:08

Moj reufe
1946-1987

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 00:13

FCUM je napisao/la:
15 avg 2022, 00:07
Nemoguće sa trakom i Andrejem odigrati još 15 tak utakmica. To bi potop bio
Ma ima Drobarov dignut će se on, ali treba vremena, bar 4-5 utakmica da u formu uđe. A mi do tad mozemo u 3 picke materine otici. Stvarno nevjerovatno da necemo posegnuti za nekim rijesenjem pa makar da nije igrao ni godinu dana. Nek sutra trako dobije crveni i sta onda ? Ma ne znam, yebem mu mater sta trcis samo za vukoticem a nemas plan B? Kaže feđa ima jos opcija, i sta bi? Ne znam stvarno. Zbog ovakvih stvari cemo se cuditi sto necemo dobro igrati u defanzivi :?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 avg 2022, 00:13

brojjedan je napisao/la:
Dudicu podrska i neka se ne boji cickovog ulja i carsije kojom mu prijeti kao sto je bilo s ostalim trenerima. Znamo mi sve...
Varešanović senior je dobar sa sarajevskom mafijom još iz igračkih dana, ne bi me čudilo da Dudiću prijete i pritiskaju ga da invalid Dal mora igrati. Apsolutno ni po jednoj osnovi, Dal danas nije smio biti u prvih 11. Tu je morao igrati Džafić, a u špicu da igra neko ko je po vokaciji špic, Nardin ili Hamza.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 00:15

Lucas je napisao/la:
15 avg 2022, 00:13
brojjedan je napisao/la:
Varešanović senior je dobar sa sarajevskom mafijom još iz igračkih dana, ne bi me čudilo da Dudiću prijete i pritiskaju ga da invalid Dal mora igrati. Apsolutno ni po jednoj osnovi, Dal danas nije smio biti u prvih 11. Tu je morao igrati Džafić, a u špicu da igra neko ko je po vokaciji špic, Nardin ili Hamza.
S kim je ono bio Dudić na kafi neki dan :rol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2022, 00:15

Da mi je neko rekao prije par dana da protiv Igmana i Tuzle necemo ni bod osvojiti, da cemo dati jedan gol, a primiti SEDAM komada, pa ja bih mu se u facu nasmijao. Nek se dobro zapitaju svi u klubu sta rade, od igraca, Feđe, pa prema vrhu hijerarhije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 avg 2022, 00:16

50 strana od početka utaice, sve stručnjaci. Situacija nije bajna, pogledajte u kakvom je khurcu mančester. Završite za uefine licence i onda pametujte, trebalo ovako, trebalo onako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 00:18

mnon46 je napisao/la:
15 avg 2022, 00:16
50 strana od početka utaice, sve stručnjaci. Situacija nije bajna, pogledajte u kakvom je khurcu mančester. Završite za uefine licence i onda pametujte, trebalo ovako, trebalo onako.
:thumbup:
Ma sve je tacno ali brate moj muka mi je na pomisao da ćemo yebenu polusezonu igrati s 2 stopera. Pa ja mislim da i Igman ima vise.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 avg 2022, 00:23

15 avg 2022, 00:18
mnon46 je napisao/la:
15 avg 2022, 00:16
:thumbup:
Ma sve je tacno ali brate moj muka mi je na pomisao da ćemo yebenu polusezonu igrati s 2 stopera. Pa ja mislim da i Igman ima vise.
Naravno da nije okej 2 stopera, naći će se neko ko je slobodan i potpisati, u ovoj situaciji i samo da potpuni broj ako će potpisati na godinu je dobro.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2022, 00:23

Hamagara je napisao/la:

Teska patetika i floskule.
Nama trebaju konkretni potezi,konkretne mjere da se neke stvari rijese. Ok neka Fedje zasada,ali ovakav odnos prema dresu kao sto je bio u zadnje dvije utakmice je nista drugo do bahatost i bezobrazluk.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 avg 2022, 00:25

haris004 je napisao/la:
14 avg 2022, 23:57
Oni koji su očekivali sezonu bez poraza sad su najglasniji u kritikama.
Ruku na srce užasni smo bili, ali svejedno od mene puna podrska igračima i stručnom štabu.
Definitivno uzasne naše utakmice, teško je reći u kojoj smo izgledali lošije ali mislim da nije bilo realno očekivati 33-0-0.
Daleko je naš igrački kadar od te neke super ekipe koja može u kontinuitetu gaziti sve pred sobom.
Ovo sa Suljićem mi je dno dna, čovjek je prošle sezone bio odličan, ove mu se dosta zanedalo ali i dalje ništa lošiji nije od ostalih, i šta sad, treba ga tjerat ?
To uvijek govorim, da sam igrač te razine nikad ne bih došao u Sarajevo, pogotovo u tim godinama. Bolje za duplo manju platu igrati u Posušju nego trpiti ova dobacivanja sa tribine. Dno dna, ovim samo možemo izgubiti dugoročno.
Pa nek kaze da on nije u stanju da igra za velik klub i da se nosi sa pritiskom i nek se nosi u pm i nek ide u Posusije nema frke. Partizanovci svoje postroje kao djecu,Torcida,navijaci Radnickog itd i sta je problem jesmol trebali da nakon petarde i gubljenja 3 boda od ekipe koja prvi put ovu ligu igra da kazemo sve ok? Nek im ne isplati za kaznu 3 plate da vidis kako placu,ko jos dobija platu nizasta

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 avg 2022, 00:26

Mi da dovedemo Benzemu iz Reala prvo sto bi bilo je to, da bi se povredio (u Realu nepamtim kad se je povredio u zadnjih 10 godina al mi smo ti takvi baksuzi). Onda iduce po povratku od ozljede bi bile blijede partije i promasivao bi Boga oca (sto bi mu mi pripisivali godinama jel star igrač). E onda bi bljesnuo tekmu ili dvije (gdje bi ga odmah mi proglasili kandidatom za zlatnu loptu).
Nakon tog idu opet losa izdanja (tražili bi sad nekog juniora da ga trener ubaci mjesto tarabe Benzeme). I zadnje je neslavan, odlazak iz kluba uz nasu konstataciju, da ne igraju imena i kapitalci te kako je on medju najgorim pojacanjima kluba u historiji.

Koliko smo mi igraca i trenera unistili to je čudo, fenomen. Sad nek neko upumpa u klub 100mil€ u pojacanja mi bi se opet ovako brukali. Te klanovi, afere, tenzije. Ne pamtim kad smo nesto bas onako rahat osvojili.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”